- Πόντοι
- 2,638
Πολύ λογικά αυτά που λες για τα ρεύματα στους διάφορους χώρους- και είναι προβλήματα που κατά καιρούς πολλοί έχουμε αντιμετωπίσει σε πάσης φύσης "μαγαζιά" ?δεν είναι πάντα ο ίδιος... αλλάζει από μαγαζί σε μαγαζί και εννοείται ένα passive όργανο είναι πολύ πιο ήσυχο γενικά. σπίτι μου όλα μια χαρά παίζουν στους ενισχυτές μου, γι' αυτό δεν ρίχνω το φταίξιμο στα όργανα τόσο πολύ (ισχύει βέβαια ότι κάποια θέλουν βοήθεια από τεχνικό για το τέλειο αποτέλεσμα από θέμα θορύβων). οι θόρυβοι είναι έντονοι και ... αντι-επαγγελματικοί σε χώρους με πολλά ψυγεία, ταμπέλες, μηχανήματα γενικά κτλ, δηλαδή σε μαγαζιά που παίζουμε συνήθως. εκεί βγαίνει το όποιο πρόβλημα στην επιφάνεια και όχι σε minimal συνθήκες στο σπίτι. επίσης χωρίς να είμαι ηλεκτρολόγος ή ειδικός στο θέμα μου φαίνεται γενικά λίγο προβληματικό να τραβάμε ρεύμα από μια, δύο πρίζες σε ένα τοίχο, λογικά από την ίδια γραμμή για να τροφοδοτήσουμε κονσόλες, ηχεία, ενισχυτές συν όλα τα άλλα. πιστεύω ότι ίσως και αυτό να δημιουργεί κάποιο θέμα
Αφού βρήκες λύση με το ασύρματο συνεχίζεις με αυτό, γιατί με τα ρεύματα στα μαγαζιά δεν βγαίνει άκρη .