Καλησπέρα σας για άλλη μια φορά. Λοιπόν όπως αναφέρω και στον τίτλο του θέματος, πριν από 2 μέρες τελείωσα με ένα χώρο που έφτιαξα για να τον χρησιμοποιώ σαν home studio. Ο χώρος είναι 24,5 τετραγωνικά, για την ακρίβεια 7x3,5 και 2,60 ύψος. Σήμερα προσπαθήσαμε εις γνώση μας για τον αντίλαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε να κάνουμε την πρώτη μας πρόβα αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτό το χάλι. Την Τετάρτη περιμένω το ρικοφόν που έχω παραγγείλει (10 τετραγωνικά σε κομμάτια του ενός μέτρου το κάθε κομμάτι και πάχος 4 εκ.) και έχω σκοπό να ντύσω μερικά τμήματα του χώρου. Συγκεκριμένα ένα μέρος του τοίχου 2x2x2.60 πίσω από τα τύμπανα και το υπόλοιπο να το μοιράσω στους υπόλοιπους τοίχους. Θα έχω κάποιο αποτέλεσμα; Ο πατέρας μου πρότεινε να βάλω μια πολύ χοντρή κουρτίνα στο μεγάλο τοίχου του δωματίου (7x2,60 απέναντι από τα παράθυρα) και στον τοίχο απέναντι από τα τύμπανα (3.5x2.60) και θα λυθεί το πρόβλημα μου. Όποιος μπορεί σας παρακαλώ ας βοηθήσει λέγοντας την γνώμη του, θα ήταν ότι καλύτερο για μένα γιατί έχω απογοητευτεί ως εκεί που δεν πάει. Περίμενα πολύ καιρό να ετοιμάσω αυτόν τον χώρο και τώρα είμαι ….. το λιγότερο που μπορώ να πω σκατα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.