- Πόντοι
- 38
Άστο καλλίτερα Καλλίγραμε Χασοδίκη. Ο Γιάννης είναι μια ειδική περίπτωση.LK είπε:Το είδα. Ιστορικά , Ναι αξίζει! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τον πρωταγωνιστή του video σαν άνθρωπο (δεν το κάνω με κανένα, καθείς εφ’ ω ετάχθη), αλλά κάπου προβληματίζομαι. Θα μείνω στο πιο χτυπητό. Λέει σε κάποιο σημείο για τη δομή της σημερινής (Ελληνικήςκοινωνίας και για την αλλοτρίωση της «νέας γενιάς». Η νέα γενιά λοιπόν συχνάζει στα «χαμπουργκεράδικα» και τρώει πλαστικό μπιφτέκι και η κοινωνία εν γένει, αν τύχει να κλείσει ο φούρνος …δεν θα φάει ψωμί , ενώ αν έχουν απεργία τα taxi…πάει, καθηλώθηκε, δεν μπορεί να περπατήσει πέντε χιλιόμετρα με τα πόδια! Ως εδώ να συμφωνήσω. Μετά όμως μου βγαίνει με την Strat…και Rock on! ! Δηλαδή, σαν κλείσει η Fender, τι;
Είναι σαν να λες πόσο ρουφιάνα είναι η Τασούλα, αλλά να το λες καθώς χαϊδεύει τα μαλλιά σου, έχοντας σε αγκαλιά. Ιδεολογική αλητεία (
Sorry Για το off topic![]()
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Είναι από τους ιδεολογικά (?) πορωμένους παλιοροκάδες με τη δόση hippy χτυπημένη ενδοφλέβια. Καλώς ή κακώς, εγώ δεν το εξετάζω και ο καθείς μας οι επιλογές του. Αλλά δεν είναι όπως τα λες. Μάλλον το αντίθετο.
Βέβαια, για να μη λέμε τα ίδια, όπως φαίνεται και σήμερα, η πολυτέλεια της αμφισβήτησης και της επιλογής ανήκε (και ανήκει) στους αστούς (και μετρώ τα δευτερόλεπτα μέχρι να πεταχτεί ο Marathon να αρχίσει τα δικά του). Αλλά αυτό απέχει πολύ από αυτό που υποννοείς (και δεν το εννοώ με κακεντρέχεια ή ψόγο).