ρε παιδια μου το ξεκαθαρισαν οτι η κιθαρα θα αχρηστευτει με την τελευταια μοντα που ειπαμε, το γνωριζω αυτο κ δεν ειπα οτι θα της πεταξω τα ματια ετσι με αυτον τον τροπο κ θα βγει κ αχρηστη προς θεου!
απλα λεω οτι ειμαι υπερ της μοντας σε οποιοδηποτε οργανο οποιασδηποτε αξιας.
το αν θελω εγω να αλλαξω το scale length μιας lp για παραδειγμα, ειναι καθαρα δικο μου θεμα κ θα το κανω αν θελω.
κ δεν εννοω να το κανω βγαζοντας τα ταστα κ φτιαχνοντας αλλα, χρησιμοποιοντας την ιδια ταστιερα.
μπορω να παραγγειλω ταστιερα κ για συγκεκριμενο scale κ να την κοτσαρω πανω ωστε να κανω οτι πατεντα θελω στην κλιμακα της ταδε κιθαρας μου.
η αν θελω να αλλαξω την γωνια απο το μανικι με το σωμα σε lp θα το κανω κ αυτο αν χρειαστει. με οποιονδηποτε τροπο.
καταληγοντας
Ισως κ να συμφερει καποιον να μετατρεψει μια γνησια les paul στα μετρα του. μπορει να την βρει μεταχειρισμενη σε ψιλοκαλη τιμη κ να ξεκινησει τις μοντες ειτε ο ιδιος(αν πιανεται με μαστορικα) η σε μαστορα. αλλαγη scale με καινουρια ταστιερα παραγγελια, κ αλλαγη γωνιας μανικι-σωμα.
Ποσο θα κοστισει η παραγγελια μιας custom τετοιας les paul απο το εργοστασιο της
gibson??? Πιστευω πως η τιμη θα ειναι τελειως απιαστη(δεν το ξερω σιγουρα) αλλα υπαρχουν πιθανοτητες να συμφερει να το κανεις μονος σε σχεση με την αγορα μιας τετοιας γνησιας
gibson custom κιθαρας.
Παντα εφοσον δεν υπαρχει καποια παρομοια
Gibson les paul με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κ σε λογικη τιμη.
κ φυσικα ολα τα παραπανω ξεροντας πως η κιθαρα θα παιζει κανονικα κ δεν θα
αχρηστευτει εντελως
Αλλα αν δεν υπαρχει τετοια κιθαρα(οπως ειπε ο superfunk πως δεν υπαρχει)? να μην το σκεφτει καποιος δηλαδη??