Απορία - Playback vocals σε live

funky_bassman είπε:
Ο μετρονόμος χρειάζεται για να μη βγει εκτός χρόνου ο ντράμερ. Γενικά αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς μετρονόμο και σε τι χρειάζεται τότε μου ακούγεται λίγο κουλό το να θες να χρησιμοποιήσεις samples για Live...
δεν προκειται να χρησιμοποιησω κατι ,τουλαχιστον οχι αμεσα. Απλα αποριες εχω γι ' αυτο και ρωτησα. Επειδη δεν ειμαι μουσικος δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει η πιθανοτητα του να βγει ο ντραμμερ εκτος χρονου. Δηλαδη συγκεκριμενες νοτες δεν παιζει κι αυτος; Ε εφ' οσων μπει, τοτε ακολουθει το ρυθμο του τραγουδιου και παιζει τις νοτες του, κανω λαθος;; Διαφωτιστε με. Θενκς! :)

Καλημέρα σας,

Αν παίξετε με μετρονόμο(και δεν παίζατε πιο μπροστά)θα δεις ότι ο ντράμερ βγαίνει αρκετές φορές εκτός και γενικά όλοι η μπάντα ;D.

Εμείς είχαμε όλοι ear monitor όπου μέσα σε όλα έπαιζε και ο μετρονόμος.Θεωρώ ότι είναι ακόμα καλύτερο εκτός από τον ντράμερ να υπάρχει μετρονόμος και στα υπόλοιπα μέλει. Αν παίζετε κυρίως σε 4/4 τότε θα το βρείτε αρκετά γρήγορα.

ok ρε παιδια, αυτο ειναι που ρωταω να μου πειτε επειδη δεν μπορω να το καταλαβω, τι ακριβως σημαινει το "βγαινω εκτος". Χανει το tempo? δηλαδη αλλοτε το παει λιγο πιο γρηγορα και αλλοτε πιο αργα;

Trending...

Νέα θέματα

Back