ARTURIA ASTROLAB: ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΟ SET-UP ΜΟΥ!

Thanks Cos! Ελα να κανουμε collaboration, εσυ με το Triton, εγω με Astrolab να Bουμε στα πρωτα τσαρτζς!!!!!

H οθόνη του έπρεπε να είναι λίγο πιο μεγάλη. :mad:

Ναι βρε Κως,,,!
Οι περισσοτεροι εκει στεκονται!
τι. Δεν εχει χωρο;;;;;!!!!!!!!!!!
Να βλέπουμε και εμείς οι μεγάλοι χωρίς γυαλιά πρεσβυωπίας. Και ας μην το έχουμε. :ROFLMAO:

να σου πω και κατι; ειναι και λιγο υπερεκτιμημενη η οθονη αμα το καλοσκεφτεις!!!!!
απλα πραγματακια δειχνει μωρε σιγα! Τι οργανο παιζεις, το ονομα του πρισετ και, τις τιμες του τι πειραζεις καθε φορα, πχ brightness, εντασεις κλπ!
Ο επεξεργαστης ειναι πολυ καλη προσθηκη, ηταν μεγαλυτερη αναγκη και τον αλλαξαν προς το καλυτερο τελικα, φυσικα! τιποτα δεν ειναι αυτονοητο!!!!!. & επισης, Ολο το παιχνιδι σε αυτο το οργανο παιζεται στο τι ακουμε!!!!!!!!!!

να σου πω και κατι; ειναι και λιγο υπερεκτιμημενη η οθονη αμα το καλοσκεφτεις!!!!!
απλα πραγματακια δειχνει μωρε σιγα! Τι οργανο παιζεις, το ονομα του πρισετ και, τις τιμες του τι πειραζεις καθε φορα, πχ brightness, εντασεις κλπ!
ολο το παιχνιδι σε αυτο το οργανο παιζεται στο τι ακουμε!!!!!!!!!!
Όχι, να έχει πιο μεγάλη και ευκρινή οθόνη και όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται σε ένα καλοσχεδιασμένο και λειτουργικό layout που να δουλεύει γρήγορα.:mad:

Τα 61 πληκτρα ΟΚ για συμπληρωμα σε ενα live setup, να εχεις on the go τους ηχους της Arturia το καταλαβαινω. Αλλα αν ειναι να σερνεις 88αρι, τουλαχιστον να εχει τις δυνατοτητες να σε καλυψει πληρως.

Με το ιδιο κλαβιε της Fatar ειναι αυτο, θα το προτιμουσα

Αλλα και για το σπιτι αν μιλαμε, οι ηχοι της Kurzweil δεν υπαρχουν σε vsti, της Arturia παλι τους παιρνεις, εννοειται.

Και μιλαμε για ιδια λεφτα, αλλα πολυ περισσοτερες δυνατοτητες, ΟΚ η ποιοτητα στους 2 ηχους που παιρνεις απο το Arturia ισως ειναι καλυτερη, αλλα το 2700 εχει πανω της Παναγιας τα ματια, καλυπτεσαι πληρως μονο με αυτο.

Αν βεβαια μπορεις να κουβαλας, η μαλλον να σου κουβαλανε δυο δυο τα 88αρια, τοτε χτυπας και ενα workstation, και ενα Arturia, και κανα αναλογικο και κανα grand piano και κανεις τη δουλεια σου :ROFLMAO:

Οκ με πληκτρολογιο Fatar δεν εχασε κανεις νομιζω!
Καλα Μανο αν καποιος θελει workstation, κι εγω πιστευω οτι το μονο Αντρικο workstation, που συνδυαζει τα χαρακτηριστικα του παλιου καλου καιρου των μηχανηματων αυτων, με τη σημερινη εποχη & ηχο, το Kurzueil ειναι μονοδρομος!
αν ομως... Ψαχνει ολα τα άλλα;;;;; σε digitl stage synth? και ωραιοτατη συνδεσημοτητα φυσικα με... Ολα τα εξωτερικα,,,
(άλλο ενα + που εδωσαν βαρος, καλυτερη συνδεση μεσο midi με συσκευες που... Εχουν midi και θα'θελε καποιος να τις συνδεσει με το Astrolab) τη γνωμη μου την εχω πει για το που θα επρεπε να παει κανεις!!!!!!!!!!!

Last edited:
Θα σε καλυπτε η μηχανη του σε live; Ειναι βεβαια και τι στυλ θελεις να παιζεις, αλλα προσωπικα θελω πολλα layers για να κανω τη δουλεια μου.

Στο μυαλο μου μονο σαν συμπληρωμα το βλεπω το arturia, οποτε τα 61 πληκτρα ειναι υπεραρκετα. Καλο ειναι βεβαια που υπαρχει και αυτη η επιλογη, θα μπορουσε αλλωστε να παρει καποιος ενα 61 key workstation για συμπληρωμα του arturia στο φιναλε.

Trending...

Νέα θέματα

Back