Αγγελίες - τιμή σχεδόν όσο καινούριο

Ακόμη κι έτσι, διαδικτυακά αργά ή γρήγορα θα βρεις ts9 στα 80€ ή και πιο κάτω.

Με 45 EUR καινούργιο παίρνεις το TC Electronic Mojo Mojo το οποίο kicks the TS9's behind from now till doomsday and twice on Sundays ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακόμη κι έτσι, διαδικτυακά αργά ή γρήγορα θα βρεις ts9 στα 80€ ή και πιο κάτω.

Με 45 EUR καινούργιο παίρνεις το TC Electronic Mojo Mojo το οποίο kicks the TS9's behind
Δεν αμφιβαίλνω. Το έχουν ένα κάρο φίλοι μου. Όπως και άλλα εξαιρετικά clones φθηνά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να ενημερώνεις έναν πωλητή για την τρέχουσα αξία. Μπορεί να του έχει διαφύγει, δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να κάθονται πάνω απ' τον υπολογιστή και να τσεκάρουν τιμές συνεχώς, ούτε είναι όλοι "επαγγελματίες" στις αγοραπωλησίες μέσω αγγελιών. Κάποιοι είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή πουλάνε μια φορά στα 2-3 χρόνια.

Εγώ το έχω κάνει τηλεφωνικά και μου λέει ο άνθρωπος "μισό να τσεκάρω" και επιτόπου μου έριξε την τιμή σε καλό ποσοστό.

σαν να βγεις να πάιξεις ροκ (το αυθεντικό)

Αμ πες μου έτσι και τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να παίξω το ροκ το αυθεντικό το Μαραθωνιτικο....

ΠαΓαινω να πάρω ένα ΤS9 ,στη Χαριλάου Τρικούπη εχουνΕ;

Αμ πες μου έτσι και τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να παίξω το ροκ το αυθεντικό το Μαραθωνιτικο....
Δεν είδα Parker όταν ήρθα. Μήπως την είχες κρύψει;

Με Parker παίζεις?

Με Parker ΓΡΑΦΩ ,του 1930 περΙκαλω.

15970657884906922263263571238968.jpg

Με Parker ΓΡΑΦΩ ,του 1930 περΙκαλω.

Πω ρε συ, άντε μετά να γράψεις στίχους για ναρκωτικά, ξύδια, ζωή στο δρόμο, βρώμικους πολιτικούς, κλπ.

Γίνεται?

Δεν γίνεται.

Να πάρεις ένα BIC.

Ο Parker θα αρνείται να γράψει powerchords και πεντατονικές σε πεντάγραμμο ασούμε.

Με τόσες εκατοντάδες κλώνους είναι να απορεί κανείς με τη βλακεία των κιθαριστών και την προσκόλλησή μας στο hype. Ακόμη κι έτσι, διαδικτυακά αργά ή γρήγορα θα βρεις ts9 στα 80€ ή και πιο κάτω.

Δεν θα έλεγα ότι όσοι έχουμε πάρει αυτό το πετάλι είμαστε βλάκες. Πολλές φορές η αναζήτηση λύσης κλώνου, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Καταλήγεις να έχεις στην κατοχή σου 2-3 κλώνους για να βρεις αυτό που θέλεις και μετά άντε πούλα τους σε αγγελία.. Ενώ με ένα TS9, το βάζεις αγγελία 100 € και καθάρισες ???

Πω ρε συ, άντε μετά να γράψεις στίχους για ναρκωτικά, ξύδια, ζωή στο δρόμο, βρώμικους πολιτικούς, κλπ.

Γίνεται?

Δεν γίνεται.

Να πάρεις ένα BIC.

Ο Parker θα αρνείται να γράψει powerchords και πεντατονικές σε πεντάγραμμο ασούμε.

Εγω ειμαι ερωτικος ποιητης.

Γραφω ασΘματα ΜΟΝΟ για τον ερωτιΖμο..  

Δεν θα έλεγα ότι όσοι έχουμε πάρει αυτό το πετάλι είμαστε βλάκες.

δεν νομιζω να μιλαει για το TS9....

κάτι που πωλείται αυτή τη στιγμή καινούργιο στα καταστήματα street price 100 αν το ψωνίσεις σήμερα 100 αύριο παίζεται αν μπορεις να το πουλήσεις 90.

Αν περάσει χρόνος μετα βίας 80. Απο εκεί και μετά αν αρχίσουν να βγαίνουν και άλλες εκδόσεις κλπ....το 50 συζητιέται.

Δεν συζητάμε για πράγματα που σπανίζουν, ή για κάποιο λόγο παίρνουν τον ανήφορο

κάτι που πωλείται αυτή τη στιγμή καινούργιο στα καταστήματα street price 100 αν το ψωνίσεις σήμερα 100 αύριο παίζεται αν μπορεις να το πουλήσεις 90.

Αν περάσει χρόνος μετα βίας 80. Απο εκεί και μετά αν αρχίσουν να βγαίνουν και άλλες εκδόσεις κλπ....το 50 συζητιέται.

Δεν συζητάμε για πράγματα που σπανίζουν, ή για κάποιο λόγο παίρνουν τον ανήφορο
Πολύ υποκειμενική η προσέγγιση σου.

Με το που αγοράζεις κάτι 100 το 20% είναι το λιγότερο που θα χάσεις πουλώντας το άμεσα διότι:

1. όταν φτάσει κάποιος να δώσει 90, θα βαλει σίγουρα αλλα 10 για το καινούργιο.
  2. θα έχει ευκολίες πληρωμής.
  3. θα μπορεί να το επιστρέψει σε βλάβη
γιατι λοιπόν να επιλέξει ένα μεταχειρισμένο και να δωσει μετρητά;

Πολύ υποκειμενική η προσέγγιση σου.

πιθανόν υποκειμενική..αλλά

Ουσιαστικά λέμε το ίδιο.

Εγω είπα παίζεται αν μπορεις να το πουλήσεις 90. Εσυ λες το 20% είναι το λιγότερο που θα χάσεις.

Δεν θα έλεγα συνεπώς ότι απέχουμε.

Επίσης πιο πάνω είπα ότι σε ένα χρόνο που λεει ο λόγος το 50% είναι σκληρή πραγματικότητα.

Αυτό που λεω αν περάσει χρόνος 80% εννοώ ότι το έχω δει, και πάλι εξαρτάται από το αν ποντάρει ο πωλητής σε διαθεσιμότητα κλπ.

Όπως και νάχει, συντηρεις site πωλήσεων συνεπώς ξέρεις καλύτερα, οπότε πάω πάσο γενικώς. Απλά την δική μου γνώμη γράφω και πάντα υποκειμενική είναι, άσχετα αν κάποτε συμβαδίζει με αυτό που λεμε αντικειμενική.

Να προσθέσω...

Όποτε ψώνισα ο ίδιος ψώνισα στο 50% ή λιγότερο.

Αν έσπασα τον κανόνα εις βάρος μου ήταν επειδή είτε δεν εύρισκα αυτό που ήθελα αλλού ή συνυπολόγιζα την μανούρα θολής αγοράς, αποστολής και εξτρα εξόδων ...

Ό,τι πούλησα δεν μπόρεσα ποτέ να πουλήσω πάνω απο 50%.

Επίσης υπάρχει άλλος ένας κανόνας, αν αγοράσεις κάτι στο 50%, μετα από πχ ένα εύλογο διάστημα που δικαιολογεί την τιμή αυτή, μετά θεωρητικά μπορεί να ανακυκλώνεται αυτό στο 50% για πολύ καιρό...(μέχρι να γίνει βίνταζ και μετα να πάρει την ανιούσα)

Δεν διαφωνούμε, απλά εγω ήθελα να τονίσω τα πλεονεκτήματα του καινούργιου και το πως τα κοστολογούμε.

Πολλοί αφελείς πωλητές δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν ή να μπουν στα παπούτσια του αγοραστή με αποτέλεσμα να χρονίζουν οι αγγελίες τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back