Απόψης για νέο viral κομμάτι

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
V

VangelisV

Guest
4.5 εκατομμύρια views ήδη η συνεργασία Ed Sheeran & Justin Bieber. Μπήκα να το ακούσω με κακές διαθέσεις για να γελάσω αλλά μου άρεσε. Ναι, μου άρεσε. Το βρίσκω πολύ ωραίο για την εποχή που μας έρχεται, το καλοκαιράκι. Ανάλαφρο και ανεβαστικό.

Βέβαια είχα μια δυσκολία στο να καταλάβω ποιος τραγουδούσε τι αλλά anyway, I don't care που λέει και ο τίτλος

προσωπικα γουσταρω τρελα τον ED..

Δεν με ξετρελαινει η φωνη του αλλα τον θεωρω εναν εξαιρετικο ποπ τραγουδοποιο .

Το κομματακι δεν με χαλασε -αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα το λιωσουν τα κλαμπ το καλοκαιρι {για αυτο αλλωστε εκανε πρεμιερα τωρα}, απλα το ρεφρενακι δεν με κερδισε.

Ισως θελει λιγο ακομα ακουσμα.

Aγαπημενο κομματι του το Bloodstream με τους Rudimental 

Έχω σιχαθεί αυτόν το ρουμποειδή ρυθμό. Τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είναι παντού μα παντού. 

Λένε στην πιάτσα πως θα γίνει viral αυτό

Λόγω Cobra Kai

(σιγά μην δεν έβλεπα Cobra Kai χαχαχαχαχαχαχαχα )

Έχω σιχαθεί αυτόν το ρουμποειδή ρυθμό. Τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Είναι παντού μα παντού. 

Γλιτώνεις ένα μισθό, ξέρεις πόσο πάνε οι ντράμερ σήμερα?

Εδώ γλιτώσανε και τον μισθό του μπασίστα.

Πλάκα πλάκα, ντουέτο αυτοί οι δύο στις φωνές, μαζί με ένα πληκτρά είναι τρεις.

Θα είχανε σίγουρη δουλειά όλο το καλοκαίρι σε μπαράκια στα νησιά.

2 hours ago, VangelisV said:

4.5 εκατομμύρια views ήδη η συνεργασία Ed Sheeran & Justin Bieber. Μπήκα να το ακούσω με κακές διαθέσεις για να γελάσω αλλά μου άρεσε. Ναι, μου άρεσε. Το βρίσκω πολύ ωραίο για την εποχή που μας έρχεται, το καλοκαιράκι. Ανάλαφρο και ανεβαστικό.

Γλιτώνεις ένα μισθό, ξέρεις πόσο πάνε οι ντράμερ σήμερα?

Εδώ γλιτώσανε και τον μισθό του μπασίστα.

Πλάκα πλάκα, ντουέτο αυτοί οι δύο στις φωνές, μαζί με ένα πληκτρά είναι τρεις.

Θα είχανε σίγουρη δουλειά όλο το καλοκαίρι σε μπαράκια στα νησιά.
Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι...στην Αμερικη {δεν βαζω το χερι μου στην φωτια} την εκανε μοδα η Sia.

Να προσθεσω οτι θεωρω αυτη τη μορφη ρουμπας  τοσο χορευτικη οσο το four on the floor..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι που χορεύεται και τσιφτετέλι ενίοτε.
Υπαρχει και η η τσιφτετελορουμπα (το πανηγυρισιο συρτο), δλδ μπασο τυμπανα παιζουν ρουμπα (κομμενο χρονο) και η κιθαρα παιζει γρηγορο τσιφτετελι (double time 4/4)

(στο 0.45 ξεκιναει - στο αριστερο καναλι η ηλεκτρικη κιθαρα τσιφ)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και οι 2 πανω σε κομμενο παιζουν..απλα δεν πατανε στις ιδιες αξιες.απλα ακουγεται σαν τα τυμπανα να παιζουν half time και η κιθαρα double time

Aν και στην Ελλαδα την ρουμπα την εχουμε ψωμοτυρι...στην Αμερικη {δεν βαζω το χερι μου στην φωτια} την εκανε μοδα η Sia.
Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status.

Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams"  

4 λεπτά πριν, Haris είπε

Δεν νομίζω Βαγγέλη. Καλή η Sia αλλά δεν έχει πιάσει (ακόμα; ) godly status.

Για το κορίτσι εδώ πάλι, προσωπικά σκέφτομαι να ιδρύσω εκκλησία. Έχω βρει και όνομα: "Our Holy Lady Οf Αll Wet Dreams"  

Οπως ειπα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για το ποιος το εκανε μοδα πρωτος.

αλλα αυτη η Σακιρα ...Ποτε δεν την χωνεψα..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back