- Πόντοι
- 2,638
Φήμες... Όχι ακριβώς. Ας πούμε "στιγμιαίο" και όχι "διαρκές" ατόπημα- stay tune, more to come ?Φήμες δηλαδή?
............................... (και παράλληλα να πάρουν τον αριθμό της κάρτας σου και να προσπαθήσουν να τον χρεώσουν και αλλού).
Εμένα μου είχαν κλέψει τα στοιχεία της κάρτας (νομίζω σε ένα εστιατόριο στην Αίγυπτο έγινε η κομπίνα)
To ξερει.Δεν το ξέρει, αυτά τα mails-spams στέλνονται μαζικά και χωρίς να έχεις κάνει παραγγελία. Έτυχε και έπεσε πάνω στη παραγγελία του Θωμά. Το fake μύνημα λέει "Το δέμα σας με αριθμό τάδε..." δεν αναφέρει πουθενά το Θωμά.
Ναι, υποτίθεται ότι δεν περνούσε ανέπαφα (μούφα ίσως), την πήρε στα χέρια του ο τύπος την έβαλε στο POS μετά μου έλεγε ότι δεν τη διαβάζει, μετά πήγε λίγο πιο δίπλα (και κάπως πίσω μου) με έναν άλλο σερβιτόρο και έκαναν πως την έβαζαν σωστά και τέλος μου την έφεραν να βάλω το PIN. Εκεί μπορεί να είδαν όλα τα στοιχεία. Λίγες μέρες μετά άρχισαν οι περίεργες χρεώσεις. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά μου φάνηκε ύποπτο που πήραν την κάρτα μου και πήγαιναν βόλτα.Τους την είχες δώσει;
Η μέγιστη πόση ήταν ; Γνωρίζω άτομο που είχε χρεώσεις 50 ευρώ και ευτυχώς (για τα τότε δεδομένα) είχε την εφαρμογή στο κινητό οπου του έρχονταν σε πραγματικό χρόνο οι ειδοποιήσεις και την απενεργοποίησε. Προφανώς η χρέωση είχε γίνει σε ανύποπτο χρόνο για να μην κινήσουν υποψίες. Απο ό,τι θυμαμαι , απλά δεν έβγαλε άκρη.Λίγες μέρες μετά άρχισαν οι περίεργες χρεώσεις.