- Πόντοι
- 2,148
Προφανώς το καινούργιο δεν συζητιέται.
Αλλωστε να σκεφτούμε και λίγο τους μαγαζάτορες. Πως θα ζήσουν αν δεν ψωνίσουμε.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι πολύς κόσμος έχει τρόπο και αγοράζει με τιμολόγιο.
Τέλος να επισημάνω κάτι, αυτό με το 50% ισχύει κυρίως για ηλεκτρονικά.
Πχ μια βάση κιθάρας που κοστίζει 20 ευρώ και την πουλάει κάποιος 15 δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την πάρεις 15.
Αντίθετα ένα πετάλι, μπορεί να έχει λιώσει το τροφοδοτικό, να έχει τινάξει πυκνωτές, να έχει ρημάξει διακόπτες κοκ
Μια και πήρα φόρα. Εχω μαζέψει στη ζωή μου άπειρο υλικό, κοινώς είμαι μαζώχτρας.
Στη φάση αυτή έχω μια λίστα με 70 αντικέιμενα που θέλω να ξεφορτωθώ.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, πχ ένα πετάλι που κοστίζει καινούργιο σήμερα 30 ευρώ, πόσο να το δώσεις?
Δεν αξίζει. Συνεπώς κρατάω.
Επίσης κάτι που κάνει 30 ευρώ στο Θωμά, το αγόρασα 20. Πάει περίπατο το 20%. Απλά σκέφτεσαι άντε να βρεις ευκαιρία να βάλεις αγορά των 300 στον Θωμα, εδώ κάνει 35, σιγά μωρέ τι έγινε...
Τα μικρά ποσά δεν τα υπολογίζεις δυστυχώς.
Αλλωστε να σκεφτούμε και λίγο τους μαγαζάτορες. Πως θα ζήσουν αν δεν ψωνίσουμε.
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι πολύς κόσμος έχει τρόπο και αγοράζει με τιμολόγιο.
Τέλος να επισημάνω κάτι, αυτό με το 50% ισχύει κυρίως για ηλεκτρονικά.
Πχ μια βάση κιθάρας που κοστίζει 20 ευρώ και την πουλάει κάποιος 15 δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην την πάρεις 15.
Αντίθετα ένα πετάλι, μπορεί να έχει λιώσει το τροφοδοτικό, να έχει τινάξει πυκνωτές, να έχει ρημάξει διακόπτες κοκ
Μια και πήρα φόρα. Εχω μαζέψει στη ζωή μου άπειρο υλικό, κοινώς είμαι μαζώχτρας.
Στη φάση αυτή έχω μια λίστα με 70 αντικέιμενα που θέλω να ξεφορτωθώ.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, πχ ένα πετάλι που κοστίζει καινούργιο σήμερα 30 ευρώ, πόσο να το δώσεις?
Δεν αξίζει. Συνεπώς κρατάω.
Επίσης κάτι που κάνει 30 ευρώ στο Θωμά, το αγόρασα 20. Πάει περίπατο το 20%. Απλά σκέφτεσαι άντε να βρεις ευκαιρία να βάλεις αγορά των 300 στον Θωμα, εδώ κάνει 35, σιγά μωρέ τι έγινε...
Τα μικρά ποσά δεν τα υπολογίζεις δυστυχώς.