Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)

Status
Not open for further replies.
Τι να σου πω, τα benchmarks τον δίνουν δυο φορές πιο αργό, και τα benchmarks ξέρεις με ολοκληρωμένα συστήματα γίνονται, δεν τον βάζουν στον.... τους για να τον μετρήσουν  ;D αν τώρα έχεις αντίρρηση με αυτά δικαίωμά σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να προτιμήσω τα χειροπιαστά στοιχεία και όχι τις γενικόλογες μπούρδες, λες και δε βλέπουμε τι τσόντα έχει φάει η AMD,  ;D άμα θέλω βέβαια να κάνω ερευνητικό κέντρο θα σε προτιμήσω  ;D βέβαια αυτοί ακόμα και με...  playstation γ*μ*νε γιατί τρέχουν τα ΔΙΚΑ τους πράγματα, όποιος θέλει πάντως να τρέξει κάνα cubase θα του γ*μ*σει τη μάνα ο 2011 intel, και βάζω άμα θες και κάνα πεντακοσαρικάκι στοίχημα αύριο κιόλας, φέρτον στον Χναράκη  ;D γιατί με τόσες παπάτζες δικός σου πρέπει να είναι, να του τρέξει κάνα daw να δούμε.

manosx είπε:
αν τώρα έχεις αντίρρηση με αυτά δικαίωμά σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να προτιμήσω τα χειροπιαστά στοιχεία και όχι τις γενικόλογες μπούρδες, λες και δε βλέπουμε τι τσόντα έχει φάει η AMD,  ;D άμα θέλω βέβαια να κάνω ερευνητικό κέντρο θα σε προτιμήσω  ;D ...

... και βάζω άμα θες και κάνα πεντακοσαρικάκι στοίχημα αύριο κιόλας, φέρτον στον Χναράκη  ;D γιατί με τόσες παπάτζες δικός σου πρέπει να είναι, να του τρέξει κάνα daw να δούμε.

Ο κύκλος των πέμπτων επαναλαβάνεται, με ανεστραμένους ρόλους :) Ο.τι κατάλαβες, κατάλαβες  ;D ;D

Τουλάχιστον να σου αναγνωρίσω ότι στα στοιχήματα είσαι large  ;D ;D

Καλές πωλήσεις  AuditoryDriving, και σόρυ αν σου έκοψα κάνα πελάτη, δεν το ήθελα. Αλλά εσύ ρε Μάνο, αν κατάλαβα καλά πουλάς Metal Zone; Ήσουν μπλακμεταλάς και μας το έκρυβες;   ;D ;D ;D

Dark Oblivion είπε:
..Οποτε αυτοματως ισχυει ο χρυσος κανονας των μεταχειρισμενων προιοντων οτι χανουν ενα 25-30% της αρχικης τους αξιας...
Ο δικός σου χρυσός κανόνας, όχι όλων μας.  ;)

Στο είχα γράψει και στο fb σε ένα από τα αμέτρητα, τέτοιου τύπου σχόλιά σου, σε ένα γκρουπ μεταχειρισμένου μουσικού εξοπλισμού:

δε νομίζω να είχες τέτοιο "πάθος", αν κάποιο αντικείμενο επωλείτω σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή (που δε θα εντασσόταν, δηλαδή, στο "χρυσό" σου κανόνα του 25%-30%), μια και όπως είχες δηλώσει, τότε, γραπτώς, στοκάρεις αντικείμενα, ακόμα και αν δεν τα χρειάζεσαι (εφόσον είναι σε ξεφτίλα τιμή).

Η ευαισθησία σου στις "λάθος" τιμές μου φαίνεται ότι εξαντλείται σε ό,τι είναι πιο υπερκοστολογημένο από όσο εσύ θα ήθελες να πουληθεί.

Για μένα, ο νόημα του παρόντος νήματος (αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο, πλέον) είναι αν κάποιος πωλητής, σκόπιμα, δηλώνει ψευδή στοιχεία για το προϊόν που έχει στις αγγελίες ή αν αποκρύπτει την πραγματική του κατάσταση ως αναφορά βλάβες/δυσλειτουργεία του.

Η τιμή είναι δικό το θέμα.

Αν είναι στην κατάλληλη τιμή, θα πουληθεί.

Αν είναι ακριβό, δε θα φύγει ποτέ.

Αν κάποιος αγοραστής (που μπήκε, δηλαδή, στη διαδικασία να κάνει εγγραφή στο smart.noiz, άρα δεν είναι εντελώς άσχετος με τα ιντερνετικά) δεν κάνει την έρευνά του και αγοράσει ακριβά, ας πρόσεχε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
manosx είπε:
Καλές πωλήσεις  AuditoryDriving, και σόρυ αν σου έκοψα κάνα πελάτη, δεν το ήθελα.
Να σαι καλά, Σέρλοκ!

Μπορείς να ζητήσεις συγνώμη βέβαια για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις καθώς το account όπως προείπα δεν είναι δικό μου.

. Οσο εκλυστικοι στην τιμη και να ειναι οι amd και να κανεις τη δουλεια σου, δεν μπορουν να συγκριθουν ιδιαιτερα στις πραγματικες συνθηκες με τους intel και ιδιαιτερα με τους ι7 και ι5.

Εχω δουλεψει αντιστοιχα και με intel αν και δεν τους ειχα σπιτι μου και το εχω ζησει το θεμα.

Σημερα πηγα στο πλαισιο για να παρω τον 8320 να συνεχισω την παραδοση μου και γυρισα πισω γιατι ειπα οτι πρεπει αυτα που ξερω να τα εφαρμοζω κι ολας και για 100-150 ευρω παραπανω περιπου αναλογικα πραγματικα οι intel το αξιζουν και στις εφαρμογες μουσικης, και στις εφαρμογες βιντεο αλλα και στα παιχνιδια.

Ιδιαιτερα στο gaming, οι μεγαλοι AMD που θα επρεπε να τα καταφερνουν αψογα, στα cpu intensive παιχνιδια τα πραγματα πολλές φορες ειναι χειροτερα ακομα και αν τα benchmarks και ο σχεδιασμος του επεξεργαστη ειναι αισιόδοξα ενω ακομα και οι μικροτεροι intel απο αυτους πανε φυσέκι.

Ετσι δεν ειναι mano?

Τελος αυτο που επικαλειται οτι ειναι δυο φορες πιο ισχυρο το συγκεκριμενο απο ι7, νομιζω οτι ο ανωτερος σημερα opteron ειναι μιση φορα περιπου πιο κατω απο τον i7 2600, για τους πιο πανω η συγκριση ειναι απλά PARANOIA.

Εγω με amd εκανα την δουλεια μου παντα δεν εχω παραπονο, αλλα επαιρνα amd επειδη ειμαι τσιπης.

cos_dr είπε:
. Οσο εκλυστικοι στην τιμη και να ειναι οι amd και να κανεις τη δουλεια σου, δεν μπορουν να συγκριθουν ιδιαιτερα στις πραγματικες συνθηκες με τους intel και ιδιαιτερα με τους ι7 και ι5.

Εχω δουλεψει αντιστοιχα και με intel αν και δεν τους ειχα σπιτι μου και το εχω ζησει το θεμα.

Σημερα πηγα στο πλαισιο για να παρω τον 8320 να συνεχισω την παραδοση μου και γυρισα πισω γιατι ειπα οτι πρεπει αυτα που ξερω να τα εφαρμοζω κι ολας και για 100-150 ευρω παραπανω περιπου αναλογικα πραγματικα οι intel το αξιζουν και στις εφαρμογες μουσικης, και στις εφαρμογες βιντεο αλλα και στα παιχνιδια.

Ιδιαιτερα στο gaming, οι μεγαλοι AMD που θα επρεπε να τα καταφερνουν αψογα, στα cpu intensive παιχνιδια τα πραγματα πολλές φορες ειναι χειροτερα ακομα και αν τα benchmarks και ο σχεδιασμος του επεξεργαστη ειναι αισιόδοξα ενω ακομα και οι μικροτεροι intel απο αυτους πανε φυσέκι.

Ετσι δεν ειναι mano?

Τελος αυτο που επικαλειται οτι ειναι δυο φορες πιο ισχυρο το συγκεκριμενο απο ι7, νομιζω οτι ο ανωτερος σημερα opteron ειναι μιση φορα περιπου πιο κατω απο τον i7 2600, για τους πιο πανω η συγκριση ειναι απλά PARANOIA.

Κώστα ο τύπος δεν πουλάει επεξεργαστή, πουλάει workstation. Δεν τον πουλαει για gaming, μουσικη ή κατι αλλο συγκεκριμενα, τον πουλάει ως workstation γενικά.

συμφωνω και καλα κανει, αλλα αυτο που εγραψε για τους ι7 ξεπερνα και εμενα στην  υπερβολη λολ.

ειναι σιγουρο ουτως η αλλως οτι οποιος το παρει και ξερει τα δεοντα θα κανει εξαιρετικη δουλεια.

Όχι, λέω αντί να σου ζητήσω συγνώμη, να σε κάνω ρόμπα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ορίστε οι περίφημοι "επιστημονικοί opteron"

N3magtest915.jpg

Kαι φυσικά εδώ είναι πρωτού ξεκινήσουν τα καραγκιοζιλίκια της AMD να μετράει διπλούς πυρήνες. Με τέσσερις πυρήνες λοιπόν, και το απλό δυπύρηνο της intel ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στα 64 buffer με το να είναι 3 φορές πιο γρήγορο, για να μη μιλήσουμε για το τετραπύρηνο intel που είναι σχεδόν 5. Και φυσικά στον αντρισμό των 48 δειγμάτων buffer το "επιστημονικο ΑΜΔ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

http://www.adkproaudio.com/images/N3magtest915.jpg

Και όλα αυτά σε εποχή που η ΑΜΔ ήταν ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΛ!!! Τώρα οι διαφορές θα είναι ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!

Άστο φίλε μου. Όταν εγώ δούλευα audio στον... ατάρι (ω ναι  ;D ), εννοείται πριν μπομπίνες, ADAT and all that jazz, εσύ, αν είχες γεννηθεί, θα έκανες αγκου. Κάτσε στη γωνιά σου και χαλάρωσε.

εγω?

cos_dr είπε:
συμφωνω και καλα κανει, αλλα αυτο που εγραψε για τους ι7 ξεπερνα και εμενα στην  υπερβολη λολ.

ειναι σιγουρο ουτως η αλλως οτι οποιος το παρει και ξερει τα δεοντα θα κανει εξαιρετικη δουλεια.
Εξαρτάται τι θες να τρέξεις ρε Κώστα. Εμένα το ποιντ μου ειναι οτι εκαστος στο ειδος του. Αλοιμονο αν το ρολόι μονο έκρινε τις επιδόσεις ενος υπολογιστή σε ολες τις εφαρμογες. Προτιμω πολυ περισσοτερο ενα χαμηλοτερο ρολοι με παραπανω L1/L2 cache και γρηγορους διαυλους πχ για τις δικες μου (πρωην, πανε τωρα) εφαρμογες με δυνατή μητρική γιατι ειχα απαιτήσεις σε παραλληλη αναλυση δεδομενων και I/O. Μπορει εσενα στο παιχνιδι σου η στο cubase να ειναι 10 φορές καλυτερος ο i7. Στην αγγελία δεν διευκρινιζεται ο επεξεργαστης για να μιλάμε για benchmarks και εφόσον ο τυπος πουλάει workstation εχει πιθανώς δίκιο ότι εν δυνάμει (αναλογα τις εφαρμογες) το συστημα που πουλάει ειναι 2 φορες πιο γρήγορο  από ενα κοινό desktop / laptop με i7 για εφαρμογές που απαιτουν workstation. Θεμιτό αυτό που λες, αλλά  εμένα το ποιντ μου ειναι ότι ολα εξαρτωνται απο την εφαρμογη. Προφανώς ενας κοινός χρήστης δεν το αντιλαμβάνεται αυτό - και πολύ καλά κανει.

Ο δικός σου χρυσός κανόνας, όχι όλων μας.  ;)

Στο είχα γράψει και στο fb σε ένα από τα αμέτρητα, τέτοιου τύπου σχόλιά σου, σε ένα γκρουπ μεταχειρισμένου μουσικού εξοπλισμού:

δε νομίζω να είχες τέτοιο "πάθος", αν κάποιο αντικείμενο πωλείτω σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή (που δε θα εντασσόταν, δηλαδή, στο "χρυσό" σου κανόνα του 25%-30%), μια και όπως είχες δηλώσει, τότε, γραπτώς, στοκάρεις αντικείμενα, ακόμα και αν δεν τα χρειάζεσαι (εφόσον είναι σε ξεφτίλα τιμή).

Η ευαισθησία σου στις "λάθος" τιμές μου φαίνεται ότι εξαντλείται σε ό,τι είναι πιο υπερκοστολογημένο από όσο εσύ θα ήθελες να πουληθεί.

Για μένα, ο νόημα του παρόντος νήματος (αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο, πλέον) είναι αν κάποιος πωλητής, σκόπιμα, δηλώνει ψευδή στοιχεία για το προϊόν που έχει στις αγγελίες ή αν αποκρύπτει την πραγματική του κατάσταση ως αναφορά βλάβες/δυσλειτουργεία του.

Η τιμή είναι δικό το θέμα.

Αν είναι στην κατάλληλη τιμή, θα πουληθεί.

Αν είναι ακριβό, δε θα φύγει ποτέ.

Αν κάποιος αγοραστής (που μπήκε, δηλαδή, στη διαδικασία να κάνει εγγραφή στο smart.noiz, άρα δεν είναι εντελώς άσχετος με τα ιντερνετικά) δεν κάνει την έρευνά του και αγοράσει ακριβά, ας πρόσεχε.

Αυτό ακριβώς.

manosx είπε:
Όχι, λέω αντί να σου ζητήσω συγνώμη, να σε κάνω ρόμπα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ορίστε οι περίφημοι "επιστημονικοί opteron"

N3magtest915.jpg

Kαι φυσικά εδώ είναι πρωτού ξεκινήσουν τα καραγκιοζιλίκια της AMD να μετράει διπλούς πυρήνες. Με τέσσερις πυρήνες λοιπόν, και το απλό δυπύρηνο της intel ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στα 64 buffer με το να είναι 3 φορές πιο γρήγορο, για να μη μιλήσουμε για το τετραπύρηνο intel που είναι σχεδόν 5. Και φυσικά στον αντρισμό των 48 δειγμάτων buffer το "επιστημονικο ΑΜΔ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

http://www.adkproaudio.com/images/N3magtest915.jpg

Και όλα αυτά σε εποχή που η ΑΜΔ ήταν ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΛ!!! Τώρα οι διαφορές θα είναι ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!

Άστο φίλε μου. Όταν εγώ δούλευα audio στον... ατάρι (ω ναι  ;D ), εννοείται πριν μπομπίνες, ADAT and all that jazz, εσύ, αν είχες γεννηθεί, θα έκανες αγκου. Κάτσε στη γωνιά σου και χαλάρωσε.
Φίλως, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ CUBASE, δε στροφάρεις?

Μη με κάνεις πολύ ρόμπα, λυπήσου με - Θα σεβαστώ την ανεπάρκεια σου να καταλάβεις αυτά που γράφω :)

Με ισοπέδωσες  ;D ;D ;D

Τι έγινε κυρ Στέφανε, πείστηκες για το 4χ του audio ή ακόμα;

manosx είπε:
Άστο φίλε μου. Όταν εγώ δούλευα audio στον... ατάρι (ω ναι  ;D ), εννοείται πριν μπομπίνες, ADAT and all that jazz, εσύ, αν είχες γεννηθεί, θα έκανες αγκου. Κάτσε στη γωνιά σου και χαλάρωσε.

Ρε συ Μάνο, άμα μου το χες πει από την αρχή αυτό θα χα πάει πάσο με τη μία!

Δεν γινόταν να πας πάσο, γιατί δεν ήξερες τι παιζόταν. Τώρα έμαθες.

manosx είπε:
Δεν γινόταν να πας πάσο, γιατί δεν ήξερες τι παιζόταν. Τώρα έμαθες. ΑΝ είσαι καλό παιδί θα σου πω και γιατί η ιντελ έχει σταματήσει τα γοργά βήματα εξέλιξης και περιμένει το σαλιγκαράκι να έρθει  ;D

Ασ το γιατί έχω ήδη πρόβλημα να ακολουθήσω.

Επίλογος: Όταν για ένα θέμα τόσο προσγειωμένο, δηλαδή τόσο συγκεκριμένο, καθόμαστε και τσακωνόμαστε, γιατί προφανώς έχουμε άλλες παραστάσεις, γιατί ας πούμε ο Auditory έχει τους δικούς του λόγους να υποστηρίζει κάτι άλλο, και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν τομείς, και περιπτώσεις και οτιδηποτε που θα έχει και δίκιο γιατί στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο, μόνο στο γ*μημνο το ιντερνετ ειναι γιατι η μ****κισμενη η γλωσσα μας ειναι πολυ αυστηρη και θελουμε δε θελουμε ακουγομαστε ολοι σα φιλοσοφοι του κολου...

Λοιπον, οταν σε ενα θεμα τοσο απτο δε βγαζουμε ακρη, περιμενει κανεις να βγαλουμε ακρη σε ενα θεμα τοσο περιπλοκο και φλου οσο η εκτιμηση της τιμης των μεταχειρισμενων; Λοιπον, κλειδωστε το το ρημαδι, και βαλτε και στους κανονες ορο να μην αναφερεται κανεις σε αγγελιες, και βαλτε και μια προειδοποιηση και στις αγγελίες οτι... υπαρχει και Θεος, και Καλο Πασχα.

manosx είπε:
Επίλογος: Όταν για ένα θέμα τόσο προσγειωμένο, δηλαδή τόσο συγκεκριμένο, καθόμαστε και τσακωνόμαστε, γιατί προφανώς έχουμε άλλες παραστάσεις, γιατί ας πούμε ο Auditory έχει τους δικούς του λόγους να υποστηρίζει κάτι άλλο, και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν τομείς, και περιπτώσεις και οτιδηποτε που θα έχει και δίκιο γιατί στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο, μόνο στο γ*μημνο το ιντερνετ ειναι γιατι η μ****κισμενη η γλωσσα μας ειναι πολυ αυστηρη και θελουμε δε θελουμε ακουγομαστε ολοι σα φιλοσοφοι του κολου...

Λοιπον, οταν σε ενα θεμα τοσο απτο δε βγαζουμε ακρη, περιμενει κανεις να βγαλουμε ακρη σε ενα θεμα τοσο περιπλοκο και φλου οσο η εκτιμηση της τιμης των μεταχειρισμενων; Λοιπον, κλειδωστε το το ρημαδι, και βαλτε και στους κανονες ορο να μην αναφερεται κανεις σε αγγελιες, και βαλτε και μια προειδοποιηση και στις αγγελίες οτι... υπαρχει και θεος, και Καλο Πασχα.
Σ αυτό συμφωνούμε απόλυτα  ;D ;D

Ντάξει ανεβαίνουν καμια φορά οι τόνοι, σόρρυ από μέρους μου, that s all :)

Αλλά δεν είμαι ο πωλητής  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back