Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)

Status
Not open for further replies.
Jackson SL2H 2.000 ευρω....την ειχα παρει 3000 ευρω.

Τον καλεσα και του λεω δεν γινεται η τιμη ειναι πολυ πανω απο τις καινουριες που εχουν 1600 με παραδοση στο σπιτι.

Απαντηση

Ειναι αμερικανικη και την εχω παρει απο Ελλαδα....Γελανε και τα γελαδια με τους "εξυπνους".

ειχα ανεβασει αγγελια για κιθαριστικο εξοπλισμο...με περνει τηλεφωνο ενας πιτσιρικας αγχωμενος κ μου λεει το θελω/το χρειαζομαι,στειλτο μου με Ελτα ή οτιδηποτε αλλο ,αυριο εαν μπορεις κτ,κτλ...οκ του λεω...

τον τηλεφωνω την επομενη μερα για να μου διευκρινησει με τι κουριερ θελει να του το στειλω κ μου λεει στο τηλεφωνο:φιλε αστο ακυρο δεν θελω να πεταξω τζαμπα λεφτα ,μετανοιωσα.... ::) ::)

scofield είπε:
ειχα ανεβασει αγγελια για κιθαριστικο εξοπλισμο...με περνει τηλεφωνο ενας πιτσιρικας αγχωμενος κ μου λεει το θελω/το χρειαζομαι,στειλτο μου με Ελτα ή οτιδηποτε αλλο ,αυριο εαν μπορεις κτ,κτλ...οκ του λεω...

τον τηλεφωνω την επομενη μερα για να μου διευκρινησει με τι κουριερ θελει να του το στειλω κ μου λεει στο τηλεφωνο:φιλε αστο ακυρο δεν θελω να πεταξω τζαμπα λεφτα ,μετανοιωσα.... ::) ::)
καλα απο τετοια!!!!! :-X :-X :-X

noe13 είπε:
καλα απο τετοια!!!!! :-X :-X :-X
δεν με χαλασε που μετανοιωσε...δικαιωμα του...μου την εδωσε η εκφραση που ειπε :δεν θελω να πεταξω τζαμπα λεφτα....λες κ πουλαγα σκατα στην αγγελια.... :P

michaeltsag είπε:
Jackson SL2H 2.000 ευρω....την ειχα παρει 3000 ευρω.

Τον καλεσα και του λεω δεν γινεται η τιμη ειναι πολυ πανω απο τις καινουριες που εχουν 1600 με παραδοση στο σπιτι.
Υπερβολικός ο πωλητής, αλλά υπερβολικός κι εσύ, βρε φίλε. Ποιος τις πουλάει καινούριες 1600, να αγοράσω 2;

scofield είπε:

του  πας το όργανο σε άριστη κατάσταση να το δοκιμάσει ...σου κάνει παζάρια ενώ έχετε συμφωνήσει...  του δείχνεις πως να το χρησιμοποιήσει ... την άλλη μέρα σου  λέει να το πάρεις πίσω  διότι ο μπαμπάς του του είπε ότι θα του πάρει καινούργιο....      :-\

http://smart.noiz.gr/details.php?id=108883

Εδω και ενα χρονο(ισως και παραπανω) βλεπω καθε 1-2 μηνες,ενα AKAI s2000 sampler να πωλειται στα 600 ευρω...λες και ειναι κανα mpc60.Ειναι προφανες ο τυπος πως περιμενει να βρει καποιον ημιμαθη χωρις διαθεση για περεταιρω ψαξιμο, ετσι ωστε να πιασει την καλη

Και παλαιοτερα πετυχαινα μια αλλη ανα 2 μηνες , με ενα psr9000 στα 1200 περιπου ευρω...κατι τετοιο.Πλεον ή το αρμονιο πωληθηκε σε καποιον κακομοιρη σε εκεινη την τιμη,ή ο πωλητης διαπιστωσε πως δεν κανει/δεν αξιζει να περιμενεις απο καποιον να τσιμπησει

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εκείνον τον τύπο που κατασκευάζει ή εισάγει κάτι wall-mounted guitar stands, τον έχετε δει; εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, κάθε λίγες εβδομάδες, τα ίδια ακριβώς τρία stands, και με κεφαλαία "ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ"

έχει κάνει το smart.noiz.gr το δικό του δωρεάν e-shop

Απλα να αναφερω σε αυτο το (χρησιμο) thread οτι τις παραλογες ή αυτες που φαινεται να περιεχουν απατη αγγελιες - oπως αυτη με τα ηχεια στην προηγουμενη σελιδα - καλο ειναι να τις κανουμε και report ;)

gregg είπε:
Απλα να αναφερω σε αυτο το (χρησιμο) thread οτι τις παραλογες ή αυτες που φαινεται να περιεχουν απατη αγγελιες - oπως αυτη με τα ηχεια στην προηγουμενη σελιδα - καλο ειναι να τις κανουμε και report ;)
Done ;)

/Off

Λες να τον ακριβαινει το καδρο;  :D

Off/

gregg είπε:
/Off

Λες να τον ακριβαινει το καδρο;  :D

Off/
Εμένα για ψάθα καρέκλας μου κάνει. Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ασχολήθηκε για να την κολλήσει.

gregg είπε:

+10

έβγαλε ο τύπος τη σήτα απο μπροστά.. ειδε οτι εμοιαζαν με studio monitor και λεει "δε τα πουλάω καλύτερα?"..

και ειναι κάτι τέτοιο..και το καλωδιακι να κρεμετε απο πισω..

http://images04.olx-st.com/ui/16/45/03/1348035420_439764203_2-impianto-stereo-sony-con-5-casse-potentissimo-e-luminosissimo-entrate-ale-affari-doc-Monopoli.jpg

Insectius είπε:
του  πας το όργανο σε άριστη κατάσταση να το δοκιμάσει ...σου κάνει παζάρια ενώ έχετε συμφωνήσει...   του δείχνεις πως να το χρησιμοποιήσει ... την άλλη μέρα σου  λέει να το πάρεις πίσω  διότι ο μπαμπάς του του είπε ότι θα του πάρει καινούργιο....      :-\
xaxa αυτο το εχω παθει κ εγω...απλα δεν ειχα παει σπιτι του,ειχαμε μιλησει στο τηλ κ του ειχα εξηγησει τα παντα!

Jazzjoker είπε:
Εμένα για ψάθα καρέκλας μου κάνει.
Έχω τέτοια καρέκλα, και έχει σκιστεί η ψάθα (σοβαρά μιλάω).

Λες να τον πάρω και να κάθομαι επάνω?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
+10

έβγαλε ο τύπος τη σήτα απο μπροστά.. ειδε οτι εμοιαζαν με studio monitor και λεει "δε τα πουλάω καλύτερα?"..

και ειναι κάτι τέτοιο..και το καλωδιακι να κρεμετε απο πισω..

http://images04.olx-st.com/ui/16/45/03/1348035420_439764203_2-impianto-stereo-sony-con-5-casse-potentissimo-e-luminosissimo-entrate-ale-affari-doc-Monopoli.jpg
Είναι ακριβώς αυτά. Το είχε η αδερφή μου αυτό το στέρεο πριν καμμια 10αριά χρόνια.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Το θεμα ειναι απλο:

Αγοραζεις το AKAI S2000 στα 600€ απο το πρωτο λινκ, το ακριβοτερο δηλαδη. Ως γνωστον, "ακριβοτερο = καλυτερο" και "οτι πληρωνεις παιρνεις" κλπ... 8)

Ο ιδιος τυπος με το S2000 στα 600€ πουλαει και ενα Roland Juno-G στα 730€. :P Παιζει να το εχει αγορασει και λιγοτερο... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back