@kpeyos
Κωστή μου, με 2200 ευρω το 2011 και 2500ευρω το 2020 μαλλον δεν φτιαχνεις/εφτιαχνες ουτε εναν handwired ενισχυτη εκτος και αν μιλαμε για 15-30W, κομματακια δικα σου και καλη τυχη. Αντε σε αυτη την τιμη να χτυπαγες κανεναν ετοιματζιδικο 1959HW, το 2011 παντα, οχι τωρα.
Επίσης τον περιορισμο των 1000 ευρω δεν τον καταλαβαίνω. Τα modelers εχουν και εφε και συνηθως ειναι και interfaces, οι ενισχυτες χρειαζονται μικροφωνα, προενισχυτες κοκ. Οταν πουλησα τα παντα και αγορασα το modeler με την πεταλιερα του τοτε μου εμειναν και 1500 στην τσεπη. Οπότε γιατι ο περιορισμος στα 1000 ευρω, εκτος και αν συγκρινεις με ολοκληρωμενη αναλογικη προταση αντιστοιχης τιμης (ενισχυτη, καμπινα εφοσον ειναι κεφαλή, εφε, μικροφωνα, καρτες ηχου κοκ) των 1000 ευρω (καλη τυχη).
Ο εχθρος του καλού ειναι το καλυτερο. Προσωπικά αναβαθμισα μετα απο 9 χρονια ΟΧΙ για τον ηχο, ΟΥΤΕ για την αισθηση αλλα για το φοβερες δυνατοτητες routing που ειχε η νεοτερη γενια. Το ξαναλεω, μετα απο 9 χρονια. Λιγο πολυ με ξερεις και προσωπικα, λες να υπηρχε μια υποψια δυσαρκεσκειας και να το κραταγα για 9 χρονια ως το κεντρικό μου gear (ενισχυτες, εφε, recording interface κοκ).
Τελος το "τέλειο" δεν υπάρχει. Ουτε εχω παιξει ποτέ και με τον "τέλειο" ενισχυτη, ναι, ουτε ο Metro μου δεν ηταν, φαντασου...δεν με ενδιαφερει το τελειο, το οποιο ουτε καν πως να το ορισω δεν ξερω, με ενδιαφερει αυτο που μου κανει την "δουλεια" μου, τωρα, χωρις να μου βγαζει το λαδι.