ARTURIA V-COLLECTION 11: ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ!!!!! Μανο,,, με τρωει το χερι μου!!!!! λες να'ναι κατι σοβαρο;;;;;!!!!!
Οχι τερμα για το 25 εχω κλεισει. ΤΕΛΟΣ οι αγορες.....!!!!!
Τωρα για το 26 δεν μπορει κανεις να υποσχεθει τιποτα!
καλα να'μαστε!
ααααα. Απο τη προπαραπάνω προταση, εξαιρουνται αργιες - γιορτες - γενεθλια - Black_Fridays, Cyber_Mondays, κλπ κλπ κλπ!!!!!
ας ημαστε ειλικρινεις!!!!!!!!!!
Edit: Τον extra ssd για το Astrolab δε με βλεπω να τον γλιτωνω!!!!!!!!!!

και υπερ αρκετο προσθετω!!!!!
απλα βαζοω και μια πινελια "κλαματος" & "updating tilting"... Για τα update που παντα καραδοκουν! οπως λεγαμε και στο αλλο σχετικο thread.
Το ελεγχω πλήρως. Παντα υπευθυνα, να δινουμε παραδειγμα και σε καινουριους.
Απολαμβανουμε υπευθυνα χωρις καταναλωτικες ακροτητες!

θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι στη μουσική παραγωγή. Είναι απόλαυση και μόνο να βλέπεις τα demο και τα reviews

Ειναι καταπληκτικα!!!
στα Augmented γινεται πραγματικος χαμος!!!!!
και, , στο τελευταιο video,,, τι λεει στο τελος;;; εφτασες στο τελος ετσι;;;;; δε πιστευω να το εκλεισες στη μεση;;;!!!!!!!!!!
τρεχει απροβληματιστα και χωρις κοληματα ακομα και σε, (αυτο δε μας νοιαζει εμας, για αλλους) παλιοτερους υπολογιστες!

Ειναι καταπληκτικα!!!
στα Augmented γινεται πραγματικος χαμος!!!!!
και, , στο τελευταιο video,,, τι λεει στο τελος;;; εφτασες στο τελος ετσι;;;;; δε πιστευω να το εκλεισες στη μεση;;;!!!!!!!!!!
τρεχει απροβληματιστα και χωρις κοληματα ακομα και σε, (αυτο δε μας νοιαζει εμας, για αλλους) παλιοτερους υπολογιστες!
Τα είδα, τα ξέρω. Και τελικά με όλα αυτά, τραπ και ραπ κάνουν πάλι. :ROFLMAO:

Ε, εδω που τα λεμε η arturia στα συνθια ειναι δυνατη, λογικο ειναι να βγαζει και lofi και απ'ολα. Για δειγματα απο ethnic και διαφορα αλλα, η αγαπημενη του Κωστα native instruments ειναι πιο δυνατη, για κοιτα για καμμια kontakt library.

Ε, εδω που τα λεμε η arturia στα συνθια ειναι δυνατη, λογικο ειναι να βγαζει και lofi και απ'ολα. Για δειγματα απο ethnic και διαφορα αλλα, η αγαπημενη του Κωστα native instruments ειναι πιο δυνατη, για κοιτα για καμμια kontakt library.
NATIVE INSTRUMENTS FTW! 🤣
1745746497866.jpeg

Native Instruments και με πορώσατε τώρα και άνοιξα λίγο το σύστημα και σήκωσα 15 GB από τα 32 της RAM στην καθησιά μου για να παίξω ένα impro. 🤣 Θα βάλω άλλα 32 να τα κάμω 64 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο🤣

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back