Δε μιλαω για τους peppers...για την ελληνικη δικαιοσυνη λεω λογω μαυρης αγοραςibanezbass είπε:Δεν νομίζω να ενδαφέρει πολύ τους peppers για 350€...
Εάν είχε αγοράσει 100 ή 1000 και δεν έβρισκε ο κόσμος εισιτήρια τότε ίσως...
Αφου εχει τιμη πανωndnikola είπε:1. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για VIP εισιτήριο;
2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz?
Μήπως ήθελε να γράψει 35;Κανιμώθριος είπε:Ποια κρίση και πράσινα άλογα.
Άμα έχεις επιχειρηματικό μυαλό,λεφτά υπάρχουν... ;D ;D ;D
Εισιτήριο για peppers των 75 ευρώ,κοψοχρονιά μόλις 350..
http://forum.kithara.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=29511
Μπα,εχουν γινει πολλα με εισιτηρια των πεππερς σε ολα σχεδον τα ελληνικα φορουμ!!!ΠΑΟΚιτο είπε:Μήπως ήθελε να γράψει 35;
λες να θελε να το χαρίσει? ;DΠΑΟΚιτο είπε:Μήπως ήθελε να γράψει 35;
δεν είναι παράλογο μιας και οι ίδιοι, σχεδόν, πωλητές κινούνται και στους δύο "χώρους"2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz?
Υπό προϋποθέσεις είναι παράνομο:ndnikola είπε:αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να κινηθεί νομικά επ'αυτού (της αυξημένης τιμής).
Μιας και εγώ παρέθεσα την αγγελία από το γειτονικό forum,ndnikola είπε:1. Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για VIP εισιτήριο;
2. Γιατί μιλαμε για αγγελίες αλλου χώρου στο noiz?
χαίρομαι που τσιμπησεςLK είπε:Υπό προϋποθέσεις είναι παράνομο:
Υπάρχει το αρθρ. 405 Ποινικού Κωδίκα
με τίτλο «Αισχροκέρδεια»
Κρίσιμο εδώ είναι το εξής :
Τα στοιχεία της καθ` έξιν και κατ` επάγγελμα τέλεσης της πράξης
αποτελούν εξωτερικούς όρους του αξιοποίνου, και όχι επιβαρυντική περίπτωση (όπως συνήθως γίνεται)
Ποσο θα επρεπε να την πουλαει δηλαδη?Κανιμώθριος είπε:Ηarley Benton φόρα παρτίδα,500 euros..
Δε γράφει ποιας χρονιάς είναι και γι'αυτό δεν μπορώ να την εκτιμήσω.Waterfall-K είπε:Ποσο θα επρεπε να την πουλαει δηλαδη?
Οκ, περιμενουμε την απαντηση του με αγωνια...Κανιμώθριος είπε:Θα του στείλω mail και θα επανέλθω.
Αν σκεφτείς ότι την αγοράζεις του κουτακίου με €159+20 μεταφορικά παράδοση στο σπίτι...Waterfall-K είπε:Ποσο θα επρεπε να την πουλαει δηλαδη?