- Πόντοι
- 48
Καλημέρα.
Την προηγούμενη εβδομάδα απόκτησα αυτόν τον ενισχυτή
bugera g20 infinium head.
Τον έχω ανοίξει 4 φορές περίπου μία ώρα κάθε φορά.
Εχθές δοκίμασα και την tonelab le μπροστά από τον ενισχυτή.
Προσάρμοσα το level της από το ποτ έτσι ώστε να είναι το ίδιο όταν η πεταλιέρα είναι bypass.
Τον ενισχυτή τον άνοιξα 2 με 3 λεπτά στο standby και μετά στο on.
Τον δούλευα με channel vol δυνατά και με το master χαμηλά.
Είπα να δοκιμάσω και το αντίθετο,το channel vol χαμηλά και το master vol πιο δυνατά.
Πειραματίστηκα με τους ήχους έφτιαξα κάποια patch στην πεταλιέρα και μετά από λίγο έπεσε απότομα κατά πολύ η ένταση του ενισχυτή.
Αναβόσβηνε το λαμπάκι που έχει μπροστά όταν δουλεύει.
Πίσω έχει δύο led με αριθμούς 1 και 2 που σου δείχνουν ποιά από τις δυο λυχνίες έχει πρόβλημα,το ένα απο τα δύο ήταν αναμμένο.
Χωρίς να έχω εμπειρία στις λυχνίες καταλαβαίνω πως θέλει αλλαγή,εξάλλου έχει και την ένδειξη του led.
Το θέμα είναι πως γιατί να φτύσει τόσο νωρίς,αφού και ο προηγούμενος κάτοχος τον είχε δουλέψει ελάχιστα.
Είναι κάτι που μπορεί να έκανα λάθος με τις εντάσεις;
Κάποια στιγμή που πήγα να χαμηλώσω το program vol του patch κατα λάθος δυνάμωσε απότομα,μήπως εκεί έγινε το φάουλ;
Υπάρχει βίντεο που λέει πως οι bugera κάνουν μόνοι τους bias τις λυχνίες και πως μπορείς να αλλάξεις μεμονωμένα αυτή που σου υποδηλώνει το led.
Παραθέτω το βίντεο και η ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω μόνος μου την αλλαγή όπως λέει στο βίντεο;
Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός με όλο αυτό το κατεβατό ?
Ευχαριστώ
Την προηγούμενη εβδομάδα απόκτησα αυτόν τον ενισχυτή
bugera g20 infinium head.
Τον έχω ανοίξει 4 φορές περίπου μία ώρα κάθε φορά.
Εχθές δοκίμασα και την tonelab le μπροστά από τον ενισχυτή.
Προσάρμοσα το level της από το ποτ έτσι ώστε να είναι το ίδιο όταν η πεταλιέρα είναι bypass.
Τον ενισχυτή τον άνοιξα 2 με 3 λεπτά στο standby και μετά στο on.
Τον δούλευα με channel vol δυνατά και με το master χαμηλά.
Είπα να δοκιμάσω και το αντίθετο,το channel vol χαμηλά και το master vol πιο δυνατά.
Πειραματίστηκα με τους ήχους έφτιαξα κάποια patch στην πεταλιέρα και μετά από λίγο έπεσε απότομα κατά πολύ η ένταση του ενισχυτή.
Αναβόσβηνε το λαμπάκι που έχει μπροστά όταν δουλεύει.
Πίσω έχει δύο led με αριθμούς 1 και 2 που σου δείχνουν ποιά από τις δυο λυχνίες έχει πρόβλημα,το ένα απο τα δύο ήταν αναμμένο.
Χωρίς να έχω εμπειρία στις λυχνίες καταλαβαίνω πως θέλει αλλαγή,εξάλλου έχει και την ένδειξη του led.
Το θέμα είναι πως γιατί να φτύσει τόσο νωρίς,αφού και ο προηγούμενος κάτοχος τον είχε δουλέψει ελάχιστα.
Είναι κάτι που μπορεί να έκανα λάθος με τις εντάσεις;
Κάποια στιγμή που πήγα να χαμηλώσω το program vol του patch κατα λάθος δυνάμωσε απότομα,μήπως εκεί έγινε το φάουλ;
Υπάρχει βίντεο που λέει πως οι bugera κάνουν μόνοι τους bias τις λυχνίες και πως μπορείς να αλλάξεις μεμονωμένα αυτή που σου υποδηλώνει το led.
Παραθέτω το βίντεο και η ερώτηση είναι αν μπορώ να κάνω μόνος μου την αλλαγή όπως λέει στο βίντεο;
Ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός με όλο αυτό το κατεβατό ?
Ευχαριστώ