- Πόντοι
- 16
κ αν στο σπιτι εχει μονο κιθάρες κ πεταλακια...????????????????????????
Τοτε μακαρι το σπιτι να εχει λεφτα, ή να βολευτεις με το πισι....kotsos_007 είπε:κ αν στο σπιτι εχει μονο κιθάρες κ πεταλακια...????????????????????????
1.σε οτι εχει να κανει με σοφτ και χαρντγουερ ναι τιθεται ζητημα.αν ξεκινησει με το πρωτο δε θα γινει ποτε dj.boody είπε:το denon το 1000 ειναι ΠΟΛΥ καλο και ΠΟΛΥ φθηνο .
Τα virtual dj και bpm ειναι τρομερα.
σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις την διαφορα την κανεις ΕΣΥ !
Κανενα μεσο(προγραμμα ή cd player ) δε προκειται να σε περιορισει σε αυτο που θελεις να κανεις σαν dj αλλα και κανενα δε θα σε κανει καλυτερο απο οτι εισαι.
Μην εχεις κομπλεξ του τυπου cd vs software. Παραδεξου το . MP3 θα παιζεις . δεν τιθεται θεμα ηχου. ουτε μαγκιας και το ποσο δυσκολα κανει καποιος κατι τοσο απλο (πχ με βυνιλιπ με γραμοφωνο με cd κλπ ). αμα ηταν ετσι, οι dj θα παιζανε μουσικη ξυπολυτοι(πως διαλολ γραφεται αυτη η λεξη) πανω σε καρφια..
κι εγω τα ιδια εχω. Παντως με το χερι στην καρδια ρε συ φιλε djobiwzn αν δε φθειροταν οι δισκοι και δεν ηταν βαριοι με τι θα επαιζες ?djObiwan είπε:απο τον απρίλη όμως κουβαλάω ένα κοντρολερ(hercules),λαπτοπ και σκληρο μαζι μου.ειναι πιο ευκολο,δε φθειρονται και οι δισκοι.