Αγγελίες - Απελπισία...

Status
Not open for further replies.
Θα ήταν πολύ καλό να γίνουν οι αγγελίες του smart noiz σε μια πιο ebay style φόρμα ώστε να έχουμε όλες τις δυνατότητες feedback, paypal, σύγκρισης προϊόντων, υπολογισμού μεταφορικών για ελ.τα. κλπ.

Γενικά πάντως, ούτε αυτό θα βελτιώσει την όποια "νεοελληνική" νοοτροπία. Με λίγα λόγια δε μπορείς ποτέ να έχεις εγγύηση για το πως θα αντιδράσει ο πωλητής ή ο αγοραστής, αν θα έχει βαρύτητα ο λόγος του και αν θα σ'τη φέρει στο τέλος.

Γενικά, κι εγώ έχω πετύχει κουφές φάσεις κι είναι σπάσιμο νεύρων αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχολιάσουμε ή ν αξιολογήσουμε αρνητικά τον ύποπτο. Επίσης, κι εγώ έχω πέσει θύμα "εμπορίας" used gear από παιδιά που πρώτα αγοράζουν (με 1002 τρόπους) σε Ν τιμή και την επομένη το βάζουν Ν+50ευρώ για πώληση. Αν δεν τους άρεσε, ας το έδιναν πάλι στη Ν τιμή...

Alchemist είπε:
Φίλε μου, καμία ένταση δεν έχεις δημιουργήσει εκτός από αυτή που βιώνεις εσύ. Ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος να στραβώνεις επειδή αυτό που ζητάς είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι ίσως νόμιζες οπότε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι υπόλοιποι απλούστατα επεσήμαναν το προφανές, δηλαδή ότι αυτό που ζητάς/προτείνεις είναι πρακτικά αδύνατο γιατί προϋποθέτει τρομερά μεγάλη επένδυση χρόνου και δεν δικαιολογείται από την ιδιότητα του Noiz, το οποίο δεν είναι site αγοραπωλησιών (ούτε θέλει να γίνει απ' όσο ξέρω) και δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα για τέτοιες υποθέσεις.

Για να μην πλατιάζω, η συγκεκριμένη πρόταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Επειδή όμως προτάσεις πάντα γίνονταν και τις περισσότερες φορές λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν, μη φοβάσαι να κάνεις προτάσεις. Μπορεί η επόμενη να έχει άλλη κατάληξη... ;)
Εγώ την μόνη κατάληξη που είδα είναι απαντήσεις ειρωνικού στυλ από μέλη που κρύβονται πίσω από τους moderators.Γιατί χρόνια αυτό γίνεται.Αλλά εδώ που τα λέμε,κάπως πρέπει να ξεσπάσουν και αυτοί.... ;D ;D

Καιι με αυτήν την χιουμοριστική νότα  ::) λήγει το παρόν thread.μελλοντικές προτάσεις ευπροσδεκτες στο about noiz, αλλα χωρίς αντίστοιχη διάθεση και υπαινιγμούς.

Ευχαριστω,

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back