ΑΓΓΕΛΙΕΣ στο Νοιζ και Λαμογιες !!

Status
Not open for further replies.
Sotiris65 σιγα μην επισυναπτει και φορολογικη δηλωση μαζι με ποινικο μητρωο για να πουλησει ενα πεταλακι... ;D

Yameth αν μπορεις εγκατεστησε στις αγγελιες και ενα λεξικο γιατι σημερα ενα δακρυ κυλησε απο το ματι μου...

brees21 είπε:
Τι εχετε να πειτε για τα λαμογια που εχουν 2 κ 3 ψευδονυμα κ πουλανε πραγματα στον εαυτο τους για να ανεβασουν το ratio τους σαν πωλητες  ενω ηδη εχουν αρνητικες ψηφους? οσο αστειο κ αν ειναι το χω τσεκαρει οτι ειναι αληθεια, η για λαμογια που τη μια μερα λενε οτι αυτο που πουλανε εχει αλλαγμενο το ταδε εξαρτημα τη μια μερα κ την επομενη το πουλανε λες κ ειναι κανονικοτατο?
Μετα απο συννενοηση με τον brees21 ανακαλυψα οτι δεν ειμαι ο μονος που εχει την εντυπωση για τον συγκεκριμενο κυριο. Μεγαλη λερα ο τυπος και απατεωνας 1 ταξεως. Μονο που παρακαλω τον φιλο μου brees να τον κατονομασει σε εναν administrator, αλλα κ να το κανει, θα βγει παλι με αλλο ψευδονυμο....

Αν τα κρατάμε μυστικά μεταξύ μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν "μαργαριτάρια' και θα την πατήσει καποιος ανυποψίαστος. Οσοι γνωρίζουν και έχουν στοιχεία για τετοιες περιπτώσεις να με ενημερώνουν προσωπικά παρακαλώ.

yameth, αντε κ τον δωσαμε, ποιος μου εγγυαται οτι δε θα μπει ξανα στη κοινοτητα με νεο nickname? κ την IP του ακομα να μπλοκαρεις, εφ οσον εχει δυναμικη IP μπορει με ενα κλεισιμο και ξανα αναμα του router να μπει με νεα IP, οποτε θα θελα να μας πεις τι μπορεις να κανεις ωστε να τον αποτρεψεις απο ενεργο μελος της κοινοτητας

Ευτυχώς δεν είναι όπως τα λες. Το σύστημα με συνδυασμό τρόπων βρίσκει τι κοινό έχουν καποια usernames. Το θέμα είναι ότι εγω δεν είμαι συνεχεια στην τσίλια για να πετύχω την εξαίρεση. Αν ενημερωθώ θα το κοιτάξω.

Ρε παιδιά, βλέπω μερικοί μιλάτε, απαιτείτε, ζητάτε σα να πρόκειται για κάποια συνδρομητική υπηρεσία!

Μην ξεχνάτε πως εδώ είναι κοινότητα μουσικών, όλοι προσφέρουν ότι μπορούν και παίρνουν ότι τους προσφέρεται! Ο admin, οι mods κτλ ξοδεύουν τον πολύτιμο ελεύθερο τους χρόνο για να διαχειρίζονται το φόρουμ! Πολύ καλές οι προτάσεις και οι επισημάνσεις αλλά να κρατάμε λίγο και τα προσχήματα!  ;) :)

που είναι το κράτος;;;; αίσχος  8)

συμφωνώ με τον κ. fleamail, τζάμπα είναι. Η χρυσή ευκαιρία κάναι και 1.5 ευρώ :)

fleamail είπε:
Ρε παιδιά, βλέπω μερικοί μιλάτε, απαιτείτε, ζητάτε σα να πρόκειται για κάποια συνδρομητική υπηρεσία!

Μην ξεχνάτε πως εδώ είναι κοινότητα μουσικών, όλοι προσφέρουν ότι μπορούν και παίρνουν ότι τους προσφέρεται! Ο admin, οι mods κτλ ξοδεύουν τον πολύτιμο ελεύθερο τους χρόνο για να διαχειρίζονται το φόρουμ! Πολύ καλές οι προτάσεις και οι επισημάνσεις αλλά να κρατάμε λίγο και τα προσχήματα!  ;) :)

Fleamail συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα κ διευκρινησα ότι το πρόβλημα δεν είναι με την διαχείρηση του φόρουμ, αλλά με την ΒΛΑΚΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ καποιων «εξυπνων λαμογιων»

Ατομικά αν ο καθένας κραξει αυτούς τους ανεγκεφαλους σε κάθε καταχώρηση που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κάνουν λαμογιες τότε δεν θα χρειάζονται μολοκαρισματα λογαριασμών κτλ ....

gmw  , κ να τους κραξεις αυριο συνεχιζουν με νεο ψευδονυμο κ με το κουτελο καθαρο, ακρη δε βγαζεις

Ας τους πράξουμε μέσα στις αγγελίες τους. Εκεί που τους πονάει.  Άλλωστε είναι κ ο μόνος λόγος που μπαίνουν στο φόρουμ. Αν τους την χαλάσουμε θα ξενερωσουν κ θα την κάνουν λαμογιαστα.. Όπως ακριβώς ήρθαν...

gmw είπε:
Αν τους την χαλάσουμε θα ξενερωσουν κ θα την κάνουν λαμογιαστα.. Όπως ακριβώς ήρθαν...
δεν νομιζω αυτο να ειναι κατι που θελει το φορουμ και οι διαχειριστες...(δηλ να διωξουν καποιους)

dopehat είπε:
δεν νομιζω αυτο να ειναι κατι που θελει το φορουμ και οι διαχειριστες...(δηλ να διωξουν καποιους)

Νομίζω ότι κανείς λάθος. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους διαχειριστές νομίζω ότι είναι οι πρώτοι που θέλουν να διώξουν τα λαμόγια από δω μέσα.

Οι διαχειριστές πράγματι δεν μπορούν να εμποδίζουν κάθε περίεργο που μπαίνει για να πουλήσει περίεργη  "πραμάτια" αλλά υπάρχει λύση απλή:

Δεν αγοράζουμε ό,τι φαίνεται ύποπτο κι ακριβό ή κάνουμε full έρευνα κι έλεγχο/δοκιμή πριν το πάρουμε. Εάν την "πατήσουμε" με κάποιον, τον αξιολογούμε αρνητικά, το λέμε στους διαχειριστές.

Εάν έχει να κάνει με πλαστά χρήματα/όργανα ή μη-πληρωμή, κλοπή κλπ. , κάνουμε όλα τα παραπάνω συν ό,τι μπορούμε από νομικής άποψης. Όλα αυτά πρέπει να γίνονται, όχι απλά για αποζημείωση(που είναι έως αδύνατο), αλλά για να μην ξαναγίνει...

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που επαναφέρω θέμα που χτες το κουράσαμε με 10 σελίδες μηνύματα. Νομίζω ότι κοινός τόπος για όλους μας είναι να μπει μια τάξη στις αγγελίες, αλλά παρόλα αυτά που συζητήσαμε, σήμερα συνεχίζει η ίδια κατάσταση. Στις αγγελίες ένας «φρέσκος» συμφορουμίτης μας (με μόλις 1 post) ανέβασε δύο εφέ, στις κιθάρες και όχι στον μουσικό εξοπλισμό.

Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν είναι μομφή εναντίων του ανθρώπου και πρωτίστως κανενός είδους υπαινιγμός. Ούτε θα πέσει ο… ουρανός στο κεφάλι μας επειδή τα έβαλε στην λάθος κατηγορία.

Απλά θα ήθελα να (ξανά) επισημάνω την ανάγκη ευταξίας στις αγγελίες, που ενδεχόμενος να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε εντάσεις, μουρμούρες, γκρίνιες, παρεξηγήσεις και λοιπές δυσάρεστες και ανούσιες καταστάσεις…   

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back