- Πόντοι
- 898
Τι όργανο ακριβώς ανέβασες στις αγγελίες;
Είναι γεγονός πως η Αγγλία είναι μια μικρή χώρα,όπου εξαπανέκαθεν υπήρχε ανησυχητική έλλειψη από gear πάσης φύσεως και όλοι οι Άγγλοι σχεδόν δεν κοιμούνται από την αγωνία και το άγχος τους τα (βροχερά) βράδια,ψάχνοντας εναγωνίως την ελληνική αγγελία των ονείρων τους που θα βάλεις εσύ και εγώ,ώστε αστραπιαίως να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ζήσουν τον (greek shopping) μύθο τους...kokki87 είπε:καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος στο FORUM και στην σελιδα!!πρωτη φορα ανεβαζω αγγελια!!μου εστειλε ενας τυπος απο αγγλια με το ονομα cherryl bryan και mail [email protected]. λογικα προκειται για απατη σωστα;
Λογικά, ναι. Αλλά και να μην είναι, πρέπει να είσαι πάντα καλλυμένος. Τι πουλάς και τι σου είπε? Για παράδειγμα, στέλνοντας εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό και μετά να περιμένεις τα χρήματα να σου κατατεθούν, δεν παίζει... Προσωπικά, έχω στείλει/λάβει καμιά 50ριά αντικείμενα απ τις αγγελίες και πάντα με Αντικαταβολή (Ελ.Τα. ή Courier) για να μην έχω θέματα.kokki87 είπε:καλησπερα σε ολους! ειμαι νεος στο FORUM και στην σελιδα!!πρωτη φορα ανεβαζω αγγελια!!μου εστειλε ενας τυπος απο αγγλια με το ονομα cherryl bryan και mail [email protected]. λογικα προκειται για απατη σωστα;
Σιγα μην ηταν φοιτητες και στην Οξφορδη... ;D...(τα χρηματα που χρειαζονται για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ διαβιωσης ενος φοιτητη στην Αγγλια δεν τα βγαζει ουτε το 1% των Νιγηριανων...σε ΟΛΗ τη ζωη του...,το GDP per capita ειναι δεν ειναι $2500 στη Νιγηρια )...Mπα μην το λες απο Νιγηρια ειναι και χρησιμοποιυν Eγγλεζικο mail (απο τοτε που ηταν φοιτητες στην Λονδρα η αλλου
εάν ο μπαμπάς του ήταν πειρατής?...Τα τελευταία λύτρα που διάβασα, παίζαν στα 3.000.000$...αφού σκέφτομαι και εγώ μία στροφή στη καριέρα μουSuperfunk είπε:Σιγα μην ηταν φοιτητες και στην Οξφορδη... ;D...(τα χρηματα που χρειαζονται για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ διαβιωσης ενος φοιτητη στην Αγγλια δεν τα βγαζει ουτε το 1% των Νιγηριανων...σε ΟΛΗ τη ζωη του...,το GDP per capita ειναι δεν ειναι $2500 στη Νιγηρια )...
Δεν είπα για τον πειρατή...αλλά για τον γιό του, που τον έβαλε ο πατέρας να κάνει προπόνηση...πριν βγεί στη πραγματική ζωή...Δεν έχεις (ακόμα) παιδιά....και δεν ξέρεις!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:Και σιγα μη θελησει ο πειρατης των 3 εκατομμυριων να κλεψει τη μπουρουχοκιθαρα του κακομοιρη του ..μνημονιακου Ελληνα.
Aν και η περίπτωση του φίλου φαίνεται καραμπινάτη απάτη,ήθελα να γράψω κάτι με αφορμή το παραπάνω.S9F είπε:Είναι γεγονός πως η Αγγλία είναι μια μικρή χώρα,όπου εξαπανέκαθεν υπήρχε ανησυχητική έλλειψη από gear πάσης φύσεως και όλοι οι Άγγλοι σχεδόν δεν κοιμούνται από την αγωνία και το άγχος τους τα (βροχερά) βράδια,ψάχνοντας εναγωνίως την ελληνική αγγελία των ονείρων τους που θα βάλεις εσύ και εγώ,ώστε αστραπιαίως να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ζήσουν τον (greek shopping) μύθο τους...;D
Την είχα δει και εγώ και απορόυσα αν παίζει κάτι περίεργο με την αγγελία.Κανιμώθριος είπε:
Ναι,όντως έχει ανέβει 100 ευρώ.oselifer είπε:Την είχα δει και εγώ και απορόυσα αν παίζει κάτι περίεργο με την αγγελία.
Αλλά βλέπω οτι πλέον έχει πάει 500ευρώ.
Πρέπει να το έχω ξαναγράψει (και πρόσφατα) αλλά πάμε:Κανιμώθριος είπε:Μια χαρά ένας Ευρωπαίος θα μπορούσε να φορτώσει πράγμα σε ένα βανάκι και κατόπιν να πουλήσει στη χώρα του..
Αν και συνεχίζω να γράφω off-topic,να πω ότι ανεβαίνω συχνά Γερμανία και παρακολουθώ και τις αγγελίες σε αυτό το forum:Earendil είπε:Πρέπει να το έχω ξαναγράψει (και πρόσφατα) αλλά πάμε:
Επειδή τους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησα πολύ σε δύο αγγλικά site αγγελιών, διαπίστωσα ότι κατά πλειοψηφία το gear που περίμενε να αλλάξει χέρια ήταν πάρα μα πάρα πολύ δίκαια κοστολογημένο. Και σκέφτομαι και τον S9F που ανέφερε πρόσφατα ότι αγόρασε 2 Tonelab SE...κάτι μου λέει ότι του έδωσαν τη 2η δώρο και επιπλέον μια σακούλα shortbreads για τα καλορίζικα. ;D
Κοντολογίς, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι μπορεί κάποιος (εξ Αγγλίας τουλάχιστον) να χτυπούσε βάσει σχεδίου κάθε ευκαιρία που θα εμφανιζόταν εδώ, πολύ αμφιβάλλω ότι μεταπωλώντας εκεί θα έβαζε στην τσέπη του λεφτά έστω για το τσάϊ μιας βδομάδας.
Από την άλλη σπάνια κοιτάζω αγγελίες, οπότε ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο (για τους αγοραστές), έστω και σε μικρή κλίμακα.
Τα δυο σελίνια μου.![]()
Ακριβώς.Η μόνος τομέας στον οποίο πουλάνε...τρέλα είναι (ειδικά) στις vintage Fender και Gibson αλλά και γενικά σε vintage "καλούδια" και ειδικά οι...τσίφτηδες της Denmark. ;D To τι τιμές άκουσα τις γιορτές που ήμουν εκεί δεν λέγεται/περιγράφεται...Σε όλους έλεγα:Earendil είπε:Πρέπει να το έχω ξαναγράψει (και πρόσφατα) αλλά πάμε:
Επειδή τους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησα πολύ σε δύο αγγλικά site αγγελιών, διαπίστωσα ότι κατά πλειοψηφία το gear που περίμενε να αλλάξει χέρια ήταν πάρα μα πάρα πολύ δίκαια κοστολογημένο.
Πες του ότι δεν στέλνεις εξωτερικό και ότι πρέπει να το παραλάβει ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του χέρι-χέρι από Ελλάδα. Διαφορετικά μην του απαντάς, αγνόησέ τον.kokki87 είπε:πληκτρα ανεβασα. ενα casio ctk 731.