- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,718
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι φίλε μου, δεν είναι αισχρό. Είναι παλιά, «καλή» και κυρίως γνωστή Di Di music / Big Star PromotionΠΑΟΚιτο είπε:Ρε παιδιά αυτό είναι αισχρό >>
>
>
>
![]()
Ας το κανονίζαν τότε τον Μάρτιο. Απίστευτη έλλειψη σεβασμού απέναντι μαςkostas80 είπε:Από πλευράς ήχου τουλάχιστον θα είναι καλύτερα ...... αν κρίνω από το 2006 σε σχέση με το περσινό στο OAKA .
Το περσινό στο ΟΑΚΑ, ηχητικά ήταν καταπληκτικό !!!!! Σημείο αναφοράς...kostas80 είπε:Από πλευράς ήχου τουλάχιστον θα είναι καλύτερα ...... αν κρίνω από το 2006 σε σχέση με το περσινό στο OAKA .
Αν εχεις αυτοκινητο:Waterfall-K είπε:Αν θελησω ξανα ποδαροδρομο μερικων χιλιομετρων με 40+C, θα καταταγω στους πεζοναυτες.
Συμφωνω απολυτα !Waterfall-K είπε:Στο Terra Vibe? Α-πο-ρρι-πτε-ται!
Πρωτη (και τελευταια) φορα που ειχα την ατυχη ιδεα να παω, ηταν στο "Dark Side of The Moon".
Εκτοτε δεν εχω ξαναπαει σ'αυτον τον χωρο και φυσικα ουτε προκειται να ξαναπαω. Αν θελησω ξανα ποδαροδρομο μερικων χιλιομετρων με 40+C, θα καταταγω στους πεζοναυτες.
Ολα αυτα ειναι ωραια....στα χαρτια. Ξερεις τι ωρα τα Parking ειναι γεματα και κλειστα? Οταν ο ηλιος ειναι ακομα στη μεση του ουρανου. Αν θες Parking πας απο το μεσημερι, και αραζεις εκει στο ωραιο περιβαλλον με την ωραια σου ζεστη. Αν θες να πας σε νορμαλ ωρα, μην ανησυχεις, τα απεναντι βουνα ειναι παντα εκει, παρκαρεις το αμαξι και περπατας σαν τον μ@λ@κα 5-6 χιλιομετρα ως τον συναυλιακο χωρο με τον ηλιο να σε καιει.BlackForest είπε:Αν εχεις αυτοκινητο:
"Οι θεατές της ΖΩΝΗΣ Β’ έχουν την δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματα τους στο Parking 3 και θα εισέρχονται στον χώρο από την Ανατολική Πύλη του Terra Vibe Park."
+1000000000dvat είπε:Το περσινό στο ΟΑΚΑ, ηχητικά ήταν καταπληκτικό !!!!! Σημείο αναφοράς...![]()
Το θέμα του πάρκινγκ και της 3ωρης (!!) διαδικασίας αναχώρησης μετά το τέλος αποτελεί τεράστιο μείον του TerraVibe, από τότε που ξεκίνησε ο χώρος αυτός.Terry RoscoeBeck5 είπε:Και να μην θυμηθώ την π@π@ρα που είχαμε φάει εκείνο το βράδυ με τα πάρκινγκ. Εφιάλτης. Στην... Θήβα κοντέψαμε να φτάσουμε.
Θα σου πω μόνο ότι όσο κράτησε η συναυλία, τόσο και βάλε ήταν τα πήγαινε- έλα στο αμάξι. Μας είχε φύγει η γλώσσα στο περπάτημα.gdevelek είπε:Το θέμα του πάρκινγκ και της 3ωρης (!!) διαδικασίας αναχώρησης μετά το τέλος αποτελεί τεράστιο μείον του TerraVibe, από τότε που ξεκίνησε ο χώρος αυτός.
Εσυ δεν τα πας καλα και με τη ζεστη απο οτι θυμαμαι (Λαγονησι) ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:................Ήμασταν εκεί μεσημέρι, παρκάραμε 100 μέτρα από την είσοδο, φάγαμε την ζέστη και το λιοπύρι ....
Άστα Μπάμπη, δράμα οι ζέστες.hampis είπε:Εσυ δεν τα πας καλα και με τη ζεστη απο οτι θυμαμαι (Λαγονησι) ;D ;D ;D
στο dark side στο terra ημουν και εγω και με την ταλαιπωρια που εφαγα ορκιστηκα να μην ξαναπαω εκει μεχρι να βελτιωθει ο χωρος
Μας έχουν για τόσο ζώα που ούτε καν συγνώμη δε ζήτησαν!!!!Αν τα κάναν αυτά σε κανένα σοβαρό κράτος θα πέφταν οι μηνύσεις βροχή, αλλά βρήκαν και τα κάνουν...hot_sauce είπε:καλά...είναι τραγικοί που δεν επιτρέπουν την εξαργύρωση των εισιτηρίων....
δεκτό..πως για 1002 λόγους..μπορεί να χρειάστηκε να μεταφερθεί η συναυλία..και ως προς το χώρο και ημερολογιακά...
αλλά όταν εγώ αγόρασα το εισιτήριο, το αγόρασα υπό συγκεκριμένη "συμφωνία"!!
31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ!
εγώ μπορεί να χω 1002 δικούς μου λόγους και να μη μπορώ ούτε να ανέβω μέχρι το Terra Vibe...ούτε γενικώς την 1η Αυγούστου....τι θα γίνει? τα χασα?