Όχι ακριβώς live γιατί η φωνή είναι overdubbed λόγω τεχνικών περιορισμών και κάναμε τρία takes γιατί δεν υπήρχαν αρκετές κάμερες για να βγουν οι γωνίες...
μου αρεσε αυτο που ειδα και ακουσα μπραβο,ευχαριστως θα πηγαινα μια βραδια να σας ακουσω σε καποιο κλαμπακι !Εβελίνα, Νέστορας, Τέρυ, Μεταλληνός, Πέρυ.
Όχι ακριβώς live γιατί η φωνή είναι overdubbed λόγω τεχνικών περιορισμών και κάναμε τρία takes γιατί δεν υπήρχαν αρκετές κάμερες για να βγουν οι γωνίες...
Το έχω ξαναποσταρει στο νοιζ, σε δύο parts από δύο διαφορετικές λήψεις, αλλά βρήκα μια ενιαία οπότε το ξαναποσταρω:
Με την προηγούμενη σύνθεση της μπάντας (πλέον είναι κατα τα 2/4 αλλαγμένη) απο live ηχογράφηση σε studio.
επισεις γραψτε οταν ανεβαζεται βιντεο αν εχετε κανονισει καποια εμφανιση ,ημερ/νια και μαγαζι !!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟ VIDEO ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙZOYN ΖΩΝΤΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !
Μάλλον κάποιο μπέρδεμα έγινε, με τον Julian απλά τζαμαρουμε που και που, η κανονική μου μπάντα ειναι άλλη
Ας ξαναποσταρω (ελπίζω σωστά αυτή τη φορά) αλλά δύο κλιπ από livestream που έχουμε κάνει (στο description των video υπάρχει track list με timestamps)