- Πόντοι
- 4,208
Πολύ καλή ιδέα.
Κάτσε αμέσως κάτω και μέτρα πίεση.
Πες σκουληκομυρμηγκότρυπα γρήγορα.
Αν μπερδευτείς, κατευθείαν στα επείγοντα.
Μπορεί να είναι εγκεφαλικό.
Πολύ καλή ιδέα.
το europa είναι?
Αφού το λέει καθαρά: το Αισερπαϊτσανλί.Ίσως να είναι το Armenia.
ποιός είναι?Το σκεφτομουν ρε @dimsonic οτι μου θυμιζει Γιουροπα για καποιον λογο (ενταξει ξερουμε το λογο)
Το πεινιρλι των Αζερων? ΑΦΤΟ ειναι? Το ηβρα?Αφού το λέει καθαρά: το Αισερπαϊτσανλί.
Το υποβαθρο. Clean, safe καλογυαλισμενο, σκυλαδικο κ γλυκαναλατο.ποιός είναι?
Φυσικα αυτο εδω εχει πολυ καλυτερο παιξιμο, αλλα ειναι χειροτερο συνθετικα
Καλα ο Σαντανας για εμενα ειναι πολυ σπουδαιοτερος καλλιτεχνης απο τον Αλ, αλλα το Γιουροπα δεν ειναι η πιο γουστοζικη στιγμη τουΜόλις περιέγραψες τον Al Di M.
αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσεΚαλα ο Σαντανας για εμενα ειναι πολυ σπουδαιοτερος καλλιτεχνης απο τον Αλ, αλλα το Γιουροπα δεν ειναι η πιο γουστοζικη στιγμη του
Το Κονφερανς ειναι καλυτερο ?
αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσεΚαλα ο Σαντανας για εμενα ειναι πολυ σπουδαιοτερος καλλιτεχνης απο τον Αλ, αλλα το Γιουροπα δεν ειναι η πιο γουστοζικη στιγμη του
Το Κονφερανς ειναι καλυτερο ?
Σιγα τωρα που το ξεπατικωσε...αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε
αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε
αυτό σε λέω. Δεν ήταν δικό του. Απο έναν αρμένη το ξεπατίκωσε
Ναι σας επαιρνα κ πριν....Ρε σεις μου ήρθε αυτό το mail και νομίζω ότι το έλαβαν και άλλοι...
"Έγκληση για έλεγχο από την ΑΑΔΕ
Μέλος του μουσικού forum «Noiz.gr», παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε «νήμα» του ιστότοπου το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με αδήλωτη υπηρεσία influencing και αφορά ηλεκτρικές κιθάρες υπό την επωνυμία «Telecaster».
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ελέγξει τις δραστηριότητες σας ως υπόπτου για την προώθηση του εν λόγο προϊόντος, με σκοπό το ίδιον όφελος".
Ρε σεις μου ήρθε αυτό το mail και νομίζω ότι το έλαβαν και άλλοι...
"Έγκληση για έλεγχο από την ΑΑΔΕ
Μέλος του μουσικού forum «Noiz.gr», παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα σε «νήμα» του ιστότοπου το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με αδήλωτη υπηρεσία influencing και αφορά ηλεκτρικές κιθάρες υπό την επωνυμία «Telecaster».
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ελέγξει τις δραστηριότητες σας ως υπόπτου για την προώθηση του εν λόγο προϊόντος, με σκοπό το ίδιον όφελος".