- Πόντοι
- 2,368
Τελικα μαλλον ζουμε σε διαφορετικη χωρα.... ;D ;Dτότε γιατί ο κόσμος να διασκεδάζει με αυτά και όχι με υψηλότερου επιπέδου?
Τελικα μαλλον ζουμε σε διαφορετικη χωρα.... ;D ;Dτότε γιατί ο κόσμος να διασκεδάζει με αυτά και όχι με υψηλότερου επιπέδου?
No problem. Θα με βρούν σε ένα beach bar να χωρεύω στους στίχους "με δυό κατοστάρικα απ' την Καλλιθέα, όσο πιο φτηνιάρικα τόσο πιο ωραία" συνοδεία καλλίπυγης δεσποινίδος. Που ξέρεις μπορεί και να ζηλέψουν. ;DSuperfunk είπε:καλα λεγε τετοια και σου ερχεται το κονσερβοκουτι συστημενο... ;D
Πρώτο δεν το λέω εγώ, άλλοι το λένε, εγώ μια χαρά το βρίσκω. Δεύτερο γιατί ο "υψηλότερου επιπέδου" πολιτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ, πως να το κάνουμε δηλαδής με το ζόρι.Αλλά αφού το λές και εσύ χαμήλού επιπέδου πολιτισμός,τότε γιατί ο κόσμος να διασκεδάζει με αυτά και όχι με υψηλότερου επιπέδου?
εξακολουθω να μη σε εννοω...δηλ.εσυ δεν καμνεις κεφι με αυτη τη μουσικη φιλως?Δεύτερο γιατί ο "υψηλότερου επιπέδου" πολιτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ, πως να το κάνουμε δηλαδής με το ζόρι
;D ;D ;DSuperfunk είπε:καλα λεγε τετοια και σου ερχεται το κονσερβοκουτι συστημενο... ;D
Superfunk είπε:εξακολουθω να μη σε εννοω...δηλ.εσυ δεν καμνεις κεφι με αυτη τη μουσικη φιλως?
Δηλαδή ποιό είναι το κριτήριο για μια διασκεδαστική μουσική?theoctapus είπε:Πρώτο δεν το λέω εγώ, άλλοι το λένε, εγώ μια χαρά το βρίσκω. Δεύτερο γιατί ο "υψηλότερου επιπέδου" πολιτισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ, πως να το κάνουμε δηλαδής με το ζόρι.
Μα θα μπορούσαν να ηταν αλλιώς τα πράγματα,έπρεπε να είχαν προωθήσει τους Aphrodite's Child πίσω το 70!Τελικα μαλλον ζουμε σε διαφορετικη χωρα....
Αν έχεις γυρίσει ποτέ σπίτι σου μούσκεμα απ' τον ιδρώτα επειδή χόρευες όλο το βράδυ θα ξέρεις και την απάντηση στην ερώτησή σου.Illuvatar είπε:Δηλαδή ποιό είναι το κριτήριο για μια διασκεδαστική μουσική?
Αν εννόεις ότι είναι αυτή η μουσική που θα σε κάνει να χορέψεις (και το αλλο φυλο φυσικά,αλλιώς δέν γινεται δουλειά) τότε όντως αυτή είναι.Αλλά είναι μόνο χαμηλής ποιότητας τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για αυτό το σκοπό?theoctapus είπε:Αν έχεις γυρίσει ποτέ σπίτι σου μούσκεμα απ' τον ιδρώτα επειδή χόρευες όλο το βράδυ θα ξέρεις και την απάντηση στην ερώτησή σου.
Προωθούσαν τους DP...αλλά πάλι ο Τέρρυ Χρυσός κέρδαγεIlluvatar είπε:Μα θα μπορούσαν να ηταν αλλιώς τα πράγματα,έπρεπε να είχαν προωθήσει τους Aphrodite's Child πίσω το 70!
τι καπως...τσεκαρε την ιστορια της Ελλαδας απο το 1967 μεχρι σημερα και θα καταλαβεις ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτασαμε εκει....Κάπως φτάσαμε εκεί.
Όχι δεν είναι, αλλά επαναλαμβάνω αυτά που κάνουν εμένα να διασκεδάζω δεν τα θεωρώ χαμηλού επιπέδου αρα ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου δώσει απάντηση.Illuvatar είπε:Αλλά είναι μόνο χαμηλής ποιότητας τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για αυτό το σκοπό?
Τι, δεν φταίει ο Καρβέλας; ;Dτι καπως...τσεκαρε την ιστορια της Ελλαδας απο το 1967 μεχρι σημερα και θα καταλαβεις ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτασαμε εκει....
Παράδειγμα:theoctapus είπε:Όχι δεν είναι, αλλά επαναλαμβάνω αυτά που κάνουν εμένα να διασκεδάζω δεν τα θεωρώ χαμηλού επιπέδου αρα ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου δώσει απάντηση.
Υπάρχουν όμως άσματα χαμηλού επιπέδου με τα οποία διασκεδάζει ο κόσμος; Φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν και χαμηλού επιπέδου άνθρωποι
Ποιός θα κρίνει ποιά είναι χαμηλού επιπέδου και ποιά όχι; Θα σου πω ποιός ΔΕΝ πρέπει να κρίνει, οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και αυτοί που το ΠΑΙΖΟΥΝ υψηλού επιπέδου.
Τι, δεν φταίει ο Καρβέλας; ;D
Δατς μι ;D..έκανα ένα εντίτ περί αυτού στην προηγούμενη σελίδα. ;Dtheoctapus είπε:Θα σου πω ποιός ΔΕΝ πρέπει να κρίνει, οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και αυτοί που το ΠΑΙΖΟΥΝ υψηλού επιπέδου.
ναι τα ..εργα τεχνης αυτα φταινε για την πολιτιστικη αθλιοτητα της Ελλαδας...οχι οι Ελληνες.... ;D ;DΑπλά νομίζω ότι όλοι παραδέχεστε τα άθλια ηθικοπλαστικά της πλειοψηφίας αυτών των ''έργων τέχνης'' τα οποία σαφώς και επηρεάζουν τις ζωές του κοινού.
Πάντως η μαριχουάνα μια χαρά ποιοτικό είναιStoner Jackass είπε:Δατς μι ;D..έκανα ένα εντίτ περί αυτού στην προηγούμενη σελίδα. ;D
Απλά νομίζω ότι όλοι παραδέχεστε την ύπαρξη άθλιων ηθικοπλαστικών στοιχείων της πλειοψηφίας αυτών των ''έργων τέχνης'' τα οποία σαφώς και επηρεάζουν τις ζωές του κοινού μέσω των αντιλήψεων που καλλιεργούν.
Βρε πανάθεμα σε δεν πρόλαβα να ρετουσάρω την απάντηση αμέσως να παραθέσεις ;DSuperfunk είπε:ναι τα ..εργα τεχνης αυτα φταινε για την πολιτιστικη αθλιοτητα της Ελλαδας*...οχι οι Ελληνες.... ;D ;D
ρε πλακα μας κανεις? ;D