- Πόντοι
- 48
Συνέχισε να επιβεβαιώνεις αυτά που προανέφερα ΑΝΘΡΩΠΕ....neeq είπε:Καλα, οταν μαθεις να συζητάς σαν ανθρωπος, επανερχομαστε απο κει που ειχαμε μεινει.
Συνέχισε να επιβεβαιώνεις αυτά που προανέφερα ΑΝΘΡΩΠΕ....neeq είπε:Καλα, οταν μαθεις να συζητάς σαν ανθρωπος, επανερχομαστε απο κει που ειχαμε μεινει.
Εννοείς ότι αν πας εσύ να πουλήσεις κάτι απο 132 ευρώ στα 100, θα σε κατηγορήσει το φόρουμ για κάτι;Satanas είπε:Αλλά μάλλον δεν έχουμε ΙΣΑ δικαιώματα στο forum ειδικά όταν πρόκειται για αγγελία εξέχοντος στελέχους του νοιζ....
Άντε καληνύχτα...longshadow είπε:Εννοείς ότι αν πας εσύ να πουλήσεις κάτι απο 132 ευρώ στα 100, θα σε κατηγορήσει το φόρουμ για κάτι;![]()
Καληνύχτα και σε σένα.Satanas είπε:
Επαυξάνω. Το αφεντικό να βάλει πάραυστα καταγραφικά μηχανήματα (ξέρω μια καλή μάρκα, Snowden ή κάτι τέτοιο) και μηνυματάκι: για τη διασφάλιση της ποιότητας των συναλλαγών η συνομιλία σας ενδέχεται να ηχογραφηθεί.neeq είπε:Μανωλη αν το πουλησεις, να δημοσιευσεις τις συνομιλιες με ΚΑΘΕ υποψηφιο αγοραστη, για να αποφανθει το λαϊκο δικαστήριο αν εισαι απατεώνας ;D
Δεν ξεχνώ φίλτατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ....longshadow είπε:Καληνύχτα και σε σένα.
Μη ξεχνάς όμως επίτηδες πράγματα...
https://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?keyphrase=boss+psa-230s
Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εγώ πάντως δεν έκανα καν τον κόπο να ανοίξω την αγγελία, πόσο μάλλον να δω όνομα (αλλά δεν γνωριζόμαστε με τον Μανώλη έτσι και αλλιώς περα απο μερικές φορές που απάντησε σε απορίες μου)Satanas είπε:Δεν ξεχνώ φίλτατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ....
Αλλά μου κάνει εντύπωση ΠΟΣΟΙ ακόμα θα υπερασπιστείτε μια αγγελία ενός εξέχοντος μέλους(τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω)για ένα πετάλι που ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ(ειδικά τα Taiwan νεότερα μοντέλα, εκτός αν είναι Japan) πουλιέται στα 50 € με ή χωρις το τροφοδοτικό του(υπ όψιν δουλεύει και με τροφοδοτικό των 5€)...
Για να μην μιλήσω για τις ειρωνείες κτλ κτλ (τους μάθαμε πλέον κι έχουμε ανοσία)
Aυτά από μένα...
Metal Zone με τροφοδοτικό τον 5 ευρω μην μπεις καν στον κόπο να συνδέσεις κιθάρα πάνω, κράτα το καλώδιο της κιθάρα και καθώς ειναι συνδεμένο πανω του τρεχα πανω κάτω στο δωμάτιο, έχεις μπει με τα μπούνια στο πάνθεον της εναλλακτικής μουσικής και στο club των "50Hz, αρμονικών και λοιπών ERF συχνοτήτων"Satanas είπε:(υπ όψιν δουλεύει και με τροφοδοτικό των 5€)...
Εγώ πάντως θα είχα ακριβώς την ίδια στάση αν δίπλα απο το item της αγγελίας έγραφε "satanas" ή όπως αλλιώς σε λένε στο smart noiz.Satanas είπε:Δεν ξεχνώ φίλτατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ....
Αλλά μου κάνει εντύπωση ΠΟΣΟΙ ακόμα θα υπερασπιστείτε μια αγγελία ενός εξέχοντος μέλους(τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω)για ένα πετάλι που ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ(ειδικά τα Taiwan νεότερα μοντέλα, εκτός αν είναι Japan) πουλιέται στα 50 € με ή χωρις το τροφοδοτικό του(υπ όψιν δουλεύει και με τροφοδοτικό των 5€)...
Για να μην μιλήσω για τις ειρωνείες κτλ κτλ (τους μάθαμε πλέον κι έχουμε ανοσία)
Aυτά από μένα...
manosx είπε:Ρε ξαποδώ ;D δεν είναι και τόσο αστείο να βάζεις μια τιμή που απλά θα δυσκολευτείς να πουλήσεις. Να σου δείξω κάτι αστείο; Δες εδώ:
http://smart.noiz.gr/details.php?id=185386
Η τιμή δεν είναι το θέμα, αλλά είναι αστείο να λέει ότι "Αυτό το μηχάνημα είναι δύο φορές πιο ισχυρό από οποιοδήποτε desktop ή το laptop i7." αλλά πιο σωστό θα ήταν να έλεγε "οποιοδήποτε desktop ή (καλό) laptop i7 είναι δύο φορές πιο ισχυρό από αυτό το μηχάνημα" ;D ;D ;D
Δεν είναι ο μόνος όμως, ούτε θα πάψει ποτέ ο μέσος πωλητής, είτε σε κατάστημα είτε για την πάρτη του, να λέει παπάτζες, εις τους αιώνας των αιώνων ο πωλητής παπάτζες θα λέει, γι' αυτό buyer beware, τσίγκινο σωβρακάκι και google to save your life ;D
manosx είπε:Η τιμή και εμένα καλή μου φαίνεται, αλλά άλλο τιμή και άλλο επιδόσεις, τα καλά intel workstation είναι 5-6 φορές πιο γρήγορα και ένα i7 τουλάχιστον δυο, οπότε είναι αστείο να λες το ανάποδο, βέβαια δεν επιμένω, μακριά από τον κ*λο μας και όπου θέλει ας μπει ;D ;D Α, και μην το πάμε στις εφαρμογές, γιατί η ΑΜD στα μουσικά είναι πάτος, και θα σε πάω και σε κάνα 2011 ι7 και θα βγεί 4-5 φορές πιο γρήγορο το i7 ;D ;D ;D
Στην συγκεκριμενη αγγελια δεν υφισταντε κουτια , manual , αποδειξεις - εγγυησεις... επειδη θεωρουντε 'περιττα πραγματα'.longshadow είπε:Στο παράδειγμα που αναφέρεις η τιμή ήταν μόλις 7% κάτω απο το καινούριο ενώ στην αγγελία που παρουσιάστηκε σήμερα ως "γελοία" είναι σχεδόν 25% κάτω απο το καινούριο.
+ 1.000Satanas είπε:Εγώ λέω ν ανοίξουμε ένα thread με θέμα AΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΙΤΣΑΣ ΜΟΥ??? Έτσι κι αλλιώς οι άλλοι θα φάνε τα BAN και τα Karma sutra....
http://smart.noiz.gr/listings.php?page=1&keyword=metal+zone
AuditoryDriving είπε:Σου ξαναλέω, αυτες τις 4-5 φορές πιο γρήγορο πως τις μετράς?
Είσαι οφφ επομένως.
Ως προς την αναφορά τους στην αγγελία και όχι ως προς την ύπαρξή τους, λάθος κατάλαβεςDark Oblivion είπε:Στην συγκεκριμενη αγγελια δεν υφισταντε κουτια , manual , αποδειξεις - εγγυησεις... επειδη θεωρουντε 'περιττα πραγματα'.
Πρώτον, δεν συγκρίνουμε συγκεκριμενα μοντέλα. Μιλάω γενικά για διαφορές workstation με απλο pc. Δευτερον δεν μπορεις να συγκρίνεις υπολογιστη 5ετιας με σημερινό - το γεγονός όμως ότι στέκεται ακόμη επάξια λεεί πολλά. Στο δια ταυτα όμως.manosx είπε:Στα μεν audio, ειδικά για χαμηλό latency αυτό που μετράει είναι ο χρονισμός, που εκεί είναι σκ*τά με 1.8, και ακόμα περισσότερο μετράει η floating point επεξεργασία που εκεί η ιντελ τη γ****ει ανάποδα την AMD. Αυτό φαίνεται και στα audio benchmarks που τα AMD τρώνε σκόνη.
Αυτά για το audio και το 4x. Όσο αφορά το γενικότερο 2x, αν ανοίξεις καμιά σελίδα με generic benchmarks θα το δεις ;D οπότε τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάει το πείραμα η θεωρία πάει για τσάι.
Είσαι λοιπόν εσύ οφσάιντ, δεν πειράζει, είναι δικός μας ο επόπτης και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ;D ;D ;D