- Πόντοι
- 1
καλησπερα προσφατα αγορασα την κεφαλη του τιτλου κ εχω μερικες αποριες.ο ηχος που βγαζει η κεφαλη μου αρεσει πολυ τοσο ως προς την ενταση οσο κ προς τον ογκο κ την καθαροτητα που μου παρεχει..παρ ολα αυτα ομως δεν βγαζει τα γκαζια τα οποια ειχα ισως στο μυαλο μου..κ θελω να πω οτι το συγκεκριμενο μοντελο θεωρειται κ μια καλη επιλογη για μεταλ μουσικη..οποτε εαν κ τετοια μοντελα δεν εχουν τα απαραιτητα γκαζια τοτε ποια??οπως κ να εχει οπως ειπα ο ηχος της ειναι παρα πολυ καλος εκτος απο αυτο το μικρο θεματακι..κ ρωτω..μηπως φταινε οι λαμπες που φοραει (el 34) και ισως μια αλλαγη σε 6l6 μου εδινε αυτον τον ακομη ποιο μεταλ ηχο που ψαχνω?ακομα μηπως μπορω με καποιο πεταλι απο μπροστα να δωσω μερικα γκαζια χωρις να χανεται η καθαροτητα κ ο ογκος της κεφαλης?ισως καποιος κομπρεσορας τι να πω..γενικα επειδη δε το χω ακομα κ πολυ με το θεμα του τι επιλογες υπαρχουν κ τι κολπα ωστε να φτιαξω εναν καλο ηχο γι αυτο ειπα να ανοιξω ενα θεμα εδω που υπαρχουν πολλοι γνωστες του αντικειμενου..τι εχετε να πειτε λοιπον? ???