- Πόντοι
- 38
Μόλις διάβασα μια ιστορία στο tdpri, όπου ένας (γνωστός μάλλον) κιθαρίστας, "θρηνεί" την '54 telecaster του που την πούλησε κάποια στιγμή (λόγω διαζυγίου). Η κιθάρα αυτές τις μέρες πωλείται στο ebay, από ένα άλλο μέλος του TDPRI, o οποίος θέλει (και λογικό είναι) να την...μοσχοπουλήσει!
Τα υπόλοιπα μέλη του tdpri λοιπόν, ένιωσαν να σπαράζει η καρδιά τους και αποφάσισαν να κάνουν ένα web-μαραθώνιο αγάπης για τον πολύπαθο πρώην ιδιοκτήτη της tele.
¶λλος δίνει 10$, άλλος 250$...άλλοι βγάζουν κιθάρες, banjo κλπ σε δημοπρασία με σκοπό να δωρίσουν τα λεφτά που θα μαζέψουν, κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν δάνειο (αλήθεια λέω..)!!!!
Κι όλα αυτά...απλά για να "δουν" τον "φίλο" τους ξανά χαρούμενο με την κιθάρα στα χέρια του...
Μάλιστα ο τελευταίος, δήλωσε ότι θα την μεταβιβάσει στον ταλαντούχο 16-χρονο γιο του όταν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο...
Η ιστορία λογικά θα λήξει στις 16 Απριλίου, οπότε και λήγει η δημοπρασία, ΕΚΤΟΣ αν πιο πριν τα μέλη του tdpri συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσό!!!
...
...
...
...
ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ:
θέλετε να κάνουμε το ίδιο και στο ΝΟΙΖ?
Να μαζέψετε όλοι λεφτά για μένα και να μου πάρετε αυτή την κιθαρούλα???
Την έχει νομίζω κάποιος...Gilmour αν θυμάμαι καλά... :lol: :lol: :lol:
Τα υπόλοιπα μέλη του tdpri λοιπόν, ένιωσαν να σπαράζει η καρδιά τους και αποφάσισαν να κάνουν ένα web-μαραθώνιο αγάπης για τον πολύπαθο πρώην ιδιοκτήτη της tele.
¶λλος δίνει 10$, άλλος 250$...άλλοι βγάζουν κιθάρες, banjo κλπ σε δημοπρασία με σκοπό να δωρίσουν τα λεφτά που θα μαζέψουν, κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν δάνειο (αλήθεια λέω..)!!!!
Κι όλα αυτά...απλά για να "δουν" τον "φίλο" τους ξανά χαρούμενο με την κιθάρα στα χέρια του...
Μάλιστα ο τελευταίος, δήλωσε ότι θα την μεταβιβάσει στον ταλαντούχο 16-χρονο γιο του όταν φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο...

Η ιστορία λογικά θα λήξει στις 16 Απριλίου, οπότε και λήγει η δημοπρασία, ΕΚΤΟΣ αν πιο πριν τα μέλη του tdpri συγκεντρώσουν ένα μεγάλο ποσό!!!
...
...
...
...
ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ:
θέλετε να κάνουμε το ίδιο και στο ΝΟΙΖ?
Να μαζέψετε όλοι λεφτά για μένα και να μου πάρετε αυτή την κιθαρούλα???

Την έχει νομίζω κάποιος...Gilmour αν θυμάμαι καλά... :lol: :lol: :lol: