Από που ξεκινήσαμε

Korgius εσύ το έγραψες αυτο; :P

Υποσημείωση ας μείνουμε οντοπικ στο θέμα είναι ενδιαφέρον :)

καπου στις αρχες του '99 στο ano-kato studio στη θεσσαλονικη οταν ημουν στο ιεκ πρεπει να ειναι ή η πρωτη ή η δευτερη μιξη που εκανα.αυτος που παιζει και τραγουδαει ειναι γνωστος και θα τον καταλαβετε αλλα ας μην πω το ονομα του.ακουγεται η σορτινα στην αρχη αλλα δεν φταιω εγω για αυτο.

01_Κομμάτι_1.mp3

Attachments

Eγω δεν θα ποσταρω κομματι απο το ξεκινημα μου, αλλα κατι καλυτερο.

Το εξωφυλλο απο την κασσετα - ντεμο - rehearshal και οτι αλλο ηταν αυτο. ;D ;D

Ο βαρβαρος εννοειται οτι ειναι κλεμμενος απο καποια σελιδα περιοδικου. Πρεπει να σκαναρω και το εσωτερικο που εχει πολυ περισσοτερο fun. Ολο cut n paste για οσους γνωριζουν την τεχνικη ;D

poison2.jpg

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να σημειωθεί στην επόμενη κουβέντα για Σκόρπιονς ότι ο Ιάσωνας έχει παίξει Σκόρπιονς ;D

Τι κόλπα είναι το άλλο κομμάτι; Dj feat και τέτοια κουφά; :D

Του Νικόλα με άρεσε! :)

ΣκορπΆιονς FTW  :)

Το djSpad Κομμάτι ήταν μια ατμοσφαιρική ψυχεδέλα ενός φίλου που είπαμε να το κάνουμε πιο σοβαρό (δηλ. με κιθάρες και γκάζια  ;D ), εκείνη την εποχή ο τραγουδιάρης ήταν dj (ήταν άραγε και μουσικός;).

Κάπου πήρε το μάτι μου ενα σχόλιο οτι το 7th son είναι δευτεράντζα κομμάτι. Θα εισηγηθώ άμεσο ban και 300 πουσαπς, να δει τι πα να πει γυμναστική.

Xristos Dantis & Polina - Push ups (Dj Smastoras Remix)

Μόλις βρήκα και την πρώτη μου προσπάθεια για "δικό " μας κομμάτι (μουσική ενός φίλου και στίχοι  κ' ..ερμηνεία :P δικά μου). "The call of my mind" ο τίτλος, όσο για το κομμάτι...ακόμα να ολοκληρωθεί ::)

the_call_of_my_mind.mp3

Attachments

gkou είπε:
Μόλις βρήκα και την πρώτη μου προσπάθεια για "δικό " μας κομμάτι (μουσική ενός φίλου και στίχοι  κ' ..ερμηνεία :P δικά μου). "The call of my mind" ο τίτλος, όσο για το κομμάτι...ακόμα να ολοκληρωθεί ::)
oμορφο .. !

Εγω εχω κατι ακομα καλυτερο...δεν ειναι βεβαια απο τις πρωτες μουσικες προσπαθειες αλλα ειναι η παλιοτερη που σωζεται..και μαλιστα σε βιντεο...Ιδου λοιπον..1998 στο αμφιθεατρο του ΤΕΙ Λαμιας..εγω ειμαι ο ντραμμερ...

Μην σχολιαστε για τα κομματια..αυτα ηταν της μοδας τοτε...τι να κανουμε...

gkou είπε:
παντως χωρις παρεξηγηση ειναι σαν να βαρανε κατσαρολικα απο πισω! :)

SImon2000 είπε:
Εγω εχω κατι ακομα καλυτερο...δεν ειναι βεβαια απο τις πρωτες μουσικες προσπαθειες αλλα ειναι η παλιοτερη που σωζεται..και μαλιστα σε βιντεο...Ιδου λοιπον..1998 στο αμφιθεατρο του ΤΕΙ Λαμιας..εγω ειμαι ο ντραμμερ...

Μην σχολιαστε για τα κομματια..αυτα ηταν της μοδας τοτε...τι να κανουμε...

μια χαρα ειστε!

εχει δυναμη... ουτως η αλλως, υπαρχει εξωτερικη εγγραφη απο μια καμερουλα με mic στα αζητητα,σε ενα τεραστιο αμφιθεατρο(ηχειο)

keep walking!!!!

Κατσαρολικά ήταν ,όντως, nanni! :D

Μετά βρήκε ντραμς ;D

Τώρα το έχει τελειοποιήσει μουσικά αλλά δεν κάθεται να το ολοκληρώσουμε (γυρνάει στα νησιά ;D ;D ;D)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back