- Πόντοι
- 4,208
Οι Γερμανοί πουλάνε τα δεδομένα σου σε Έλληνες απατεώνες
Να τα λέμε και αφτά.
Οι Γερμανοί πουλάνε τα δεδομένα σου σε Έλληνες απατεώνες
Και πως ξέρεις ότι είναι Έλληνες αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα;Να τα λέμε και αφτά.
Και πως ξέρεις ότι είναι Έλληνες αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα;
Αν είχες VW ,θα το γνώριζες.Όπως ξέρεις κι εσύ ότι οι Γερμανοί πουλάνε τα στοιχεία.
Φως φανάρι.
Μόνο Japan Korea China όχι μόνο αμάξι αλλά και οτιδήποτε άλλο.Μουσικα όργανα εργαλεία κτλ.Τα υπόλοιπα είναι υπερτιμημένα και ελαττωματικά.Και η εφορια πρεπει να πουλαει τα στοιχεια, γιατι μου ηρθε μηνυμα να πληρωσω και καλα.
Αλλα και ο Καρολος της Αγγλιας πρεπει να πουλαει τα στοιχεια, διοτι ποιος εκανε πριγκιπα τον καθε Νιγηριανο;
Καλα οι τραπεζες δεν το συζητω, τα εχουν ξεπουλησει ολα τα στοιχεια.
ΕΛΕΟΣ
Αν τωρα δεν αγοραζεις γιαπωνεζο η κορεατη σε αμαξι, και γενικως θα ελεγα αν ασχολεισαι με αμαξια, καλα να παθεις, ας προσεχες.
Να πλήρωνες 2-3 ευρώ για να λάβεις το (ξένο) δέμα και ότι σου καθόταν. ?
Πριν από κάτι μέρες παρήγγειλα κάποια πράγματα από Θωμά συνολικής αξίας 220 € και το αναμένω σύμφωνα με το tracking της UPS την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα στο κινητό, μου ήρθε το εξής μήνυμα : POSTELTA Το δέμα σας με αριθμό τάδε υπόκειται σε τελωνειακή επιβάρυνση 2,99 €, παρακαλούμε επισκεφτείτε το https://hellenic-paketo.com. Εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη σελίδα δεν μου ανοίγει. Γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο περιστατικό ?
Δηλαδή το Thomann έχει πουλήσει τα στοιχεία μας σε τρίτους? Γιατί? Και αν ναι, πως το ξέρεις? Έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση??Οι Γερμανοί πουλάνε τα δεδομένα σου σε απατεώνες σιγά το καινούργιο.
όχι...ο Thomann στέλνει τα spams!!!?Δηλαδή το Thomann έχει πουλήσει τα στοιχεία μας σε τρίτους? Γιατί? Και αν ναι, πως το ξέρεις? Έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση??
Τον προσλάβανε τελικά στην Fender? Καιρός ήταν...☺Eαν δε, σου έρθει μήνυμα ότι οι telecasters είναι καλές κιθάρες....τα έχει στείλει ο Superfunk!!!!
Α τον παλιο- κανάγια. Κάτι είχα μυριστεί...Eαν δε, σου έρθει μήνυμα ότι οι telecasters είναι καλές κιθάρες....τα έχει στείλει ο Superfunk!!!!
Α τον παλιο- κανάγια. Κάτι είχα μυριστεί...
Άσε τώρα... δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου, να πω ποιο διαπρεπές μέλος του forum μας παρέσυρε εις τον κατήφορο των tele?E-mail influencing λέγεται ασούμε.
Άσε τώρα... δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου, να πω ποιο διαπρεπές μέλος του forum μας παρέσυρε εις τον κατήφορο των tele?