Superfunk είπε:
Συμφωνω απολυτα με οσα λες...απλα δεν χρειαζεται να δουλευεις στα...64 bit...για να εχεις ...καλυτερο ηχο.... ;D
Μεχρι περυσι εκανα ολες τις παραγωγες μου,πολλες με 40+ καναλια στα 32 bit χωρις απολυτως κανενα προβλημα.... φυσικα ηθελα να ΜΠΟΡΩ να παω στα 299 καναλια και να πλακωθω στα vst μια και πλεον δεν εχω μπαντα.. ;D.....οποτε οταν αγορασα το SONΑR X3 πηρα το 64 bit version...
HXHTIKA βεβαια δεν ακουσα ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορα.....για τον απλο λογο οτι....δεν ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να υπαρχει
Φυσικα ετσι κι αλλοιως σε λιγα χρονια τα 32 bit θα ειναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ οποτε πιο πολυ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ το συζηταμε το πραγμα...
Τέλεια. Τώρα ερχόμαστε στο ζητούμενο
Έχουμε και λέμε, θα παραθέσω την εξής συλλογιστική:
χωρις να σημαινει οτι το ενα υποκαθιστα το άλλο (μην πει κανεις, μα τι λές τώρα, πότε δεν θα φτάσεις τον φυσικό ηχο κλπ, ναι εννοείται - μιλάμε για την συγκεκριμένη ΣΥΝΘΗΚΗ και περισταση και μόνο. Το λέω για να προλάβω απαντήσεις)
AUDIO RECORDING
-Ποιός είναι
ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες σε μια παραγωγή και εν γένει στο συνολικό αποτέλεσμα?
-Η ποιότητα ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ
-Πως θα έχω την καλύτερη δυνατη ποιότητα?
-Θα αγοράσω το καλύτερο όργανο - mic - pre - AD και παει λέγοντας
SAMPLE BASED παραγωγές | ας πούμε μόνο για ''προσομοιώσεις φυσικών οργάνων'' όχι για μπιτια και τοιαυτα. Οπου να σημειώσω ότι κι εσύ λες ότι
πλεον δεν έχεις μπάντα οπότε αναγκαστικά αντικαθιστάς τα μέρη ας πουμε των τυμπάνων με δείγματα.
-Ποιός είναι
ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες σε μια παραγωγη και εν τέλει στο συνολικό αποτέλεσμα?
-Η ποιότητα ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ
- Ποιές είναι οι καλύτερες πηγές σε sample libraries?
- Αυτες που εχουν όσο το δυνατον περισσότερες
πληροφορίες από το φυσικό όργανο που αναπαριστούν.
-Ποιό είναι το χαρακτηριστικό τους?
-Εχουν τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σε RAM
Συμπέρασμα?
Έχοντας χρησιμοποιήσει ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ''ΒΑΡΥΤΕΡΑ'' δείγματα έχω ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ αρα ΚΑΛΥΤΕΡΟ συνολικό αποτέλεσμα.
Συνεπώς, καθως το 64bito μου δίνει ελευθερία να προσθέσω όλες μου της virtual πηγες στον μεγιστο βαθμό ποιοτητας και πιστοτητας
θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα