Πάντως εγώ έχω σπασει 2 φορές μάλιστα τη λες πωλ μου στο κεφάλι, κολλήθηκε 2 φορές απο τον Aντώνη Παπαδόπουλο για όποιον ξέρει τι εστί βερύκοκο, και ούτε φαίνεται τίποτα ούτε φυσικα έχει κανένα πρόβλημα η κιθάρα. Παρόλα αυτά, επειδή τη κιθάρα τη πήρα 1600€ και αν τη πούλαγα σήμερα με δεδομένο ότι θα το δήλωνα αυτό γιατί είμαι τίμιος, θα έπιανε το πολύ 5-6 κατοστάρικα ως εκ τούτου ΤΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ! Δεν με χαλάει είναι η αγαπημένη μου κιθάρα εξάλλου, απλά θέλω να πω και εγώ πως είναι γούστο σου καπέλο σου πόσο θα δώσεις κατι και αν κάποιος θα έρθει να το πάρει. Επίσης επουδενεί δεν είναι κατεστραμμένο επειδή έχει γίνει μία επισκευή. Απλά αν ο φίλος θέλει να τη δώσει πολύ πιθανον θα πρέπει να τη ρίξει τιμή, αλλά και πάλι είναι δική του επιλογή.
Αν η αγγελια είναι για γέλια και για κλάματα? Για μένα ναι, καθώς δεν θα έδινα εν έτη 2014 με βασικό μισθό 480€ 1200 ευρώ για μια μεταλοκιθάρα που δεν θα έπαιζα ούτε στα 16 μου, αλλά αυτό είναι δική μου άποψη, άσχετη με τα χτυπήματα κτλπ, απλά επειδή έχω τις παγιωμένες απόψεις μου περι αγγελιών και πότε πρέπει να πουλας και να αγοράζεις κάτι και τις ακόμη πιο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ απόψεις μου περι του τι είναι κιθάρα και τι είναι κουπι. Παρόλα αυτά θα κρατούσα αυτή τη γνωμη για πάρτη μου και δεν θα γελιοποιύσα τη κιθάρα και την αγγελία και το φίλο, για λόγους ...απλα γιατί δεν χρειάζεται...δεν έχω να προσφέρω στο θρεντ κάτι με αυτό...
Τι θέλω να πώ? Οτι το 90% των αγγελιών που κράζουμε εδω μέσα, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούμε 2 φορες πριν τη κράξουμε...μπορεί και εμεις να εχουμε κάνει μία αντίστοιχη λαλακία και να μην τη θεωρήσαμε καν λαλακία γιατί θεωρούμε ότι η επιφον που έχουμε απο το 1998 αξίζει ακόμη τα 600€ της γιατί "αλλιώς τις φτιάχνανε τότες..."
Kατανοητόν?