με το "μαρκάροντας και μετά δεξί" τα κάνεις με μία χωρίς να clickάρεις ένα έναΣτο ενεργό παράθυρο του nero που έχεις τα tracks πατάς διπλό κλικ στο pause κάθε κομματιού και από 2 seconds το κάνεις 0.
το κάνει το Nero μόνο του¶σε όμως το pause του πρώτου track στα 2 sec όπως είναι.
Όταν θέλω να κάνω το ίδιο πράγμα που θες κι εσύ' date=' χρησιμοποιώ το Nero Express.Εκεί υπάρχει η επιλογή "no pause between tracks", την τσεκάρεις και ξεμπερδεύεις.[/quote']
Με το πρώτο τραγούδι τι γίνεται? Το κόβει κι αυτό?
Και κάτι άλλο. Μήπως πρέπει να επιλέξω και το πάνω κουτάκι που λέει κανονικοποιηση όλων των αρχείων ήχου?
Όχι.Με το πρώτο τραγούδι τι γίνεται? Το κόβει κι αυτό?
Όχι.Μήπως πρέπει να επιλέξω και το πάνω κουτάκι που λέει κανονικοποιηση όλων των αρχείων ήχου?
Παντως κάποιος γνωστός μου' date=' μου είπε πως πρέπει με ένα πρόγραμμα να ρυθμίσω το fade in fade out των κομματιών[/quote']
¶λλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Πρέπει εκ των πραγμάτων τα αρχεία ήχου που θες να κάψεις να μην έχουν κενό στην αρχή. Αυτό το βλέπεις (και) με έναν wave editor (πχ wavelab). Ανοίγεις το αρχείο και βλέπεις αν ξεκινάει κατευθείαν η κυματομορφή ή υπάρχει ησυχία στην αρχή.Όχι δεν το έχω κάνει και ούτε γνωρίζω τι ειναι αυτό.
Αν ισχύει το (β) σβήνεις την "ησυχία", ξανασώζεις το αρχείο με τη νέα μορφή και το καις.