Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)

Status
Not open for further replies.
gmw είπε:
Δεν είμαι φιλαράκι σου ούτε θα γίνω γιαυτό πρόσεξε τις εκφράσεις σου, και κυρίως το ύφος σου και σε παρακαλώ να μην μου απευθύνεις το λόγο σε τέτοιο ύφος.
ΕΝΑ Η ΔΥΟ? Ασε τα ξεγλυστρηματα και κοιτα που σε φεραν τα ουτοπικα πυροτεχνηματα(γινεται και ζειμπεκικο) ;D.

JohnGam είπε:
Αυτό είναι μια δική σου άποψη, όχι ο ορισμός της λέξης. Καθώς την εκφράζεις, σου ζητείται και να την υποστηρίξεις. Πέρα από ταυτολογίες και αοριστολογίες έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις?
Όχι δεν είναι προσωπική άποψη, ο ορισμός είναι ορισμός, αν εσύ έχεις βρει άλλο ορισμό για την λέξη.. κοινοποίησε τον να δούμε και μεις την αναθεώρηση της Ελληνικής γλώσσας που μας διαφεύγει ...

@Dreamdancer συνεχίζεις να προκαλείς με την στάση σου, θα ήθελα να μάθω πραγματικά σε τι ηλικία απευθύνομαι γιατί αν είσαι ενήλικας τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία, θα θεωρήσω οτι έχω να κάνω με άτομο μικρότερης ηλικίας και θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται μήπως και το καταλάβεις, δεν θα αγόραζα κάτι στο 10% της εκατό της άξιας του, γενικά δεν θα είχα ασχοληθεί καν με τέτοια αγγελία γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ψάχνω για "τρομερές" ευκαιρίες και λοιπές καταστάσεις, συνήθως τις αποφεύγω για ευνόητους λόγους. Οπότε καταλαβαίνεις (ελπίζω δηλαδή να το καταλαβαινεις) οτι καμιά από τις 2 εκδοχές που δίνεις δεν είναι η απάντησή μου, άλλωστε δεν υπάρχουν πάντα μόνο 2 λύσεις σε ένα ερώτημα.

Προσπάθησα να σου απαντήσω με όλη την καλή διάθεση και ηρεμία και θα σε παρακαλέσω αν δεν σε καλύπτει η απάντηση μου ή οτιδήποτε άλλο από τα γραπτά μου να σεβαστείς οτι δεν έχω καμία άλλη διάθεση για προσωπικό διάλογο μαζί σου, ήρεμα και όμορφα ας αφήσουμε εδώ και την μεταξύ μας διαφωνία γιατί δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο και δεν παρά μια δική απορία που δεν έχει να κάνει με καμία δική μου τοποθέτηση στο θέμα.

Καλό μεσημέρι (ας ριξουμε και καμια πενιά τωρα) σε όλους και συγγνώμη για την όλη έκταση του θέματος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρακαλώ σταματήστε την αντιπαράθεση επί προσωπικού γιατί θα αναγκαστώ να ψεκάσω το θέμα.

harilatron είπε:
Παρακαλώ σταματήστε την αντιπαράθεση επί προσωπικού γιατί θα αναγκαστώ να ψεκάσω το θέμα.

Οχι μη.... βλέπω κιόλας την τρύπα του....όζοντος στο avatar σου!!  ;D ;D ;D

gmw είπε:
Θέλοντας να καταγγείλεις τη συμπεριφορά κάποιου, έπεσες σε άτομα που έχουν παρόμοιες αντιλήψεις μ' αυτόν, οπότε δε θα βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ.

Μη χάνεις το χρόνο σου και μη ζορίζεις τα νεύρα σου ;)

Θαιλο κε αιγο μεια κυθαρα τον 2000 μωνω μαι 300!!! Μαι καλλλα υλαικτρεικα κε χαρντγουεαρΝΤ  κε  καλλα κσειλλα...  :P

πις μαν!Εξαλλωστε ι αποπσοις ινε σαν.....ταιλως παντος....ωλι αιχουμαι απω μυα...

Στα κρουστά εν τω μεταξύ,είναι ένας τύπος που ανεβάζει συνεχώς μα συνεχώς από πέρυσι την άνοιξη,ένα Sabian Omni 18,το οποίο το δίνει 220 ακατέβατο από τότε!Στον Νάκα που είχα ρωτήσει μου το έδινε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ γύρω στα 180,και το Omni 22 το δίνει 280.Πάρτε και καταλάβετε...

Νομίζω το να τροποποιούμε προηγούμενα ποστ προκειμένου να παρακάμψουμε την παράκληση του μοντ είναι τελείως ανέντιμο...  :P

Συμφωνώ με τον Gmw (#fate_me)

Ανέντιμο είναι να κοστολογείς διαφορετικά κάτι στους "οικείους" σου και διαφορετικά στους "άγνωστους". Θυμίζει το κόμπλεξ που είχαν άλλοτε οι επαρχιώτες απέναντι στους "πρωτευουσιάνους". Κι αν όχι ανέντιμο, τουλάχιστον θλιβερό και lame.

ME MIA ΕΞΑΙΡΕΣΗ... (και σκέψου το σοβαρά gmw):

Να έβαλε πρώτα την αγγελία του στο ebay και μετά να άλλαξε γνώμη και να σφύριξε την τιμή στα διπλά... (ελπίζοντας να μην την πάρει κανείς από το ebay στα χρήματα που έδωσε ως Buy it now). Διότι παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο.

Σε αυτή την περίπτωση , δεν είναι απατεών, σωστά;

Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι έχει θέση στο tag #aggelies gia gelia k klamata

Βασικα προσωπικα αμφιταλαντεύομαι σχετικά με το ποιος εχει δίκιο στην προκειμένη . Απο την μια η λέξη ανεντιμοτητα όσο και αν ορίζεται βαση λεξικού καπως ετσι , μου φαίνεται καπως βαρια για το συγκεκριμένο  θεμα , απο την άλλη σκέφτομαι οτι εφόσον η αγγελεια στο eBay δεν ειναι κλειστή απέναντι στους έλληνες και εφόσον ο καθένας μπορεί να κανει την κίνηση buy it now και να την αποκτήσει με λογοτερα χρήματα , καπως δινει ελαφρυντικά στην καταγγέλουσα ανεντιμοτητα .

Βέβαια θυμίζει και λιγο ηλεκτρολόγους , υδραυλικούς παλαιάς κοπής ( οχι ολοι αλλα υπήρχαν και υπάρχουν ) που για την ίδια δουλεια αλλα λεφτα παίρνανε σε σπίτια στο κορυδαλο και τα διπλάσια σε σπίτια στην Κηφισιά !!! Η συγκεκριμένη  περίπτωση βέβαια πιο πολυ στο πρώτο συμπέρασμα με οδηγεί γιατι ο κάτοικος κηφησιας μπορούσε να ζητήσει τιμολόγηση κορυδαλου αλλα οκ . Δατς μαι του σεντς

Φίλε μου tamtam το δέχομαι αυτό που λες γιατί έχει λογική, απλά το ebay σου δίνει την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να ακυρώσεις-αποσύρσεις την δημοπρασία.

Όπως και να έχει το θέμα πιστεύω το έχουμε εξαντλήσει, ο κάθε αναγνώστης μπορεί να κάνει την αναδρομή του στις προηγούμενες 3-4 σελίδες και να βγάλει τα συμπεράσματά του...

gmw είπε:
...

Όπως και να έχει το θέμα πιστεύω το έχουμε εξαντλήσει, ...
+137  ;)

theoctapus είπε:
Μα το derby είναι σαφώς ανώτερο του toblerone. ;D Αλήθεια τώρα.
Πω, ήμουν έτοιμος να γράψω ακριβώς το ίδιο! Τρελή απόλαυση το derby, καμία σχέση με ψευτιές τύπου toblerone   ;D ;D ;D

Derby!!! Ακομα το τρωω και καθε φορα γυριζω στην παιδικη μου ηλικια!!!

Αυτο τελικα δεν ειναι σοκολατα...ειναι Χρονομηχανή!!!

gmw είπε:
@Sfaku : Εξ ορισμού η έκφραση "γράφω σύνθετα" είναι συντακτικά άκυρη ως προς το σύνολο της πρότασής, εκτός κι αν ήθελες να γράψεις "σύνθετη γραφή" με την διαφορά οτι πρέπει να μας εξηγήσεις ως προς τι αναφέρεις τη λέξη "σύνθετη" ως προς την ιδιότητα της "γραφής" , απλά Ελληνικά δηλαδή..
Άιντες πάλι ;D ;D ;D

Για πες, ποιος ακριβώς κανόνας του συντακτικού της ελληνικής απαγορεύει να συνάπτουμε στο ρήμα γράφω τροπικά επιρρήματα όπως: ωραία, απλά, τεκμηριωμένα, περίπλοκα, σύνθετα, ανορθόγραφα κλπ;

sfaku είπε:
Άιντες πάλι ;D ;D ;D

Για πες, ποιος ακριβώς κανόνας του συντακτικού....
Ο κανόνας "εν οργή μήτε λέγειν μήτε πράττειν" gmw t krt m μέσα, επιτέλους, δηλαδής.  ;D ;D ;D

(σημ. εδώ το "μέσα" είναι επιρρηματικός προσδιορισμός του τρόπου)

Συμφωνω και εγω με την προηγουμενη αποψη......

Σχετικα με τη Derby!

Για οσους θυμουνται...προσωπικα προτιμω την πρωτη του 1980

Ritchie77 είπε:
Για οσους θυμουνται...προσωπικα προτιμω την πρωτη του 1980

,,,,
Όχι ρε συ Ritchie, τι μου θύμισες τώρα! Πωωωω τη θυμάμαι και γω την πρώτη λες και την έβλεπα χθες χαχαχαχαχχ  ;D ;D ;D

gmw και sfaku ψυχραιμία, έχετε και οι δύο δίκιο, εξαρτάται ποια οπτική υιοθετεί κανείς  ;D

Όλα καλά  ;D ;D

ΥΓ: Πω το derby τι πράμα ήταν αυτό! Υπάρχει ακόμη; Χρειάζεται ειδικό νήμα προς τιμή του αλλά τα παμε όλα πια  ;D ;D

Dreamdancer είπε:
Μια χαρα ρεαλιστικο ειναι ειδικα στην περιπτωση(οπως εγραψα και τεχνιεντως αγνοησες) που καποιος πουλαει χωρις να ξερει τι εχει καθως ο αγοραστης δεν ειναι εν ζωη και ο πωλητης ειναι κανας μπαρμπας που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο.
Πριν κάποια χρόνια έπεσα ακριβώς σε μιά τέτοια περίπτωση στο αμερικάνικο ι-μπέη, επωλείτο μιά κιθάρα ενός παππού, η οποία βρέθηκε σε κάποια σοφίτα/αποθήκη μετά τον θάνατο του απο συγγενείς. Αν θυμάμαι καλά επρόκειτο για μιά Gibson L5 ή Super 400 απο τη δεκαετία του '50, μιλάμε για σοβαρά χρήματα, κάποιες λίγες χιλιάδες δολλάρια στην καλύτερη περίπτωση, και την πουλούσαν για κάτι σαν 400-500 δολλάρια. Παρακολούθησα την καταχώρηση για κανα δυό μέρες και είδα στα μηνύματα των wachers τουλάχιστον δύο, που συνιστούσαν στούς πωλητές να αποσύρουν την αγγελία και να παρουσιάσουν το όργανο σε ειδικούς (τονίζοντας πως πρόκειται για κιθάρα μεγάλης αξίας), φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να προτείνουν και που ν'απευθυνθούν για αξιολόγηση (Gruhn).

Όπερ και εγένετο. Χάρηκα γι'αυτή την κατάληξη.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back