- Πόντοι
- 38
[pre][/pre]
Τα παραπάνω με πάσα ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ψήγμα ειρωνίας.

Εγώ προσωπικά δεν σχολίασα ούτε την παικτική σου ικανότητα, ούτε με ενδιαφέρει πόσο χρονών είσαι (να τα εκατοστήσεις) και σε πόσους δίσκους έχεις συμμετάσχει (πάντα τέτοια) και δεν είναι απαραίτητο να σε γνωρίζω για να συνεχίσω να διαφωνώ βαθύτατα με τη νοοτροπία που εκφράζεις στο αρχικό σου ποστ.inquisitor είπε:Λοιπον, το 1,5 watt ενισχυτακι δεν ειναι δικο μου, ειναι του φιλου που ξεκινησε το thread... Εγω χρησιμοποιω Marshall EL 34 100/100. Oι 4 4x12 καμπινες χωρανε στο σαλονι μου, πιανοντας εναν ολοκληρο τοιχο ειναι γεγονος, και δεν χρειαζεται να τις παιξω τοσο δυνατα οσο ενα αεροπλανο για να εχω καλο ηχο. Δεν θα τις αντεχα ουτε εγω σε αποσταση 3 μετρων, αλλωστε! Οσο για τα 59 db ηχομετρηθηκαν σε αποσταση 7 περιπου μετρων απο τις καμπινες και, συγκεκριμενα την πισω τους οψη και με μια ηχομονωμενη θωρακισμενη πορτα να παρεμβαλλεται....Μεσα στο σαλονι μου εφτασαν τα 92!!! Τωρα γιατι προκαλει γελιο η ιδεα οτι εχω στο σπιτι μου τα μηχανηματα μου, ομολογω δεν το αντιλαμβανομαι.... Που να τα ειχα δηλαδη; Στο δρομο; Σε αποθηκη; Στα Γκραβαρα; Μην βιαστει κανεις να πει σε προβαδικο γιατι ΕΧΩ, σχεδον (2 4x12), αλλα τοσα στο PROVA!!!! Λυπαμαι που θα στεναχωρησω καποιους, αλλα, το Metal ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ και πολυ καλη μαλιστα!!! Mε 17 χρονια επαγγελματικης πειρας στα σκυλαδικα και, κατα συνεπεια, αμεση συγκριση ειμαι καθετος σε αυτο!!! Oταν μελετω παιζω ΠΟΛΥ χαμηλα επειδη γνωριζω οτι η συνεχης επαναληψη ειναι, οντως, ενοχλητικη! Χωρις να θελω να περιαυτολογησω θεωρω οτι οντας 48 ετων με 17 δισκους στο ενεργητικο μου και αρκετες χιλιαδες ωρες παιξιματος, προβας, συναυλιων, ηχογραφησεων και μελετης μαλλον δεν θα με χαρακτηριζε καποιος ασχετο ή/και ενοχλητικο λογω κακου παιξιματος...... Οσοι θεωρουν οτι ενα οδοντιατριεο δεν παραγει εναν απο τους εκνευριστικοτερους θορυβους, σιγουρα δεν ειχαν την τυχη ή ατυχια να συμβιωσουν με γειτονα οδοντιατρο... Πιστεψτε με ο τροχος ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και ειναι και ανατριχιαστικος..... Οσο για την ηχομονωση σε φαναρτζιδικα, συνεργεια, ξυλουργεια, βενζιναδικα, τορνατζιδικα και τα ρεστα, δεν υπαρχει περιπτωση να την συναντησετε, με εξαιρεση χωρους που εχουν εκδωσει αδεια τα τελευταια 5-6 χρονια..... Αλλο ενα σαθρο επιχειρημα!!!! Ελπιζω να ελυσα ολες σας τις αποριες... Αν ξεχασα καποιον , ζητω συγνωμη... Καντε μου μια επισημανση και θα επανορθωσω αμεσα!!! Θα παρακαλεσω ομως να μην γινεστε ειρωνες, δεικτικοι, προσβλητικοι, επιθετικοι και ολα τα παρομοια χωρις λογο...... Ειμαι απολυτα βεβαιος πως δεν εθιξα ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! Παρεπιπτοντως, απο που ορμωμενοι συμπεραινετε, οι κατακριτες μου, οτι δεν παιζω καλα ή χαλαω τον κοσμο απο την φασαρια;Δεν γνωριζετε καν ποιος ειμαι...... Θα μπορουσα, καλλιστα, να μην παιζω καν κιθαρα και να σπαω πλακα γραφοντας στο φορουμ..... Ή θα μπορουσα να ειμαι καποιος που ξερετε ηδη και εκτιματε σαν μουσικο και απλα να εχω εναν δευτερο λογαριασμο κατω απο αλλο ονομα...... Αν θελετε να δειτε αν παιζω καλα ή οχι σας προσκαλω στο επομενο gig μου στις 4 του Φεβρουαριου στο BAT CITY.... Και, εν κατακλειδι, ναι εχουμε ξεφυγει απο το αρχικο θεμα, οπως, ευστοχα, παρατηρησε ο φιλος BGkakos αλλα, δεν βαριεσαι... Εγω διασκεδαζω αφανταστα..... Μεχρι και ο τιτλος του thread αλλαξε, βλεπω!!!
Τα παραπάνω με πάσα ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ψήγμα ειρωνίας.
Έχεις δίκιο. Η ευγένεια, αλτρουϊσμός, έγνοια για τον διπλανό μας και λοιπά, δεν είναι ακόμα θεσμοθετημένα. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν.Το νομικό δεν είναι ηθικό γιατί το ηθικό δεν είναι δεδομένο. Αν κσέρει κάποιος τι είναι ηθικο θα χαρώ να το δω γραμμένο ρητά![]()