26hint είπε:
cos_dr
κάνοντας μια ανασκόπηση στην ερευνούλα που ειχα κάνει παλιότερα για το θεμα βρίσκω οτι όντως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία.Οπότε μάλλον έχεις δίκιο.
δηλαδή δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία.
Γι αυτο και εγω επενέβην για ενα και μονο λογο.
Γιατι μπορεί να διαβάσουν στο forum μας επισκεπτες και μέλη που ενδιαφερονται για τετοια θεματα και διαβάζουν τετοιες διατυπώσεις
"p.s. ΞΕΡΩ οτι οι κάρτες έχουν και τους δικούς τους drivers που σε κάποιες (αρκετες

περιπτώσεις ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ (!) υποδεέστεροι των asio. (πχ οι drivers των Lexicon alpha/lamda/omega"
και να προβουν σε περιττές και ανουσιες ενεργειες (π.χ. να βγαζουν τους drivers των καρτων τους και να βαζουν τους asio4all με τη λογικη του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ)
Καλο ειναι να προσέχουμε τις διατυπώσεις μας και τις αποδείξεις να τις προσκομίζουμε.
Αλλιως δεν γινεται σωστη δουλεια κατ εμε.
Τωρα κριτικές υπαρχουν εκατομμύρια που αναφέρουν ανακρίβειες, λαθος διατυπώσεις, ή διαπιστώνουν προβληματα που οφείλονται σε αλλους λογους απο αυτούς που νομίζει ο γράφων της κριτικής, δεν τα στοιχειοθετούν αναφέροντας πλήρως τον εξοπλισμο που τις χρησιμοποιησαν, με ποιο software και σε ποιες ακριβεις συνθηκες η x καρτα δεν εδωσε αυτο που υπόσχονται τα spec της.
Aυτο συμβαίνει και σε reviewers που υποτίθεται οτι ειναι συνήθως εγκυρoi.
Ξερεις γιατι συμβαίνει αυτο?
Γιατι δεν είναι ολοι ξερόλες σαν εμενα!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μην με παρεξηγεις, ειμαι τρελός λιγο.
οτι αλλο θες , στη διαθεσή σου μιας και τυγχάνει να ξερω την καρτουλα και προσωπικα, ειμαι ικανοποιημένος και της εχω αλλαξει τα φώτα.
Αυτα που ειναι στις προδιαγραφες της τα δινει.
Αρκει να εχεις το καταλληλο συστημα σωστα σεταρισμενο γι αυτα που θες να κανεις παντα.

;D >

8)