- Πόντοι
- 38
Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα "Από πού ψωνίζει ο Καρβέλας;" είναι
"Από σβέρκο" ;
"Από σβέρκο" ;
ειδες που εισαι βλαχος και βαλκανιος?Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε Νίκο με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά στο «Σάμπλι» Ή «Σαμπλί» σε έχασα... Τι ΄ν τούτο πάλι;
Και πως συνεχιζεται η κουβεντα ρε μαστορα, και απο ποιους? Σε ενα χωρο που σχεδον κανεις μας δεν εχει προσβαση και κανεις απο αυτους που εγραψαν (πλην εσενα φανταζομαι) δεν ειχαν ιδεα οτι τα ποστ μας πηγαν εκει?Superfunk είπε:εδω
http://www.noiz.gr/index.php?topic=199105.30
συνεχιζεται η κουβεντα,επειδη πηρε πολιτικοκοινωνικη τροπη
Είσαι αξιοπρεπής.Vartanis είπε:Εχω συνεργαστει.
Κερδιζω κατι;
Θα σας πω: Ο Καρβέλας είναι μέλος του Noiz, είδε ποιά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία εδώ και είπε:harilatron είπε:Τέλος πάντων, δεν ξέρω... είναι και δύσκολο το κομμάτι... ας μας πει ο nestoras τι συμβαίνει εδώ.
Η λέξη "χαβαλές" δεν σου λέει κάτι; Αν όχι σου προτείνω να το ψάξεις, που ξέρεις μπορεί και να σου κάνει καλό.fusiongtr είπε:Αλλά για να χορέψω, δεν μου αρκεί κάτι που να έχει χορευτικό beat και groove.
Πρέπει να μου λέει και κάτι, να μιλάει και στην ψυχή μου (που θα κουνήσει το σώμα).
Αν δηλαδή μου άρεσε να τραγουδάω (που μου αρέσει αλλά λέμε τώρα...) θα έπρεπε να τραγουδάω όποια μ@λ@κία κάνει εύκολη ρίμα χρησιμοποιώντας σλογκανάκια και ατάκες της καθημερινότητας?
Έτσι.odis13 είπε:/οφφ
Για οσους εχουν μπερδευτει: πλεον επιτρεπονται οι πολιτικες συζητησεις αλλα ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενο χωρο του forum. To αν αυτο το χωρο θα τον βλεπετε ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ - οποιος θελει προσβαση απλα το λεει και παιρνει προσβαση.
Στο συγκεκριμενο θεμα ξεκινησε μια παραπλευρη πολιτικου χαρακτηρα συζητηση. Για να μην εκτροχιαστει περαιτερω το αρχικο θεμα ΚΑΙ ως προς σεβασμο προς τον παραπανω κανονισμο η συζητηση "κοπηκε" και μεταφερθηκε στο Espresso.
Απο εκει και περα, εχουμε 2 τινα:
Για οσους πιστευουν οτι οι πολιτικες συζητησεις δεν εχουν κανενα χωρο στο noiz, η επιμαχη αυτη συζητηση εχει εξαφανιστει. Πιστευω δεν εχει νοημα να παραπονιουνται οτι διαγραφηκαν/εξαφανιστηκαν καποια post απο τη στιγμη που εμμεσως ζητησαν να απαγορευονται τετοιoυ ειδους post.
Για οσους "τσιγκλιθηκανε" απο τη συζητηση (και την καθε αναλογη συζητηση) και συμμετεισχαν/θελουν να συμμετασχουν το Espresso ειναι one PM away και τους περιμενει. Τα θεματα του Epsresso εμφανιζονται στα "Φρεσκα" και ευκολα εντοπιζει κανεις το μετακινημενο thread. Δεν ειναι η πρωτη φορα που χωριζεται/μετακινειται καποιο thread. Εαν καποιος ηθελε να μπορει να παρακολουθει τετοια thread ας ζητουσε/ζητησει προσβαση στον χωρο που φιλοξενουνται τετοια thread, δεν ειναι δα και rocket science.
Φίλε "δημοκρατία" δεν είναι απλά να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Έχει και κανόνες.Τα μη αρεστά στους "σούπερσταρς" μηνύματα σβήνονται; ???
Γουάου, και γαμώ τις δημοκρατίες απολαμβάνουμε εδώ μέσα. Μια χαρά.
Χαίρομαι που ανακαλύπτω ότι η αλήθεια πονάει, και ορισμένοι δεν την αντέχουν. Καλή συνέχεια στο πανηγυράκι. 8)
Λυπάμαι που βλέπω επιλεκτική ευαισθησία για το τι θα γραφεί εδώ μέσα. Όταν 2-3-4 συγκεκριμένα άτομα εκ συστήματος και εκ πεποιθήσεως καννιβαλίζουν ό,τι thread υπάρχει που να άπτεται πολιτιστικής χροιάς, και πηγαίνουν συνεχώς την κουβέντα σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα, δηλαδή στο πόσο τελευταίοι είμαστε σα χώρα και σαν πολίτες, εκεί μούγκα στη στρούγκα η διαχείριση. Πραγματικά λυπάμαι, κι εύχομαι να μην είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει αυτό. Αυτό και τέλος το offtopic.harilatron είπε:Φίλε "δημοκρατία" δεν είναι απλά να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Έχει και κανόνες.
Σε σχέση με το παρόν θέμα, δεν ήταν ασφαλώς το δικό σου σχόλιο που "πυροδότησε" τον διαχωρισμό αλλά κάποια από τα επόμενα.