Ασυμβατότητα ξένων και ελληνικών ακουσμάτων;

Μπλουζλικ, προσωπικά μιλώντας, οι δημόσιες απόψεις μου σχετικά με Έλληνες τραγουδιστές και μουσικούς παραμένουν σταθερές & δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση, ειτε τους κατηγορούν είτε όχι... Νομίζεις ότι θα κάτσω να υπερασπιστώ Ρουβά-Χατζηγιάννη-Βανδή-Τσαλίκη-Kιάμο-Βίσση-Going Through-Λε Πα-Έφη Σαρρή και δεν συμμαζεύεται στον οποιονδήποτε; Μια A επιτυχία την έχουν και μπράβο τους αφού τα κατάφεραν, αλλά η γνώμη μου για το μουσικό επίπεδο υπονόμου που διαθέτουν νομίζεις ότι θα αλλάξει;

εγω δεν ασχολουμαι πλεον,μαζι με τον Eye κανουμε ΔΙΕΘΝΗ καρριερα και δεν εχουμε χρονο για κατιμαδες... ;D

Superfunk είπε:
εγω δεν ασχολουμαι πλεον,μαζι με τον Eye κανουμε ΔΙΕΘΝΗ καρριερα και δεν εχουμε χρονο για κατιμαδες... ;D
Aνοίξατε το γυράδικο χωρίς εμένα?

Για αυτή τη καριέρα δεν λές?

marathon είπε:
Aνοίξατε το γυράδικο χωρίς εμένα?

Για αυτή τη καριέρα δεν λές?
Γιατι τι αλλο μπορει να ειναι διεθνης καριερα ελληνα στο εξωτερικο? Χεεελπ αληθεια δε ξερω, ειμαι κανιμοθριος.

Superfunk είπε:
....επισης δεν εχω γνωρισει ουτε ΕΝΑΝ "ξενο" που οταν του εβαλα Καζαντζιδη δεν μου ειπε "αυτος ειναι ο μεγαλυτερος τραγουδιστης του πλανητη" ;)  
...διαφωνώ SuperFunk, προφανώς εννοείς του γαλαξία....

εχεις απολυτο δικιο και συγνωμη για την βλασφημεια... :)

ξεχασα οτι ο Στελαρας ηταν ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ... ;)

TΤι γύρους και βλακείες μου λέτε.... βγείτε λίγο εκτός συνόρων: DONER ALL THE WAY!!!!! ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back