- Πόντοι
- 938
είδαν τα ραδίκια ανάποδα
Φιλουοοοος, δεν το εχεις παρει πρέφα αλλα το τγουάααανγκ φσσσστ μπόινγκ το σαράκι το τραγουδάει assούμε...
Tele χωρις σαράκι, Στράτος με internet...
είδαν τα ραδίκια ανάποδα
είμαι ο πρώτος διδάξας και ξέρω, όταν εγώ ερχόμουν εσείς ακόμα ψάχνατε με το τζιπιεςΦιλουοοοος, δεν το εχεις παρει πρέφα αλλα το τγουάααανγκ φσσσστ μπόινγκ το σαράκι το τραγουδάει assούμε...
Tele χωρις σαράκι, Στράτος με internet...
όσες και να πάρεις πάντα θα υπάρχει ένας κρητικός που θα σε τρώει στη γωνίαΑν κερδίσω κάνα τζόκερ θα πάω να πάρω 42 κιθαρονια κ 42 πεταλακια/μοντελερ κ ο,τι random guitar gear βρω, θα τα βανω σ'ένα δωμάτιο κ κάθε φορά που ανοίγει κ άλλο θρεντ για τέλε, θα βγάζω ένα στην τύχη να το παρουσιάζω για να μην είναι το ιφλουεσινγκ το μοναδικό γκιταρ ρηλεητηντ σαμπτζεκτ στο νοιζ...
Μεγαλη αλήθεια.όσες και να πάρεις πάντα θα υπάρχει ένας κρητικός που θα σε τρώει στη γωνία
είμαι ο πρώτος διδάξας και ξέρω, όταν εγώ ερχόμουν εσείς ακόμα ψάχνατε με το τζιπιες
Μεγαλη αλήθεια.
Αυτόν δεν το κοντραρεις ούτε με τον προϋπολογισμό όλων των ΕΣΠΑ που φαγώθηκαν τη δεκαετία 2000
Για κάθε μια τελε που αγοράζεται από εδώ κ στο εξής από μέλος του νοιζ, υποχρεωτικό τραπεζωμα στον Cos εντός εβδομάδας από τον νέο κάτοχο...Dim, είσαι σίγορος για το GPS?
Μήπως απλά εκοβες αζυμουθιο?
?
ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ???
ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΩΡΕ???
Θα πλακώσει ο πειναλέων και θα γινει του Αντρίκου το κάγκελο assούμε...
?
Για κάθε μια τελε που αγοράζεται από εδώ κ στο εξής από μέλος του νοιζ, υποχρεωτικό τραπεζωμα στον Cos εντός εβδομάδας από τον νέο κάτοχο...
Κ με τεκμήρια έτσι;
Τι είναι παλουκαρι; Σκουαηερ; Τη βγάζεις με σουβλάκια..
Μεξικάνα; μεξικάνικο
Αμερικάνα; σπαγγέτι 500 ευρώ..
Καστομ σοπ; εκεί δεν κάνεις τίποτα... Δεν πλησιάζεις τύπο που έδωσε τόσα λεφτά για τέλε... Έχει πρόβλημα ο άνθρωπος
Ναι καλα. Ο αλλος εχει γινει υποκαταστημα θωμα Ηρακλείου θα ασχοληθουν με small time crooksΜην ψάχνετε σύννεφο να πέσετε αν όλως τυχαίως η ΑΑΔΕ χτυπήσει τη πόρτα του Dim... ?
Όλοι οι ινφλουένσε είναι under the scope. ?
Μόλις το έγραψες έγινε σεισμός εδώ πέρα... Τυχαίο;Ναι καλα. Ο αλλος εχει γινει υποκαταστημα θωμα Ηρακλείου θα ασχοληθουν με small time crooks
Ο αλλος ειναι επαγγελματιας reviewer ομως. Απλα τυγχανει εργοδοτης να ειναι ο εαυτος του ?Ναι καλα. Ο αλλος εχει γινει υποκαταστημα θωμα Ηρακλείου θα ασχοληθουν με small time crooks
Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστουςΑν κερδίσω κάνα τζόκερ θα πάω να πάρω 99 Harley Benton Tele ...
Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστους
Έτσι για γούστο
Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά...?Και θα τις κάνω δώρο στους άπιστους
Έτσι για γούστο
Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά...?
Don't yawn and post...Κοίτα πόσο νυσταζα χτες, που άλλο νόμιζα πως έγραψα κ άλλο έγραψα τελικά...?
Thanx but no thanxθα τις κάνω δώρο στους άπιστους
Τα γκιβαγουεη να τα ζητήσετε από ιφλουεσες κύριεΠήρε την πρωτοβουλία και ΠΟΛΥ καλά έκανε ο άνθρωπας...
Το λοιπον, παιρνω τηλ τον μάστουρα...
Μου έταξές, έτσΕ?
Δεν θέλω πισωγυρίσματα!!!
?
θέλω και γω μία.Πήρε την πρωτοβουλία και ΠΟΛΥ καλά έκανε ο άνθρωπας...
Το λοιπον, παιρνω τηλ τον μάστουρα...
Μου έταξές, έτσΕ?
Δεν θέλω πισωγυρίσματα!!!
?