- Πόντοι
- 38
Εγώ βρήκα την μπάντα οι άλλοι να βρουν το τραγούδι (κάνα phantom of the opera θα είναι και δεν πρόκειται να πάει το μυαλό μας ποτέ!!!)
αλμπουμαρα, κομματαραEvilnye είπε:Παίξαμε ολόκληρο λοιπόν το 7th son of a 7th son.
export σε χαμηλοτερη αναλυση;Χμμμ... βγαίνει πολύ μεγάλο αρχείο για να το ανεβάσω... Νομίζω τη γλυτώσατε LOL!!
Το είχα επιλέξει προσωπικά 8)pinhead είπε:Ευη ειμαι καταγοητευμενος... :-[ :-[![]()
;D ;D
Οι Helloween ειναι η μπαντα που ξεκινησα να ακουω μουσικη,ο Kiske ο αγαπημενος μου τραγουδιστης και παει λεγοντας και παιζεται και το i want out!!!
Δεν ήθελα να χαθεί η ποιότητα αχαχαχαexport σε χαμηλοτερη αναλυση;
Γουστάραμε που επιλέξατε να παίξετε μια δευτεράντζα πρωτοκλασσάτης μπάνταςEvilnye είπε:ΥΓ: Καλά ρε τρελοί σας άρεσε το 7th son? Εδώ εμείς που το παίξαμε μιας και τα θύμισα σε ντράμερ κ κιθαρίστα σήμερα δεν θέλουμε να τα ξανακούσουμε ;D
κιθάρα, γεωτρύπανο 8)Evilnye είπε:Theod δεν περίμενα τέτοιο ήχο! Μ αρέσει! (εκτός της φωνής)
Εκεί παίζεις κιθάρα λογικά έτσι; Όχι μπάσο;
ΥΓ: Καλά ρε τρελοί σας άρεσε το 7th son? Εδώ εμείς που το παίξαμε μιας και τα θύμισα σε ντράμερ κ κιθαρίστα σήμερα δεν θέλουμε να τα ξανακούσουμε ;D
Ένας από τους δύο; Τι προγκρεσιβιές είναι αυτές;;THEOD είπε:εχω και ενα λαιβ που στο τελος σπάνε χορδές αβέρτα και ο ενας απο τους δυο μπασιστες
σπάει το πιατινι με το μπάσο
Ο ενας παίζει κανονικό και ο αλλος με εφφε συνθEvilnye είπε:Ένας από τους δύο; Τι προγκρεσιβιές είναι αυτές;;