Αγγελίες μπάντας 'Το Φιάσκο'

Αλέξανδρος Ζήκας

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Πόντοι
898
Ένα χιουμοριστικό θέμα με έναυσμα αγγελία που είδε ένας φίλος μου κιθαρίστας στην Αμερική που ζητάνε "vocalist, rhythm guitar, lead guitar, drummer, keys"...και μετά γράφει "we have originals ready to go"...αυτοί ζητάνε ολόκληρη μπάντα, ποιοί είναι οι "we"? 😅

Μόνο μπασίστα δεν ζητάνε, λέτε να είναι ένας μόνος μπασίστας σπίτι του που ζητάει μπάντα?

Και ένα spoof μου παρατράγουδο του πάνω παρατράγουδου:
"We are Damnation Nation, based on Pyongyang, N. Korea.
Looking for: vocalist, bassist, rhythm guitarist, lead guitarist, keys, drummer, dancers, backing vocalists, gear technician, band manager, producer and master engineer.
We have originals ready for 4 full albums. Message us if interested."

Είχα ανεβάσει και εγώ εδώ στο Noiz παρόμοια αγγελία προ αμνημονεύτων χρόνων, τότε που οι αγγελίες είχαν σχόλια για να γελάσουμε. Θυμάμαι ότι ζητούσα ολόκληρη την μπάντα αναλυτικά μαζί με χορωδία και έγραφα χαρακτηριστικά ''σκοπός μας η διεθνής καριέρα και παγκόσμια αναγνώριση'' είχα βρει και όνομα ''Οι Κανιμόθριοι'' λες να τη θυμάται κανείς;

Βασικά αύριο θα της κάνω ανανέωση γιατί Drummer βρήκα μάλλον,μιλάω με εναν τύπο απο Κίνα.
Καλός φαίνεται,απλά παίζει με μινι set drums,αυτά τα παιδικά και με προβληματίζει το γεγονός ότι στα πλάνα στην τηλεόραση,ο νορβηγός μπασίστας δίπλα του που είναι 2.10 θα βγαίνει χωρίς το κεφάλι.

Βασικά αύριο θα της κάνω ανανέωση γιατί Drummer βρήκα μάλλον,μιλάω με εναν τύπο απο Κίνα.
Καλός φαίνεται,απλά παίζει με μινι set drums,αυτά τα παιδικά και με προβληματίζει το γεγονός ότι στα πλάνα στην τηλεόραση,ο νορβηγός μπασίστας δίπλα του που είναι 2.10 θα βγαίνει χωρίς το κεφάλι.
Καλύτερα καριέρα στο NBA, ίδιο ύψος με τον Αντετοκούμπο, ή επειδή είναι φιτ και κουμπώνει άνετα το πουκάμισο, "Ανετο-κούμπο".

Είχα ανεβάσει και εγώ εδώ στο Noiz παρόμοια αγγελία προ αμνημονεύτων χρόνων, τότε που οι αγγελίες είχαν σχόλια για να γελάσουμε. Θυμάμαι ότι ζητούσα ολόκληρη την μπάντα αναλυτικά μαζί με χορωδία και έγραφα χαρακτηριστικά ''σκοπός μας η διεθνής καριέρα και παγκόσμια αναγνώριση'' είχα βρει και όνομα ''Οι Κανιμόθριοι'' λες να τη θυμάται κανείς;
Φίλε εσύ μπορεί να μην τα κατάφερες, αλλά ένας από εσάς κάνει ήδη διεθνή καριέρα, σύμφωνα με φήμες παίζει σε διάφορες μπάντες στην Ελβετία @Kanimothrios 😅

Φίλε εσύ μπορεί να μην τα κατάφερες, αλλά ένας από εσάς κάνει ήδη διεθνή καριέρα, σύμφωνα με φήμες παίζει σε διάφορες μπάντες στην Ελβετία @Kanimothrios 😅

Roger-Federer-Swiss-Flag-Plus-Joke.jpg

Για να μην γελάμε μόνοι μας όσοι ήμασταν μέλη εκείνες τις εποχές, να αναφέρω ότι θυμάμαι σχετικά με τον όρο Κανιμόθριος. Κάποιος κάποτε ήθελε να πει ότι είναι καινούριος στο φόρουμ αλλά χωρίς ορθογράφο και βιαστικά έγραψε ''είμαι κανιμοθριος'' και για ένα διάστημα το αναφέρανε οι παλιοί σαν αστείο εδώ και εκεί και όλα τα νέα μέλη τα λέγανε κανιμοθριους για πολύ καιρό μετά το συμβάν... Αυτή είναι η ιστορία των κανιμοθριων μέσες άκρες

- Ξέρεις την μπάντα Σατράπηδες των Βριλησσίων δικέ μου?
- Όχι δικέ μου.
- Ούτε εγώ δικέ μου.
- Καλό γούστο δικέ μου.

Για να μην γελάμε μόνοι μας όσοι ήμασταν μέλη εκείνες τις εποχές, να αναφέρω ότι θυμάμαι σχετικά με τον όρο Κανιμόθριος. Κάποιος κάποτε ήθελε να πει ότι είναι καινούριος στο φόρουμ αλλά χωρίς ορθογράφο και βιαστικά έγραψε ''είμαι κανιμοθριος'' και για ένα διάστημα το αναφέρανε οι παλιοί σαν αστείο εδώ και εκεί και όλα τα νέα μέλη τα λέγανε κανιμοθριους για πολύ καιρό μετά το συμβάν... Αυτή είναι η ιστορία των κανιμοθριων μέσες άκρες

Εγώ θυμάμαι προ αμνημονεύτων χρόνων, μέλος που μάλλον ήθελε να ανοίξει account με το nickname καινούργιος, αλλά του προέκυψε το κανιμόθριος.
Το μέλος αυτό ήταν μια κατηγορία μόνο του,δεν ήξερες αν τρολαρει,αν τα εννοεί στα αλήθεια..
Τον διάβαζα πριν γίνω μέλος και εγώ,, αλλά όταν έκανα account είχε ήδη αποχωρήσει από το forum, οπότε αποφάσισα τιμής ένεκεν να γραφτώ σαν Kanimothrios

Υπήρξαν τότε και τα Κανέι, αν θυμάμαι καλά.
Οντότητες που εμφανίστηκαν σε σοβαρό κείμενο -άρθρο προφανώς λόγω ορθογράφου.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Υπήρξαν τότε και τα Κανέι, αν θυμάμαι καλά.
Οντότητες που εμφανίστηκαν σε σοβαρό κείμενο -άρθρο προφανώς λόγω ορθογράφου.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Τα θυμάμαι και τα Κανέι αλλά δεν έχω δει ποτέ από κοντά, δεν έπινα τότε... Σύμφωνα με τις περιγραφές όσον τα είχαν δει πρόκειται για μικρά πλάσματα σε μέγεθος γάτας, δίποδα όμως, και με περίοπτη γνάθο, έτσι τα είχα φανταστεί από τις περιγραφές. Κυκλοφορούσανε παντού ένα φεγγάρι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back