Συγνώμη για την παρέμβαση...αυτός στο πρώτο βίντεο, ο Πετρόχειλος είναι? ;DRitchie77 είπε:
yeap 8)hot_sauce είπε:Συγνώμη για την παρέμβαση...αυτός στο πρώτο βίντεο, ο Πετρόχειλος είναι? ;D
Φυσικά και υπάρχει. Το έχουν βγάλει και σε σακούλες σε μικρό μέγεθος μπουκιάς, να τα τρώς δέκα δέκα ;D ;D. Έχει βγεί και σε άλλες γεύσεις, με σοκολάτα υγείας η μια με καραμέλα μια άλλη. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι σαν το original δεν θα είναι. 8)AuditoryDriving είπε:ΥΓ: Πω το derby τι πράμα ήταν αυτό! Υπάρχει ακόμη; Χρειάζεται ειδικό νήμα προς τιμή του αλλά τα παμε όλα πια ;D ;D
Αρχικα να μιλας τηλεφωνικα με τον πωλητη. Μπορεις να καταλαβεις πολλα για καποιον απο το πως μιλαει και τι λεει. Αν φοβασαι, να πηγαινεις στο ραντεβου με καποιον φιλο σου (κατα προτιμηση στις διαστασεις του yngwie_m).alexargir είπε:Παιδια να ρωτησω κατι για τις αγγελιες?Δεν φοβαστε να συναντατε αγνωστους ανθρωπους η τα πραγματα που αγοραζετε οτι μπορει να ειναι ελατωματικα?Εγω γι αυτο δεν αγοραζω μεταχειρισμενα
Στις αρκετές αγοραπωλησίες με αγνώστους που έχω κάνει μέχρι τώρα, δεν μου έτυχε κανένας αιμοσταγής δολοφόνος να με κυνηγάει με αλυσοπρίονο να με διαμελίσει.alexargir είπε:Παιδια να ρωτησω κατι για τις αγγελιες?Δεν φοβαστε να συναντατε αγνωστους ανθρωπους η τα πραγματα που αγοραζετε οτι μπορει να ειναι ελατωματικα?Εγω γι αυτο δεν αγοραζω μεταχειρισμενα
Ειδικα αυτοι που σου υποσχονται σοκολατες και καραμελες ;Dalexargir είπε:Παιδια να ρωτησω κατι για τις αγγελιες?Δεν φοβαστε να συναντατε αγνωστους ανθρωπους
Εκτός αν υπόσχονται derby, τότε όλα ΟΚ. ;DRitchie77 είπε:Ειδικα αυτοι που σου υποσχονται σοκολατες και καραμελες ;D
waterfall k γιατί να ανοίξω εγώ τώρα αυτή τη συζήτηση ?Waterfall-K είπε:Οι τιμες που μας δειχνεις αρχιζουν απο 242€ και φτανουν στα 400€. Δεν ξερεις ποσο το αγορασε ο πωλητης οποτε συγκρινοντας με τις παραπανω τιμες τα 230€ που το πουλαει μπορει να ειναι και Οκ. Αν το αγορασε 240 και το πουλαει 230 ειναι για γελια, αν το αγορασε 300+ ομως?
+1Waterfall-K είπε:Οι τιμες που μας δειχνεις αρχιζουν απο 242€ και φτανουν στα 400€. Δεν ξερεις ποσο το αγορασε ο πωλητης οποτε συγκρινοντας με τις παραπανω τιμες τα 230€ που το πουλαει μπορει να ειναι και Οκ. Αν το αγορασε 240 και το πουλαει 230 ειναι για γελια, αν το αγορασε 300+ ομως?
ξεκινήσαμε πάλι..theoctapus είπε:+1
Ε ναι ρε παιδιά, έλεος. Είπαμε να αναφέρουμε αγγελίες που είναι για γέλια, όχι κάθε αγγελία που μας φαίνεται έστω και λίγο περίεργη να την κράζουμε. Δεν χρειάζεται να το παίζουμε έξυπνοι με κάθε ευκαιρία.
έφυγε κιόλας..nexarulhu είπε:
ez είπε:Πριν κάποια χρόνια έπεσα ακριβώς σε μιά τέτοια περίπτωση στο αμερικάνικο ι-μπέη, επωλείτο μιά κιθάρα ενός παππού, η οποία βρέθηκε σε κάποια σοφίτα/αποθήκη μετά τον θάνατο του απο συγγενείς. Αν θυμάμαι καλά επρόκειτο για μιά Gibson L5 ή Super 400 απο τη δεκαετία του '50, μιλάμε για σοβαρά χρήματα, κάποιες λίγες χιλιάδες δολλάρια στην καλύτερη περίπτωση, και την πουλούσαν για κάτι σαν 400-500 δολλάρια. Παρακολούθησα την καταχώρηση για κανα δυό μέρες και είδα στα μηνύματα των wachers τουλάχιστον δύο, που συνιστούσαν στούς πωλητές να αποσύρουν την αγγελία και να παρουσιάσουν το όργανο σε ειδικούς (τονίζοντας πως πρόκειται για κιθάρα μεγάλης αξίας), φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να προτείνουν και που ν'απευθυνθούν για αξιολόγηση (Gruhn).
Όπερ και εγένετο. Χάρηκα γι'αυτή την κατάληξη.