Κατοχος μιας standard του '89 την οποια δεν αλλαζω με τιποτα(κι ας ειναι σε παναθλια κατασταση),ειχα και γω το μικροβιο εδω και 2 χρονια να αποκτησω και μια deluxe...νομιζω οτι και συ απο..ιωση

την θες,μιας και η κιθαρα που εχεις πιστευω οτι σε καλυπτει απολυτα για αυτα που αναφερεις..
Το λοιπον εχουν περασει απο τα χερια μου 5 deluxe:4 rosewood,1 maple. (oχι να δοκιμασω σε μαγαζι,ημουν κατοχος

).Απο δοκιμες..αλλες τοσες...
Ηταν ολες καλοφτιαγμενα οργανα και δικαιολογουσαν τα χρηματα τους οσο αφορα την κατασκευη τους.
Τι μας ενδιαφερει ομως τελικα σε ενα οργανο?
Εμενα μ ενδιαφερει να το λαλαει καλα,πραγμα που σημαινει ευκρινεια στις νοτες
οταν παιζεις ψιλοβρωμικα ακκορντα.Ειναι το προσωπικο μου τεστ για συχνοτικη ισορροπια και ισχυ,το οποιο δε μ εχει γελασει ποτε.ΟΛΑ τα υπολοιπα διορθωνονται...
Επισης,μια καλη στρατ,''ακουγεται'' πριν τη βαλεις στον ενισχυτη...
Υπαρχει βεβαια και το κλασσικο τεστ,για οσους πιστευουν:
Kρατα μια στρατ ορθια στον αερα απο το πισω μερος του νατ,χτυπα τι ΣΙ και πιαστην αμεσως απο κατω με το αλλο χερι στην ευθεια της γεφυρας.Οσο πιο καλα τριζει,τοσο πιο ''δυνατη'' ειναι σε δονηση και σε αρμονικες.
5 deluxe λοιπον..5 διαφορετικες κιθαρες..
Δεν περιμενα τοση διαφορα μεταξυ τους..
Επεσα δε σε μια που ηταν εντελως ψοφια... >
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι οι middle και neck μαγνητες ειναι τοσο χαλια...
(ακομα και οι N3 οι καινουριοι..δεν. :-\
Προφανως η εταιρεια θελει να προσελκυσει και παιχτες που δινουν προτεραιοτητα στην..ησυχια του μεταλ ;D θυσιαζοντας αυτο που λεμε..στρατ ηχος...
Το δε κομβιον εναλλαγης ηχου στον ιδιο μαγνητη αχρειαστο και ανουσιο,το δε φοβερο κομβιον ακομα πιο κατω στις καινουριες,καλο αλλα ειναι για ταχυδακτυλουργους και οχι για στραταρχες(παιχτες στρατ.. ;D)
Εχω επιτελους στα χερια μου μια ντελουξ που ''δονειται'' καλα και ειναι ''καθαρη'' αλλα θελει αλλαγη στους SCN (ηδη ειναι στις αγγελιες..)
Κλεινω αυτο το ρεσιταλ εγωκεντρισμου

μιας και δεν ειμαι ειδημων αλλα βασιζομαι στο αυτι μου,λεγοντας σου πριν αγορασεις μια ντελουξ να την δοκιμασεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερες απο τις standard και ΔΕΝ ειναι ολες καλόηχες...
Καλες αγορες και δοκιμες φιλε μου!