To post αυτό από την αρχή πήγε γυρεύοντας...με υπερβολές του τύπου "να σβύσω τις φήμες"...Kostie είπε:Το ποστ αυτο εξ αρχης κατακρεουργηθηκε με ειρωνιες και 'λαλαριες'...
To post αυτό από την αρχή πήγε γυρεύοντας...με υπερβολές του τύπου "να σβύσω τις φήμες"...Kostie είπε:Το ποστ αυτο εξ αρχης κατακρεουργηθηκε με ειρωνιες και 'λαλαριες'...
Πηγαινε γυρευοντας να του την πεσουν ολοι οι δασκαλοι του φορουμ θες να πεις...marathon είπε:To post αυτό από την αρχή πήγε γυρεύοντας...με υπερβολές του τύπου "να σβύσω τις φήμες"...
Μπα, τις Rockinger και όλα τα άλλα εδώ μέσα τα έμαθα (και ποτέ δεν το έκρυψα)...απλά δεν γύρισα να ανακοινώσω ότι ανακάλυψα την Αμερική...στους Αμερικάνους!les_paul είπε:Όταν ο marathon και οι λοιποί εδώ μέσα γνώριζαν τις Rockinger το treloagori........
Θα μπορουσες καλυτερα να...συντονησεις τα πραγματα γιατι εχω διαβασει ποστ σου πολυ σοβαρα και αξια. Αλλα εδω δε θεωρω οτι ηταν και οτι καλυτερο αυτο που εγινε απο πολλους. Να που χρειαζονται τα σοβαρα μελη. Τελος παντων, πιστευω να τελειωσει το θεμα εδω.marathon είπε:Και τα "σοβαρά" μέλη όπως εγώ, από ότι μπορείς να διαβάσεις (από την αρχή του θέματος), κρατήθηκα 2 σελίδες...μετά...άνθρωπος είμαι!!
Και πριν ποστάρει κάποιος θέματα, (το έχουμε ξαναπεί) ένα search δεν βλάπτει...
Και όμως προσπάθησα...με τα μακαρόνια...αλλά δεν με κατάλαβε, να τον γλυτώσω ήθελαKostie είπε:Θα μπορουσες καλυτερα να...συντονησεις τα πραγματα γιατι εχω διαβασει ποστ σου πολυ σοβαρα και αξια.
Οποτε,συμφωνα με αυτο ο τιτλος ειναι τελειως ακυρος...treloagori είπε:δεν με νοιαζει η μεταπωλητικη αξια οταν αγοραζω κατι που μου κανει...εγω επικεντρωνομαι απο θεμα ηχου και οχι εμποριου....
Καταρχην δεν είναι post ΣΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ...μου χαλατε το ποστ...
Θα ηταν σοφοτερο να ποσταρουν ΟΛΟΙ αυτοι που ανεφερες, τις γνωμες τους αφου ανετα λοιπον μπορουν να καταρηψουν καθε ανυπαρκτο επιχειρηματα των αποψεων του 'τρελοαγορι'. Γιατι λοιπον να πεφτει κραξιμο; Ουτε εγω συμεριζομαι τις αποψεις του αλλα προτιμω να αφησουν τους πολυ πιο εμπειρους να μιλησουν...ανθρωπινα ομως οχι λογω ηλικιας και εμπειριας...les_paul είπε:...(θα γράψω δεν κρατιέμαι άλλο)
Πριν κάποια χρόνια (ο αγαπητός treloagori ακόμη δεν είχε γεννηθεί) όποιος είχε Fender Aμερικάνα ήταν δακτυλοδεικτούμενος (οι παλιοί ξέρουν τι εννοώ).
Σήμερα λοιπόν για χψ λόγους έχουμε την δυνατότητα να απολαμβάνουμε ΣΧΕΔΟΝ όποιο όργανο λαχταράει η καρδιά μας.
Το να χαρακτηρίζεις λοιπόν μία Tele Αμερικάνα φίλε Kostie ΑΝΕΚΔΟΤΟ τότε το καλύτερο που πρέπει να περιμένεις είναι EIΡΩΝΕΙΑ και ΧΑΒΑΛΕ.
Άρα το treloagori ευχαριστώ πρέπει να πει....όχι να βγει και από πάνω!!!!!!
Όταν ο marathon και οι λοιποί εδώ μέσα γνώριζαν τις Rockinger το treloagori........
Χαιρετίσματα αγόρια
Οι εμπειροι και μεγαλοι δεν μειωνεκτουν. Κερδιζουν τον σεβασμο με τα λογια τους, δεν τον διεκδηκουν με τα...χρονια τους. Σωστη συμπεριφορα ειναι να διξεις στον αλλον ΠΟΥ εχει λαθος και γιατι. Οχι να τον κραξεις. Πολλα ποστ ειναι κοροιδευτικα...αυτο δεν διχνει επιπεδο...les_paul είπε:Γιατί Kostie?
Οι έμπειροι και οι μεγάλοι ηλικιακά μειονεκτούν κάπου?
Και επίσης δεν συμπεριφέρονται ανθρώπινα?
Το treloagori δηλαδή τι αντιμετώπιση θέλει ?
Του φέρονται σαν να έχουν απέναντι τους ένα ΕΝΗΛΙΚΑ και όχι ένα παιδάκι νηπιαγωγείου.
Μήπως τελικά κάνουν λάθος?
Ε?
Τώρα κάνεις σαν μικρό παιδί...φυσικά και θα συνεχίσουμε να σε παίζουμε. Καμμιά φορά θέλουμε όλοι να ξεδώσουμε...αλήθεια τι κιθάρα έχεις?treloagori είπε:...θα συνεχισω το ταξιδι της μουσικης μονος μου και θα το μοιραζομαι με 2-3 κολλητους γιατι ισως ετσι να αξιζει καλυτερα...
Η τελε εχει κερδισει τη θεση της μεσα απο τα χρονια δε χρειαζεται εμας το τι θα πουμε.les_paul είπε:Για την φουκαριάρα την Tele τον ''κράξανε''...
Αυτήν ποιος την προστατεύει όταν ο οποιοσδήποτε την αποκαλεί ΑΝΕΚΔΟΤΟ?
Λίγο σεβασμός λοιπόν δεν βλάπτει (....πέραν της πλάκας).
Εγώ που ήδη ζω εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια με ενδιαφέρει να συμμετέχω στο φόρουμ, και σου λέω ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και απογοητεύεσαι εύκολα. Τώρα το ότι δεν βγάζουμε άκρη στην Ελλάδα πού κολλάει?treloagori είπε:λοιπον οκ δεν πειραζει...μεχρι και μεσα και απ το ιντερνετ καταλαβαινω ποσο δικιο εχω να ετοιμαζω τα πραγματακια μου να ζησω εξωτερικο...γιατι στην ελλαδα δεν βγαζουμε ακρη