- Πόντοι
- 1
Έιναι τραβηγμένο αλλά να ξεκαθαρίσω ότι ο προενισχυτής του bobby δεν προσφέρει αυτά του manley (passive optic compression, deesser, pultec style eq) είναι ένας απλός προενισχυτής. Το θέμα είναι ότι ως απλός προενισχυτής προσφέρει στην φωνή περισσότερα από ότι η προενίσχυση του manley και αυτό γιατί δεν έχει output μετασχηματιστή και έτσι όπως λέει ο ίδιος παίρνεις όλη την ψυχή της λάμπας. Άμα θες μπορώ να σου πω και άλλες λεμπομέριες σχετικά. Tώρα έχει βγει στην σύνταξη αλλά τα μποξάκια του χρησιμοποιούνται σε πολλά στούντιο στην Ελλάδα αλλά δεν παίζει να βρεις κάποιον να τα πουλάει καθώς είναι περιζήτητα. Δυστυχώς ο Bobby δεν είχε την ευκαιρία του καθώς το περιβάλλων δεν βοήθησε και ο ίδιος δεν είχε την φιλοδοξία να αναπτύξει μία εταιρία καθώς ασχολιόταν και με άλλα πράγματα. Σε μιά άλλη χώρα θα μπορούσε να ήταν κάτι σαν τον Neve τον Toft τον Oram ή τον Manley. Όσο για την χαμηλή τιμή το μποξάκι που πήρα ήταν το τελευταίο που είχε καθώς και δύο λαμπάτα DI 75 ευρώ το ένα. Από τότε τον "ψήνω" να μου κατασκευάσει ένα οκτακάναλο στιλ tubefire της ART αλλά δεν το βλέπω. Ίσως το παράκανα στις αναφορές στον Bobby αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν περισσότερης προσοχής και γιαυτό επαναλαμβάνω ότι αν ξέρεις τέτοιες περιπτώσεις Ελλήνων κατασκευαστών θα ήθελα πολύ να μάθω τα ονωματά τους.Κανιμώθριος είπε:Τυχαίνει να μην ξέρω τον Bobby,ούτε εχω λόγο να τον αμφισβητησω.
Να ξέρεις ότι όπως είχαν όλοι την ευκαιρία τους να δείξουν τι αξίζουν,θα την έχει και αυτός.
Απλά δεν γνωρίζω κάποιο μουσικό αντικείμενο(προενισχυτή στην περίπτωσή μας)
αξίας 175 ευρώ,που να είναι ανώτερο από έναν προενισχυτή 20απλάσιας αξίας,4600 δολλάρια=3,656 ευρώ όπως τον VoxBox του Μanley