- Πόντοι
- 16
ok. perimenoume apantiseis. apo pou to pariggeiles?
Με προλαβες W/S. Αυτο εννοουσα σε Αγγελοφ. Τωρα να πω και τη βλακεια μου. Δε ξερω κατα ποσο επειρεαζεται ενα τετοιο συστημα σε κλειστο ή ανοικτο χωρο. Λεμε τωρα, καλοκαιρι εν οψη αερας κλπWilliamSats είπε:Πάρε (σχεδόν) ότι να 'ναι, αρκεί να μην εκπέμπει σε VHF, σε αυτές τις συχνότητες, γιατί παίζει να ακούς καμία εκπομπή απο ροαδίοφωνο και κανένα ραδιοταξί αν το μαγαζί είναι κοντά σε δρόμο και δεν έχει καλή μόνωση.
xaxaxxa.Σωστη παρατήρηση.... Να του το προτείνεις....staurosd80 λεγεται στο noiz....χαχLorda01 είπε:Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αντί να ψάχνεις εσύ για ασύρματο μήπως θα έπρεπε να ψάχνει ο πληκτράς για ακουστικά;
Δεν νομιζω ρε συ να επηρεάζεται με τον αέρα... Κύματα μονοδιαστατα λογικα ειναι.. δεν νομιζω να παιζει ρολο ο αερας που μπορει να εχει σε ενα live.Με προλαβες W/S. Αυτο εννοουσα σε Αγγελοφ. Τωρα να πω και τη βλακεια μου. Δε ξερω κατα ποσο επειρεαζεται ενα τετοιο συστημα σε κλειστο ή ανοικτο χωρο. Λεμε τωρα, καλοκαιρι εν οψη αερας κλπ
+spiros69 είπε:ειχα ενα SHENNHEISER πολυ καλο και αψογο ηχητικα...το έδωσα κ μετά από λίγο καιρό το μετάνοιωσα...πήρα αργότερα ένα φτηνό Τ BONE απο το Θωμά(είπα κι εγώ να κάνω τον πονηρό στο τσάμπα) και μία που το δοκίμασα και μία που το έδωσα...απίστευτη αλλοίωση του ήχου μου....ΠΟΛΥ χαλια μιλάμε.Μουντιλάαααα...Καλώδιο κ πάλι καλώδιο αλλιώς πάνω από 300 γιούργια για ΚΑΛΟ ασύρματο παιδιά..
Πεστα!!!Βγαινουμε να παιξουμε με τα καροτα να πουμε!!!Ειμαστε πεντε ωρες στο παταρι ορθιοι και μετα δεν μπορουμε να κοιμηθουμε απ τον θορυβο!!!Δημοψηφισμα για να παρει ακουστικα ο πληκτρας!!!Lorda01 είπε:Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αντί να ψάχνεις εσύ για ασύρματο μήπως θα έπρεπε να ψάχνει ο πληκτράς για ακουστικά;
Παιζει να μπορει να μπει αλλο κλιπ; Eπισης 4-5 ωρες δε μου φαινονται λιγες. Φανταζομαι σου επεσε τοσες φορες λογω του χαλαρου κλιπ ε;zebric είπε:λοιπον ενημερωση για brace dwg-1000...το παρελαβα πριν μερικες μερες και το σαββατο χρησιμοποιηθηκε σε live εξωτερικου χωρου....
στα συν: πολυ μικρο μεγεθος και ελαφρυ
πολυ οικονομικο
καμια παρατηρησιμη αλλαγη στον τονο μου
ομορφο και πολυ ευκολο στη χρηση
στα πλην: το κλιπ για το ζωναρι μαλλον ειναι χαλαρο
μπαταριες στο πομπο κρατανε γυρω στις 4-5 ωρες max
επισης να σημειωθει οτι επεσε πανω απο 4 φορες χωρις να παθει το παραμικρο...