- Πόντοι
- 36
Ναι, αυτή ήταν @trigga. Και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει μαγνήτες.Αυτή ήταν η Epiphone joe pass που έχει στο βίντεο ο τύπος;
Ναι, αυτή ήταν @trigga. Και νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει μαγνήτες.Αυτή ήταν η Epiphone joe pass που έχει στο βίντεο ο τύπος;
1. Για το μέγεθος της ταστιέρας οι συνηθισμένες σκάλες είναι 25 1/2 (Fender) και 24 3/4 (Gibson Les Paul, 335 κλπ.). Ενδεικτικά παραδείγματα για archtops είναι τα παρακάτωΕίναι κάποιος συνδιασμός απο αυτές τις ιδιότητες ο πιο συνηθισμένος ή με καλύτερο playability απο κάποιον άλλο?
Ναι.Το depth είναι το βάθος του σκάφους?
Τίποτα από τα δύο. Είναι το μέγιστο πλάτος του σκάφους σε ίντσες. Οπότε 16άρα σημαίνει περίπου 40 εκατοστά πλάτος και 18άρα σημαίνει 46 (!) εκατοστά πλάτους.Σε προηγούμενο πόστ κάποιος μίλησε για 16ρες και 17ρες και δεν το κατάλαβα. Το μήκος του σκάφους είναι?Η μήπως της ταστιέρας?
Η Epiphone Broadway απ'ότι ξέρω είναι 17", και είναι μία απομίμηση της Gibson L5.Κιθάρες archtop με width 18'' και depth πάνω από 3'' (π.χ. Epiphone Broadway) είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και ίσως είναι άβολες
Εντάξει, όλα συνηθίζονται. Απλά προσπαθώ να δώσω στον trigga κάποια επιπλέον κριτήρια για να μπορέσει να επιλέξει τι θα πάρει σχετικά γρήγορα. Εγώ πάντως έχω ύψος 1.75, και μια φορά που έπιασα μία 17άρα Epi αισθάνθηκα σαν το παιδάκι πίσω από την τεράστια κιθάρα...Οσο γιά το αν είναι ή όχι άβολη, θα σου πω πώς είναι θέμα συνήθειας.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα. Άλλη αίσθηση... 8)Και φυσικά η τοποθέτηση του δεξιού χεριού σ'αυτές τις κιθάρες είναι απόλαυση, μιάς και στηρίζεται το πάνω μέρος του βραχίονα σωστά.
spy είπε:Με τα σκάφη της Epiphone μπορείς να βγάλεις τέτοιους ήχους με σχετική ευκολία (ο ήχος των φτηνών Ibanez δεν με ενθουσιάζει, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα). Π.χ. για να πάρεις μία ιδέα για τον καθαρό ήχο της Epiphone Joe Pass, δες αυτά:Για ηλεκτρικό το σκέφτομαι και γώ γιατί μ'αρέσει ο ήχος απο benson,pas,burrell.remler,ellis,martino κτλ
Να το πάρεις το κορίτσιΤι λέτε εσείς να το πάρω το κορίτσι απο epiphone ή μπα?
Οι στοκ μαγνήτες και των δύο δεν είναι κακοί (ιδιαίτερα για κάποιον που πιάνει σκάφος για πρώτη φορά) αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως μπορείς να τους αναβαθμίσεις αργότερα με σχετικά λίγα χρήματα, οπότε don't worry.Το μόνο που μου μένει ανάμεσα στις δύο είναι να μάθω αν έχουν καλούς μαγνήτες.
Καλά, σε αυτά μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Προφανώς η εταιρία έδωσε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στον Joe Pass - ο οποίος είχε σοβαρότατα προβλήματα υγείας και πέθανε λίγο μετά την κυκλοφορία της κιθάρας - για να βάλει την υπογραφή του...Το περίεργο είναι πως o joe pass έκανε signature στην epiphone και όχι σε καμιά gibson ή ibanez που την χρησιμοποιούσε κιόλας.
Καρκίνο στο συκώτι - μάλλον από τις τεράστιες ποσότητες αλκοόλ που κατανάλωνε νεότερος.Απο τί πέθανε?