- Πόντοι
- 483
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Ευχαριστώ πολύ για τη ξεκάθαρη δήλωση (και την αντίληψη του πώς σκεφτόμουν). Θα συνεχίσω να το παλεύω έτσι. Αλλά ξέρετε, καμιά φορά... ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.Δεν θα σου δουλέψει μάλλον αυτή η τεχνική που περιγράφεις, προσπάθησα να την κάνω και εγώ πριν πολλά χρόνια και όσο και αν επέμενα δεν έβγαλα ποτέ ένα καλό αποτέλεσμα.
Μεγάλη μου τιμή!Ουάοοο... Τι γκαντεμιά να μην μένεις κοντά. Θα έγραφα δι εσέ και χωρίς τσίπουρα ?
Σούπερ το τεμάχιο (ασχέτως μίξης). Άκρως εντυπωσιακό.
Ε, εκεί που έχει πάει η βενζίνη, μία η άλλη είναι. Τι να δώσω 200 ευρώ το τρακ, τι να τον γεμίσω.?Κοντά μένει.
Κοντά στον Γιάννη εννοώ.
Πας επίσκεψη με το μπάσο σου, και φουλάρεις και το αυτοκίνητο στο γνωστό βενζινάδικο ασούμε.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Παλιότερα (όταν γραφόταν δηλαδή το κομμάτι), είχα μόνιτορ. Ακόμα τα έχω δηλαδή, αλλά δεν μπορώ να τα χωρέσω εδώ. Οι αποφάσεις ήσαν πολύ πιο εύκολες με τα ηχεία, όπως επίσης και η αξιολόγηση και ο εντοπισμός των αλλαγών μεταξύ διαφορετικών εντάσεων αναπαραγωγής. Με τα ακουστικά... δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά. Κάνω αυτό που μου ακούγεται καλά, αλλά δεν εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν αρκεί. Άλλα ακούω κι άλλα νομίζω ότι ακούω μάλλον.
Είμαι πρωινός! Απόγευμα φρι!ΜΠΕΤΕΡ ΠΑΝΙΝΓΚ ΠΛΙΖ.
Μη το πολυπαιδεύεις με συνολικά EQ.
Κομματάρα.
Υ.Γ. Πέρασα σήμερα αλλά μάλλον λιαζόσουν στην παραλία.