Αρνητική Αξιολόγηση σε Αγγελία μετά την πώλησή τ&#

Μάριος Γκιζέλο

marioG542

Μέλος
Πόντοι
28
Ειχα κανονισει με τον τυπο της συγκεκριμενης αγγελιας http://smart.noiz.gr/details.php?id=...... για την αγορα της κιθαρας! Συμφωνουμε και του λεω θα σε παρω αργοτερα να σου πω λεπτομερειες! Μου λεει παρε με αυριο γιατι ειμαι στο δρομο για ενα live (που να μην σωσει να ξανακανει)! Του λεω ok! Καταλαβαινεται οτι δεν ξανασηκωσε ουτε τηλεφωνο ουτε απαντουσε σε μηνυματα! Σημερα ειδα οτι την πουλησε! Δεν θα επρεπε εγω να μπορω να τον αξιολογησω αρνητικα; Θα επρεπε να ειναι εμπιστοσυνης αυτος ο ανθρωπος; Ειστε λοιπον θετικοι ή αρνητικοι στο παραπανω ερωτημα;;;

ΥΣ. Συγνωμη που γινομαι κακος αλλα οπως βγαζει αυτος το μεροκαματο με τον εξοπλισμο του θα επρεπε να σκεφτεται ετσι και για τους αλλους!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρωτάς αν έιμαστε θετικοί στο να του βάλεις αρνητική αξιολόγηση? ;D

Για να μπει σύστημα αξιολόγησης στις αγγελίες θα θέλει πολύ μεγάλο φόρτο σε moderators, αλλιώς θα γίνεται της ******ας από ψεύτικές αρνητικές κριτικές μιας και είμαστε στην Ελλάδα και όχι στη Φινλανδία. Εσύ δίκιο έχεις πάντως.

Οχι! Αν μπορουσα θα του την εβαζα σιγουρα! Το θεμα ειναι οτι δεν γινετε!

marioG542 είπε:
Ειχα κανονισει με τον τυπο της συγκεκριμενης αγγελιας http://smart.noiz.gr/details.php?id=...... για την αγορα της κιθαρας! Συμφωνουμε και του λεω θα σε παρω αργοτερα να σου πω λεπτομερειες! Μου λεει παρε με αυριο γιατι ειμαι στο δρομο για ενα live (που να μην σωσει να ξανακανει)! Του λεω ok! Καταλαβαινεται οτι δεν ξανασηκωσε ουτε τηλεφωνο ουτε απαντουσε σε μηνυματα! Σημερα ειδα οτι την πουλησε! Δεν θα επρεπε εγω να μπορω να τον αξιολογησω αρνητικα; Θα επρεπε να ειναι εμπιστοσυνης αυτος ο ανθρωπος; Ειστε λοιπον θετικοι ή αρνητικοι στο παραπανω ερωτημα;;;

ΥΣ. Συγνωμη που γινομαι κακος αλλα οπως βγαζει αυτος το μεροκαματο με τον εξοπλισμο του θα επρεπε να σκεφτεται ετσι και για τους αλλους!
Η αξιολόγηση αφορά συναλλαγή που ολοκληρώθηκε, για να ξέρουν οι υπόλοιποι πόσο φερέγγυος είναι ο κάθε πωλητής.

Συμφωνήσατε δια λόγου για να γίνει κάτι που απλώς δεν έκατσε. Σου προξένησε κάποια ζημιά πέρα από το ξενέρωμα που έχασες την αγγελία;

marioG542 είπε:
Οχι! Αν μπορουσα θα του την εβαζα σιγουρα! Το θεμα ειναι οτι δεν γινετε!
Καλά, μην ταράζεσαι για τον κάθε καραγκιόζη γιατί στις αγγελίες θα βρεις πάρα πολλούς!

Πουλάω ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πετάλάκι "Μεγάλη Μούφα" (μόνο που δεν έχει ΚΟΥΤΙ και έχει μερικά χτυπηματάκια από πέσιμο στις σκάλες)  ;D

Η αξιολόγηση αφορά συναλλαγή που ολοκληρώθηκε, για να ξέρουν οι υπόλοιποι πόσο φερέγγυος είναι ο κάθε πωλητής.

Συμφωνήσατε δια λόγου για να γίνει κάτι που απλώς δεν έκατσε. Σου προξένησε κάποια ζημιά πέρα από το ξενέρωμα που έχασες την αγγελία;
Αυτό ακριβώς που λές: όπως τα λέει ο φίλος εδώ, ο πωλητής είναι αφερέγγυος και αναξιόπιστος. Προσέχουμε για να έχουμε.

nick_ls είπε:
Ενω αν σε εγραψε στα π..... του ειναι φερεγγυος;;;

Μπορει να μου εκοψε το μηνιατικο! Εχει σημασια;;;

Καλά, επειδή σε έγραψε στα @@ του μην τον βγάλουμε και εγκληματία!

Το θέμα είναι ότι εκτός της επικοινωνίας σας, δεν είχατε συναλλαγή.

fusiongtr είπε:
Και αυτο τον κανει τον "ιδανικο πωλητή" για εσας; Δεν θα θελατε να το γνωριζετε αυτο;

fusiongtr είπε:
Σωστό αυτό. Ακόμα και στο Ebay η αξιολόγηση αφορά συναλλαγές.

Και αυτο τον κανει τον "ιδανικο πωλητή" για εσας; Δεν θα θελατε να το γνωριζετε αυτο;
Οχι βέβαια, είναι πολύ πιθανό να είναι αφερέγγυος και σαν πωλητής. Αλλά η προσωπική επικοινωνία χωρίς συναλλαγή είναι πολύ δυσκόλότερο - αδύνατο στην πράξη - να επιβεβαιωθεί και να αξιολογηθεί.

ΥΓ: Τώρα το ότι εξαφανίστηκε η αγγελία μέσα σε 5 λεπτά από την εμφάνιση του θέματος δεν είναι λιγάκι παράξενο?

marioG542 είπε:
Σκέψου ότι πχ βάζεις εσύ αρνητική αξιολόγηση για κάποιο αντικείμενο, σε κάποιον με τον οποίο δεν υπήρξε μεταξύ σας συναλλαγή.

Ο τελικός αγοραστής (αν υπάρχει τέτοιος) είναι πολύ πιθανό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά του, και τον πωλητή.

Θα βάλει θετική αξιολόγηση γράφοντας τα αντίθετα από σένα.

Μπαίνει τώρα ένας άσχετος και βλέπει τις αξιολογήσεις.

Ποιά θα μετρήσει γι' αυτόν, η αξιολόγηση κάποιου που δεν είχε συναλλαγή, ή αυτού που αγόρασε τελικά το όποιο αντικείμενο?

Αρα μπορω και εγω να πουλησω μια μουφα σε καποιον, να το βαλω οτι πουληθηκε και ας παει να πνιγει ο αγοραστης! Λογικο!!!! ???

fusiongtr είπε:
Σκέψου ότι πχ βάζεις εσύ αρνητική αξιολόγηση για κάποιο αντικείμενο, σε κάποιον με τον οποίο δεν υπήρξε μεταξύ σας συναλλαγή.

Ο τελικός αγοραστής (αν υπάρχει τέτοιος) είναι πολύ πιθανό να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά του, και τον πωλητή.

Θα βάλει θετική αξιολόγηση γράφοντας τα αντίθετα από σένα.

Μπαίνει τώρα ένας άσχετος και βλέπει τις αξιολογήσεις.

Ποιά θα μετρήσει γι' αυτόν, η αξιολόγηση κάποιου που δεν είχε συναλλαγή, ή αυτού που αγόρασε τελικά το όποιο αντικείμενο?
Ολα θα παιξουν το ρολο για τον οποίο εχουν γραφτεί!

marioG542 είπε:
Ενω αν σε εγραψε στα π..... του ειναι φερεγγυος;;;

Μπορει να μου εκοψε το μηνιατικο! Εχει σημασια;;;
Σου ξαναλέω.

Το σύστημα αξιολόγησης λέει: αξιολογήστε τη συναλλαγή. Αφού συναλλαγή δεν έγινε, τι θέλεις να αξιολογήσεις ακριβώς;

Το φερέγγυος πάει σε αυτό που σου πούλησε. Άρα το μόνο λογικό συμπέρασμα είναι εφόσον στο πούλησε. Δλδ, ήταν πεταλιέρα; Ήταν ροζ όπως στη φωτογραφία; κ.ο.κ.

Περαν του ηθικου και τυπικου του να σε ενημερωσει απλα οτι "ξεχνα το φιλε την πουλησα", δεν μπορεις να κανεις κατι, και ειναι ισως και ανουσιο

Απο τη στιγμη που δεν ειχατε συναλλαγη, δεν σε εκλεψε, δεν σε εκμεταλευτηκε πονηρα, απλα εκανε τη δουλεια του και για αυτον τελειωσε εκει.

Δυστυχως, ή ευτυχως, εδω ισως τελειωνει και για εσενα...

Αλλο το φιλοτιμο...

marioG542 είπε:
Αρα μπορω και εγω να πουλησω μια μουφα σε καποιον, να το βαλω οτι πουληθηκε και ας παει να πνιγει ο αγοραστης! Λογικο!!!! ???
Tα εχεις μπερδεψει λιγο. Δε σου πουλησε τιποτα. Αν σου πουλουσε και ηταν μουφα η αν το προιον δεν ηταν οπως το παρουσιαζε κτλ κτλ τοτε θα ειχες δικιο. Και απ οτι καταλαβα το οτι εδωσε την κιθαρα του σε καποιον που μπορει να προηγηθηκε απο σενα δεν ειναι μεμπτο.

nick_ls είπε:
Σου ξαναλέω.

Το σύστημα αξιολόγησης λέει: αξιολογήστε τη συναλλαγή. Αφού συναλλαγή δεν έγινε, τι θέλεις να αξιολογήσεις ακριβώς;
Απλά τον πωλητη!

Tα εχεις μπερδεψει λιγο. Δε σου πουλησε τιποτα. Αν σου πουλουσε και ηταν μουφα η αν το προιον δεν ηταν οπως το παρουσιαζε κτλ κτλ τοτε θα ειχες δικιο. Και απ οτι καταλαβα το οτι εδωσε την κιθαρα του σε καποιον που μπορει να προηγηθηκε απο σενα δεν ειναι μεμπτο.
Μεσω εστω και τηλεφωνου ειχε "κλεισει" η αγορα-πωληση!

Τελος παντων! Μαλλον πρεπει να σκεφτομαι και εγω ετσι! Αυτο καταλαβα απο ολες τις απαντησεις!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back