Αγγελίες για γέλια (& για κλάματα..)

Status
Not open for further replies.
dimgoutz είπε:
δεν αντεχω θα σκασω!

λοιπον ρε παιδια και συγγνωμη αν θα προσβαλω αυτον που εβαλε τετοιου την αγγελια, αλλα δεν αντεχω αλλο ειναι πραγματικα για γελια.

ενα παλικαρι θελει τα εξης χαρακτηριστικα

κιθαρα neck through, σωμα απο μαονι, active μαγνητες, τελεια κατασταση με 200 ευρω.

τιποτε αλλο;

μηπως και καμια πι...

ρε φιλαρακι ημαρτον
Γιατι ρε παιδία.. μπορεί να ψάχνει κάτι τέτοιο

http://www.aliexpress.com/item/Top-quality-Kirk-Hammett-KH-2-Ouija-Black-Electric-Guitar-Through-Neck-Ebony-Fretboard-Active-Pickups/542423516.html

;D ;D ;D

Δεν προσδιορίζει μάρκα. Να έλεγε Gibson οκ.... ονειροπολεί!  ;)

ΥΓ. Δεν ξέρω αν το κάνει και σε σας αλλά μεταφράζει τη σελιδα και λέει "λαιμό μέσω"  :P :P :P

dimgoutz είπε:
δεν αντεχω θα σκασω!

λοιπον ρε παιδια και συγγνωμη αν θα προσβαλω αυτον που εβαλε τετοιου την αγγελια, αλλα δεν αντεχω αλλο ειναι πραγματικα για γελια.

ενα παλικαρι θελει τα εξης χαρακτηριστικα

κιθαρα neck through, σωμα απο μαονι, active μαγνητες, τελεια κατασταση με 200 ευρω.

τιποτε αλλο;

μηπως και καμια πι...

ρε φιλαρακι ημαρτον
Douglas Spad Pro

Roland Jupiter 8 (Μόνο για σήμερα!!)

"
Δεν χρειάζονται σχόλια, ούτε περαιτέρω αναφορές. Το καλύτερο πολυφωνικό synth ΟΛΩΝ των εποχών. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και δεν το έχω βγάλει απ'το home studio. Το συγκεκριμένο μοντέλο παίχτηκε live σε ένα καμπαρέ του Παρισιού απ'τον Βαγγέλη Παπαθανασίου λίγο πριν διαλυθούν οι Aphrodite's Child!1!1!

Τρελ1 Ευκ@ιρ1α λ3μ3!
"

Τιμη: 1,100€

(Sold)

Τι να πρωτοθαυμασει κανεις σ'αυτη την αγγελια...

Την απιστευτη βλακεια του πωλητη (το Jupiter-8 πωλειται συνηθως στο eBay κοντα στα 6,000€) ή τα χοντροκομμενα ψεματα που γραφει?

- "Το καλύτερο πολυφωνικό synth ΟΛΩΝ των εποχών"

Nαι...
reading2.gif

- "Εχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα"...

Πως ρε μεγαλε εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα ενα synth που κυκλοφορησε το...1981?
2894558.png

(ξεχασε να γραψει το κλασσικο "το synth ηταν σε χωρο μη καπνιστων")

- "Το συγκεκριμένο μοντέλο παίχτηκε live σε ένα καμπαρέ του Παρισιού απ'τον Βαγγέλη Παπαθανασίου λίγο πριν διαλυθούν οι Aphrodite's Child!"

Ρεσιταλ ψευδους. ;D Τo οτι οι Aphrodite's Child ειχαν ηδη διαλυθει απο το 1971-72, περιπου δεκα χρονια δηλαδη πριν κυκλοφορησει το συγκεκριμενο synth, ειναι απλα λεπτομερειες...
tomato.gif

Ελπιζω αυτος που το αγορασε σ'αυτη την πολυ χαμηλη τιμη να μην εχει δυσαρεστες εκπληξεις...

Nαι ρε, εκει επαιζε...αρμονιο ολο το βραδυ ο Bαγγελης, πριν γινει ονομα... ;D

Παρακατω υπαρχει μια αλλη αγγελια, Minimoog Model D στα 800€. Πουληθηκε κι αυτο.

Πρεπει να ειναι το μοναδικο vintage Minimoog στον πλανητη που πουληθηκε σε τοσο χαμηλη τιμη. ;D

Δεν μπορω να δω το ονομα του πωλητη, αλλα απ'το κειμενο που διαβασα πρεπει να ειναι ο ιδιος που πουλησε και το Jupiter-8:

"Πωλείται ΜΟΝΟ για σήμερα σε τιμή ευκαιρίας, όποιος προλάβει πρόλαβε. Άριστη κατάσταση, δίνω μαζί manual και δώρο expression pedal της Moog. Αγοράστηκε απ'τον προπαππού μου το 1975 όσο δούλευε στο σπίτι του Παπαθανασίου ως κηπουρός." ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Παρακατω υπαρχει μια αλλη αγγελια, Minimoog Model D στα 800€. Πουληθηκε κι αυτο.

Πρεπει να ειναι το μοναδικο vintage Minimoog στον πλανητη που πουληθηκε σε τοσο χαμηλη τιμη. ;D

Δεν μπορω να δω το ονομα του πωλητη, αλλα απ'το κειμενο που διαβασα πρεπει να ειναι ο ιδιος που πουλησε και το Jupiter-8:

"Πωλείται ΜΟΝΟ για σήμερα σε τιμή ευκαιρίας, όποιος προλάβει πρόλαβε. Άριστη κατάσταση, δίνω μαζί manual και δώρο expression pedal της Moog. Αγοράστηκε απ'τον προπαππού μου το 1975 όσο δούλευε στο σπίτι του Παπαθανασίου ως κηπουρός." ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Εγώ πουλάω το φωτόσπαθο που έκοψε το χέρι του Luke Skywalker. Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε ακόμα λίγο από το αίμα του στην φωτό-λάμα. Δώρο ένα μπουκαλάκι κομμένα νύχια του Μπόμπ Σφουγγαράκη

A1rbffgCIAEko5J.jpg:large

Waterfall-K είπε:
Αγοράστηκε απ'τον προπαππού μου το 1975 όσο δούλευε στο σπίτι του Παπαθανασίου ως κηπουρός.
Μπορεί όντως ο προπαππους να δούλευε κηπουρός σε καποιον Παπαθανασίου και εκείνη την περίοδο να αγορασε το Minimoog. :P

Δεν ειπε πουθενα για το Βαγγελη ο ανθρωπος, απλά μας εξήγησε πότε αποκτήθηκε και τι δουλεια έκανε ο αγοραστής τότε ;D

Cornford harlequin mk1-10 μερες πριν 500 ευρω(πωληθηκε)

Μετα απο μια βδομάδα ξαναβγήκε στις αγγελιες απο αλλο πωλητη 1200 ευρω  ::)

Και ενα σχολιο γενικου ενδιαφεροντος: "Αυτη η κιθαρα δεν εχει καμμια σχεση με τα πιο καινουρια μοντελα μπλα μπλα μπλα"

Ισχυει για το 90% των κιθαρων που πωλουνται στις αγγελιες συμπεριλαμβανομενων και των καινουριων μοντελων :P

theoctapus είπε:
Εγώ πουλάω το φωτόσπαθο που έκοψε το χέρι του Luke Skywalker.
Ειναι ομως το φωτοσπαθο του Παπαθανασιου?
chin2.gif
Ή εστω του κηπουρου/μαγειρα/σοφερ/μπραβου του? Γιατι αν δεν ειναι τι να το κανουμε?... :(

Μπορεί όντως ο προπαππους να δούλευε κηπουρός σε καποιον Παπαθανασίου και εκείνη την περίοδο να αγορασε το Minimoog. :P
Καλα, ποσο χρονων ειναι ο πωλητης που ειχε ζωντανο προπαππου το 1975? :P Πλακα εχει να ειναι κανενας πιτσιρικας που πουλαει οσο οσο τα vintage synths του πατερα του (που λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι) για να αγορασει καμια παιχνιδοκονσολα ή κανα gamer PC... ;D

Αυτη η κιθαρα δεν εχει καμμια σχεση με τα πιο καινουρια μοντελα μπλα μπλα μπλα"
οντως, συνηθως ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.... ;D ;D...(εχει μεγαλη πλακα να βλεπεις Fender και Gibson  των 90s & late 80s να παρουσιαζονται σαν holly grails....οταν οι σημερινες Fender & Gibson ειναι τραγικα καλυτερες...)

Waterfall-K είπε:
Ειναι ομως το φωτοσπαθο του Παπαθανασιου?
chin2.gif
Ή εστω του κηπουρου/μαγειρα/σοφερ/μπραβου του? Γιατι αν δεν ειναι τι να το κανουμε?... :(
Έχεις δίκιο, συγνώμη. Ανήκει σε κάποιον Darth Vader, δεν τον ξέρω τον κύριο, αλλοδαπός θα είναι με τέτοιο όνομα. Θα τον ρωτήσω αν είχε ποτέ σχέση με τον Παπαθανασιου ... τον Κώστα, ξάδερφος του Βαγγέλη, καλό παιδί, κάτι λεφτά μου χρωστάει.

;D ;D

Waterfall-K είπε:
για να αγορασει καμια παιχνιδοκονσολα ή κανα gamer PC... ;D
Δε βλέπω κατι αρνητικο σε αυτο ;D

theoctapus είπε:
Θα τον ρωτήσω αν είχε ποτέ σχέση με τον Παπαθανασιου ... τον Κώστα, ξάδερφος του Βαγγέλη, καλό παιδί, κάτι λεφτά μου χρωστάει.

;D ;D
Ρωτα τον αν ειναι συγγενης του Αποστολη Παπαθανασιου, των γνωστων καταστηματων πωλησης κουρτινων στη Χαλκιδα, ή μηπως μενει στην περιοχη Παπαθανασιου στο Κουρεντι Χαλκιδας. :P Μας κανει και στις δυο περιπτωσεις. 8)

Δε βλέπω κατι αρνητικο σε αυτο ;D
Εσυ οχι. Ο πατερας του ομως...
sad_good.gif

ο πατερας του βαγγελη ηταν ο θανασσης. το jupiter ειναι το καλυτερο συνθ ολων των εποχων (bait activated  ;D)  εκτος απο αυτη του νωε γιατι τοτε δεν ειχαν ρευμα.

επισης χτες ηταν 1η απριλιου.

οποτε μην ταραζεσαι για τον βαγγελα που επαιζε μπουρλεσκ τζαζ σε πορνεια του παρισιου.

καλη πρωταπριλια

αυτα.

Εχθές έγινε χαμός στις αγγελίες ;D τι minimoog, arp 2600, jup8, obie4voice...

Προσωπικα μετα την πρώταπριλια του 12 που ´´ψαρωσα ´´ με ένα oberheim 8 voice , πλέον το βρίσκω διασκεδαστικό, ιδιαίτερα με τις περιγραφές του στυλ ´´ανήκε στον κηπουρο του Παπαθανασιού´ ;D

(εκτός εάν ήταν αληθινές και τραβάω τα μαλλιά μου)!!

gmw είπε:
Ο άλλος εδώ μέσα στις αγγελίες πουλάει Partcaster 600 ευρώ και την έχει (ο ίδιος) και στο Ebay (buy it now) στα 499 δολάρια !! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!

Υστ: και μην ζητάτε λινκ δεν έχω όρεξη να γκρινιάζουν οι Αντμιν ,γιατί κάποιος μπορεί να μας θεωρει "μακάκες" στο Νοιζ οτι θα βρεθεί κάποιος να "τσιμπήσει" στα 600, ενώ αν τον κράξουμε είναι κατακριτέο... δεν είναι σωστό .. πρέπον 

ΟΥ ρε Ελληνάρα !!
Αγαπητε φίλε μόλις σήμερα ετυχε να διαβάσω το θέμα,και προφανως αναφέρεσαι σε μένα.

(Aν όχι τότε πάω πάσο)

Ειχα ξεκινησει να πουλησω την Partcaster και ξεκινησα με την τιμη τον 600 ευρω.

Και ενω ηθελα οπωσδηποτε χρηματα για να προλαβω μια άλλη αγορα, πλήρωσα, την εκανα silver την αγγελια κατέβασα την τιμη στα 350 και ταυτόχρονα την εβαλα και στο ebay 490 δολλάρια.(σημειωτέον πρωτη φορα αποπειράθηκα να πουλησω κατι στο ebay)

Επειδη εκανα αγγελία απ την αρχη (ετσι γινεται οταν θες να κανεις silver την αγγελια) ίσως έμεινε η παλιά στην τιμη που ειχα πρωτοδηλώσει (που νομιζω την είχα αλλάξει,αλλα δεν παιρνω και ορκο)

ANYWAY

Τι ειναι όλα αυτα που αραδιάζεις?

Ειμαι μέλος στο φόρουμ εδω και 6 χρόνια,έχω κάνει άψογες συναλλαγές και ως πωλητής και ως αγοραστής.

Άλλωστε και εσυ ο ίδιος εχεις πάρει κατι απο μένα το 2009 μπορεις να δεις εδω

http://www.noiz.gr/index.php?action=trader&id=5490

την αξιολογηση που μου ειχες κανει

σου θυμίζει κάτι?

Τέλος παντων διαβάζοντας όλα αυτα ειλικρινά στεναχωρήθηκα και πικράθηκα.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω!

Eπειδη παρακολουθώ το θέμα (δεν εχω βάλει αγγελία), παρακαλώ να σταματήσει ή να κλειδωθεί. Ο καθένας μπορεί να βάλει ότι αγγελία θέλει και σε οποιαδήποτε τιμή θέλει. Δεν υπάρχει κάποιο νομικό ''πλαφόν'' ούτε κάποια ανάλογη ρύθμιση/εντολή από τη διοίκηση του φόρουμ. Αν κάποιος ''τσιμπήσει'' μία μούφα αγγελία και πληρώσει χρήματα που δεν έχουν αντίκρισμα, το φταίξιμο είναι καθαρά δικό του διότι δεν έκατσε να ενημερωθεί για το εκάστοτε προϊόν. Αν είναι να κρίνετε τις επιλογές άλλων ανθρώπων κάντε το κάπου αλλού.Ήδη κάποιος δυσαρεστήθηκε. Ο καθένας ας σκεφτεί και ας πράξει για τον εαυτό του.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back