Αγγελίες Noiz.athens

Ναι αλλά σκέψου να πληρώσεις προκαταβολή 50 (οπως μου ζήτησαν πριν λιγο καιρό)  και μεχρι ο πωλητής να πακετάρει, να έρθει κάποιος άλλος να πληρώσει στο χέρι το ποσό της πώλησης. Θα επιστραφούν τα 50 ;  Κάτι μου λέει πως υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δε θα το έκαναν ιδιαίτερα απο τη στιγμή που κανείς δε θα κινηθεί νομικά για 50 ευρώ. 

Το θέμα της προκαταβολής για τους λόγους που αναφέρονται είναι όντως θεμιτό , αλλά στις αγγελίες με τη μορφή που έχουν είναι λίγο ριψοκίνδυνο, όπως και άλλα πράγματα άλλωστε. Είναι όμως ένα τεχνικά επιλύσιμο πρόβλημα . Αυτό θα ήταν εφικτό εάν όλες οι αγγελίες είχαν ένα αντίτιμο κατα την καταχώρησή τους, το οποίο θα αφορούσε υπηρεσία η οποία θα αναλαμβανε την ασφάλεια της συναλλαγής

Παιδιά να μια ιδέα: Αν το σταματήσουμε τώρα το νήμα και το ξαναπιάσουμε το 2123, το θέμα θα έχει λυθεί γιατί θα έχει ανακαλυφθεί η τηλεμεταφορά.

Άσχετα με τη συζήτηση που έγινε όταν ξεκίνησε το θέμα, με αφορμή την εκ παραδρομής 
"ανάσταση" του θέματος, ξεκίνησε μία νέα συζήτηση. Δε βρίσκω κάτι περίεργο σε αυτό. 

θα έχει ανακαλυφθεί η τηλεμεταφορά.

Ρε αλιήτη δεν με ακούς που σου χτυπάω την μπαλκονόπορτα?

Μια ώρα είμαι στο μπαλκόνι σου έξω στο κρύο, ξεπάγιασα.

Και το είχα ρυθμίσει το μηχάνησμα να έρθω στο σαλόνι σου.

Τεχνολογία και μ@λ@κίες σου λέει ο άλλος μετά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back